X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,33f4effe83cb3327 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-28 23:44:11 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed.arcor-online.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?Rafa=B3_=A6lubowski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] Koty =?iso-8859-2?Q?s=B1?= fajne. Date: Thu, 29 May 2003 06:38:44 +0000 (UTC) Organization: ale kocha Slrn-pl :-) Lines: 91 Message-ID: References: <1ng4g63tbet6r.dlg@u.i.u> NNTP-Posting-Host: int.nbp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1054190324 12547 193.109.212.32 (29 May 2003 06:38:44 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 May 2003 06:38:44 +0000 (UTC) X-Licznik: 93 X-Face: %GU8\%L}Lz,2bU>23pOII{WmLuAiX?*X@B{/RPLbelNm57,?uxe2m{yHl0]SJ%R(]p>A`sQ \$jB8t> Eneuel Leszek napisal(a): > Rozumiem, �e t�umacz� to m�tnie, lecz dla kogo� takiego > (jak Ty) to i tak zbyt du�e po�wi�cenie z mojej strony! Hmmm. Czy to mia�a by� obelga? W takim razie dzi�kuj� za "fachow�" ocen� mojej osoby :-( >> >> Wed�ug mojej oceny MM by�a akurat :-) Natomiast zobacz "wzorzec" >> >> lansowany w r�nych kolorowych czasopismach i por�wnaj z MM. > >> > A m�g�by� mi te r�ne kolorowe czasopisma podes�a�? :) > >> Przykro mi. Nie zajmuj� si� sprzeda�� wysy�kow�. Id� do kiosku. :-) > > Wiesz. :) Rozkazy -- to mo�esz wydawa� swoim > podw�adnym, nie mnie... A je�eli Ci przykro, > �e nie prowadzisz wysy�kowej sprzeda�y -- to > mo�e zacznij j� prowadzi�... Chyba za bardzo si� zaperzasz. Szkoda. [...] > Wi�cej lekcji Ci nie b�d� udziela�, bo pami�tam kobiet�, [...] > Tak wi�c zako�cz� tutaj swoje wywody na > temat proporcji, �eby nie nara�a� swego > uk�adu pokarmowego na nieprzyjemno�ci, > gdy� widz�, �e z Tob� mog� mie� podobne > problemy co z ni�... :) Tiaaa. Jak zaczyna brakowa� argument�w si�ga si� do wycieczek osobistych. Szkoda. > [..] >> > Wi�c by� mo�e b�dzie tak i z niepodleg�o�ci�... >> > Nie b�dziemy jej mie�, za� rozmawia� o niej b�dziemy stale. :) >> > (ale ja nie dlatego jestem przeciwnikiem *dzisiejszej* UE) > >> Aaaa, to ju� Tw�j problem :-) Ale, prosz�, nie wyci�gaj go na p.r.a-a > > A to dlaczego mam go nie wci�ga�? :) Bo jest to NTG. > Je�eli to ma by� referendum -- to mo�e daj mi > prawo zag�osowa� tak, jak ja zechc�, :) Ale� ja Ci nie zabraniam _g�osowa�_ tak, jak Ci si� podoba! Po prostu nie mam ochoty czyta� o zaletach/wadach Unii na p.r.a-a Masz swoje zdanie, to dobrze. Masz mo�liwo�� wyra�enia swojego zdania - to te� dobrze. Dobry obyczaj nakazuje jednak nie robi� tego na grupie, kt�ra nie jest do tego przeznaczona. To proste - je�li zaczniesz - trafisz do mojego Score. A tego bym nie chcia�. > [..] PS.Dobry obyczaj nakazuje r�wnie� zamieszczanie obrazk�w w wysy�anych postach, oto co� z mojej kolekcji: , , , , .\\ //, .\\ //, \\\\||||//// \\\||||/// \\\\||||||////\\\||||//// \\\||||||||///\\||||||/// \\||||||||//\\\||||||// \\|||||/// \\\|||/// \/ \\||||||/// \\\|||/// \\// \\||||||////\\\\\|||//// \\// \\\\|||||||///\\\\|||||//// \\// \\\\\|||||||////\\\||||||//// \\// \\\\\|||||||////\\|||||||//// \\// \\\\\|||||||////\\|||||||//// ,\// \\\\\\|||||/////\\\|||||///// ///' rs\\\\||////// \\\\||/////////' PS. Tak, wiem. S� zbyt puszyste... ;-) PS2.EOT. Pozdrawiam, -- Rafa� �lubowski -------.------- slubek[at]top.pl "I love the smell of PLONK's o(O)o _______ in the morning..." _____ ' ` .O. -(c) Sad Loser------------o----------------rs Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/