X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,33f4effe83cb3327 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-28 01:39:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?Rafa=B3_=A6lubowski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] Koty =?iso-8859-2?Q?s=B1?= fajne. Date: Wed, 28 May 2003 08:38:18 +0000 (UTC) Organization: ale kocha Slrn-pl :-) Lines: 187 Message-ID: References: <1ng4g63tbet6r.dlg@u.i.u> NNTP-Posting-Host: int.nbp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1054111098 24977 193.109.212.32 (28 May 2003 08:38:18 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 28 May 2003 08:38:18 +0000 (UTC) X-Licznik: 88 X-Face: %GU8\%L}Lz,2bU>23pOII{WmLuAiX?*X@B{/RPLbelNm57,?uxe2m{yHl0]SJ%R(]p>A`sQ \$jB8t> Eneuel Leszek napisal(a): > > Rafa� �lubowski slubek#top.pl news:bavp94$1b0$1@inews.gazeta.pl: > >> >> >> De gustibus... ]:-) > >> > Owszem -- te same ;) wymiary. :) >> > Tyle tylko, �e ta po lewej jest wy�sza >> > o 50 procent przy tej samej szeroko�ci. :) > >> Prawd� m�wi�c, nie widz� tych 50%. Chyba �e Twoja Pani >> stoi za p�otkiem. > > + ,., 3.5 :-) > + 3 %%% ;;; 3 > + 2 %%% <`;'> 2 > + 1 <) (\ )_( 1 > + 0 ___(_,_)\___ ___(_|_)____ 0 > > Niech policz�... ;) 3/2 == 1.5, czyli wy�sza > jest o po�ow� wy�sza, coby nie pisa� prawa i lewa... :) Niech policz�... ;-) 4.5/4 == 1.125. Po prostu ni�sza ma burz� w�os�w (nie splecion� w warkocz) opadaj�c� na plecy. :-) [...] >> > Aha... I Marylin Monroe jest/by�a wg Twojej oceny oty�a? :) > >> Wed�ug mojej oceny MM by�a akurat :-) Natomiast zobacz "wzorzec" >> lansowany w r�nych kolorowych czasopismach i por�wnaj z MM. > > A m�g�by� mi te r�ne kolorowe czasopisma podes�a�? :) Przykro mi. Nie zajmuj� si� sprzeda�� wysy�kow�. Id� do kiosku. :-) >> (...) >> Chcia�bym zauwa�y�, �e wniosek o 50% r�nicy "szeroko�ci" jest >> tylko Twoim domys�em. Ja np. nie widz� zbytniej r�znicy wzrostu >> obu Pa�. Ale ja patrz� od ty�u. :-( > > Hm... Mo�e przyda�by si� okulista... > A mo�e to dysleksja? ;) Jedna ma tu��w > z trzech znak�w ASCII, inna z dw�ch. :) Well, skoro wysoko�� mierzysz d�ugo�ci� tu�owia... :-) >> >> To, o czym m�wisz ("oty�o�� nie jest wzorem pi�kna") to tylko >> >> stwierdzenie narzucone przez cywilizacj� Zachodu. > >> > Raczej nie. :) >> > Japonki te� nie s� oty�e. :) > >> Bo ja wiem? A zawodnicy sumo? :-) > > M�wimy o ekstremalnych przypadkach, > czy o normach i o wzorach pi�kna? :) Ja m�wi� o normach (r�nych w r�nych kulturach), Ty o ekstremalnych przypadkach (vide kobieta - s�o�, czy kobieta z akapitu poni�ej) :-) > Bo ja widywa�em w TV kobiety, kt�re > wa�y�y ponad �wier� tony... Pami�tam > stale kobiet� (oko�o 300 kg) kt�ra > nie opuszcza�a ��ka, za� do jej > opieki stosowano specjalny d�wig... >> Napisa�em, �e poprzez d��enie za wszelk� cen� do szczup�ej sylwetki >> niekt�re kobiety cierpi�. I tyle. > > No tak... To straszne cierpienie... (�adnie wygl�da�) Uog�lniasz. K�opot w tym, �e _niekt�re_ kobiety wpadaj� w przesad�. Ale to ju� dyskusja na ca�kiem inn� list�. :-) > Cia�o -- ma s�u�y� cz�owiekowi, nie za� odwrotnie. :) Zgadza si�. Tylko �e gdzie� tam, w Polinezji (a mo�e i w Arkedocji z Azalandi� ;-) ) , s� ludzie, kt�rzy po swojemu pojmuj� owo "s�u�enie". Czy s� przez to gorsi? Nie wiem. >> Tu si� akurat mylisz. Je�d�� na gazie i tankuj� tyle, ile si� >> zmie�ci. :-) > > No w�a�nie. :) Tyle, ile si� zmie�ci -- nie rozci�gasz > zbiornika, nie rozbudowujesz go w niesko�czono�� itd... To nie jest takie proste. Du�y zbiornik jest wygodny, bo nie trzeba co 400 km tankowa�. Z drugiej strony jako obci��enie zwi�ksza zu�ycie paliwa. No i zajmuje miejsce w baga�niku. :-/ K�opot w tym, aby tak jak i w innych dziedznach �ycia znale�� optimum. BTW, wozisz ze sob� kanister? :-) OA: Samoch�d z du�ym zbiornikiem :-) ______ ._/ [____] -O-----OO- >> >> "dyskusji o Maryni b�dziemy >> >> broni� jak niepodleg�o�ci!" >> > Na razie z tej obrony nie wysz�a obronn� r�k� sama Marynia... > >> Ale dyskusje o Maryni (i to nawet, szczerze m�wi�c, nie o ca�ej ;-) ) >> wychodz� nam bardzo dobrze :-) > > Owszem. :) Ale Marynia -- nie. :) Czepiasz si� :-P Zreszt�, Marynia mi si� podoba, bo jest w niej to "co�". No a poza tym jest moja :-) (ten w�tek jeszcze nie zosta� poruszony, ale chyba sobie to na razie darujemy?). > Wi�c by� mo�e b�dzie tak i z niepodleg�o�ci�... > Nie b�dziemy jej mie�, za� rozmawia� o niej b�dziemy stale. :) > (ale ja nie dlatego jestem przeciwnikiem *dzisiejszej* UE) Aaaa, to ju� Tw�j problem :-) Ale, prosz�, nie wyci�gaj go na p.r.a-a >> BTW, skoro ju� jeste�my "w temacie": dawno dawno temu petrus dorobi� >> gostkowi t� pann� do sygnaturki. Pami�tasz jeszcze t� seri� obrazk�w? :-) [...] > > Panienk� pami�tam, ale okoliczno�ci -- nie. > Jakby� m�g� przypomnie�... Mru prosi� o poprawienie swej sygnaturki. No i dosta� par� propozycji :-) Np. Joris: %% %%%%% %% ,, %%%% (< ?%% ~ % ___//___ / \ /(O )( O)\ \ > \ \ /__\_\_____ ____ ___ > |/ . \\______ \ | \-------------------------------- > / \ / \| _/ | / Mru > / Y \ | \ | / ICQ: XXXXXXX > \___|____/____|_ /______/ E-mail: mru@xxxxxx.xxxx.xx > \/------------------------------------------ czy Veroniki Karlsson: > ,,, > ||||||| > ||. .||| > ||| / |||| > |||\=_/|||| > ||.-' `-.||| > |/ \|| > /(. )(. ) \| > < /\ / \ > >> >\\ ). ( //__ _____ ____ ___ >> > )/ \( _____ \ | \-------------------------------- >> > / \ / \ _/ | / Mru >> >/ Y \ | \ | / ICQ: XXXXXXX >> >\___|_____/____|_ /______/ E-mail: mru@xxxxxx.xxxx.xx >> > \/------------------------------------------ >Veronica! :-) >> > Zapewne z niepodleg�o�ci� ma by� dok�adnie tak samo... > >> Hihihi, przypomnij sobie, czego to mieli�my kiedy� broni� >> "jak niepodlego�ci" :-) > > Nie wiem? :) > Nie pami�tam. :) M�ody jeste�. Jak niepodleg�o�ci mieli�my broni� socjalizmu. :-) Tylko, �e ja wtedy r�wnie� nosi�em koszul� w z�bach, "na chleb m�wi�em 'bep', a na muchy 'tapty' ". :-) Pozdrawiam, -- Rafa� �lubowski \\ slubek[at]top.pl * /O `----. "Co komu do tego, skoro ** (_.-. )\ i tak mniejsza o to?" *|* rs //--// X Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/