X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c232b5ef65d01d3e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-15 13:10:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!skynet.be!skynet.be!newsfeed.tpinternet.pl!news.atman.pl!news.nask.pl!news.ipartners.pl!not-for-mail From: ignac Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [K]O[R]T: Re: Prosba Date: Thu, 15 May 2003 20:08:46 +0000 (UTC) Organization: Brak. Lines: 68 Message-ID: References: Reply-To: ignac@sosnowy.lasek.waw.pl NNTP-Posting-Host: ip2.sintercom.3.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news2.ipartners.pl 1053029406 88313 217.8.191.66 (15 May 2003 20:10:06 GMT) X-Complaints-To: abuse@ipartners.pl NNTP-Posting-Date: 15 May 2003 20:10:06 GMT User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21987 kya napisa�a: > [...] >> >> A je�li ju� o ortografii mowa, to napisz�, �e ja robi� cz�sto b��dy >> >> z "�"/"rz". I trudno mi jest nad tym zapanowa�... >> > Prawda? Dwa razy trzeba si��� i zastanowi� si�, czy to na pewno >> > "u�ytkownik"...szkodnik... rzy-�y... dobrze. >> Ja zwykle zagl�dam do s�ownika, ale po kr�tkim czasie znowu >> zapominam... > > Cz�ste zagl�danie to lepsze utrwalanie (: Niestety, na ka�de spojrzenie > do s�ownika przypadaj� trzy ataki nieortograficznych bandyt�w. Ja mam takie s�owa, kt�re trudno mi jest pami�ta�, mimo cz�stego sprawdzania w s�owniku. >> > OA - kamie� nerkowy, kt�ry w�a�nie w tej chwili wycinaj� memu kotu: >> Koty s� bardzo fajne. > > ...i maj� styl. O, tak. >> A czy ten kamie� to taki, kt�ry przeszkadza w "oddawaniu moczu"? >> [...wielki kamie�...] > > Taki w�a�nie. W ostatniej chwili pan wet naci�� kota, kt�ry > podobno m�czy� si� przez dwa dni - i nic nie da� po sobie > pozna�. Cz�owiek my�li, �e zna swojego kota, a ten takie > numery wycina. To chyba pan wet. wycina... >> > PS Trzymajcie kciuki, a kot Wam zamruczy, kiedy b�dzie trzeba. >> Trzymam kciuki. >> [...wielki kciuk...] > > Uda�o si� - kot le�y pozszywany w kaftaniku i ju� pr�buje rozrabia�. Ogolony jest? > Dziekuj�. Prosz�. > OA: szew �ciegiem krzy�ykowym: > > X > X > X > X > X Mia�em w ubieg�e wakacje szew na palcu. OA: palec, tym razem wskazuj�cy. __ |()| | | | | | | | | -- [ | ignac ] [ _.-""-. .-""-._ | Ignacy Jaros�aw Soko�owski ] [ `-.__.' `.__.-' | ignac[at]sosnowy.lasek.waw.pl ]