X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,33f4effe83cb3327 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-05-27 03:34:52 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=5BPIC=5D_Koty_s=B1_fajne.?= Date: Tue, 27 May 2003 12:34:13 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 149 Sender: leszekc@dhcp100.tkb.net.pl Message-ID: References: <1ng4g63tbet6r.dlg@u.i.u> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: dhcp100.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1054031677 29839 212.33.84.100 (27 May 2003 10:34:37 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 27 May 2003 10:34:37 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22252 Rafa� �lubowski slubek_nie_lubi_spamu@top.pl news:bavcj1$pdj$1@inews.gazeta.pl: > >> De gustibus... ]:-) > > ,., > > %%% ;;; > > %%% <`;'> > > <) (\ )_( > > ___(_,_)\___ ___(_|_)____ > > || // ||rs > > > > > > Oty�o�� chyba nie jest wzorem pi�kna. :) > Eeeetam. Kochanego cia�a nigdy za wiele :-) To mo�e wyhoduj sobie jak�� zmutowan� kobiet� wielo�ci s�onia? -- ciekawostka: s�onie rosn� przez ca�e �ycie (im starszy -- tym wi�kszy) > Poza tym obie panie, kt�re wida� powy�ej, maj� te same wymiary > w pasie i biodrach, a wi�c kt�ra jest bardziej oty�a? Chyba > �e masz na my�li i� ta po prawej jest ciut wy�sza. Owszem -- te same ;) wymiary. :) Tyle tylko, �e ta po lewej jest wy�sza o 50 procent przy tej samej szeroko�ci. :) A poniewa� w realu kobiety (przynajmniej doros�e, �eby nie budzi� Ani z jej s�usznym stwierdzeniem, �e przecie� m�ode dziewcz�ta maj� ma�y biust, gdy� s� po prostu w takim wieku, �e im ten biust jeszcze nie ur�s�) s� mniej wi�cej tego samego wzrostu (oko�o 170 cm +/- 10 cm) wi�c ta po lewej jest szczuplejsza. :) > > B�g stwarzaj�c cz�owieka da� mu pi�kne cia�o > > i powinni�my o wygl�d tego cia�a dba�. Brak > > umiaru w jedzeniu/piciu -- to przecie� grzech! > A teraz serio: u Aztek�w podobno idea�em pi�kna by�y zezowate > oczy (a'la Isaura). Na wyspach Pacyfiku idea�em s� panie > wa��ce trzy-cztery razy wi�cej ni� panowie. Bli�ej? Pami�tasz, > jak� karier� zrobi�y dzie�a Rubensa? �eby poszuka� jeszcze > bli�ej, przypomnij sobie tak� Marylin Monroe - nie mo�na > powiedzie�, �eby by�a zag�odzona. A przecie� by�a symbolem seksu. > Takich przyk�ad�w jest ca�a masa. Aha... I Marylin Monroe jest/by�a wg Twojej oceny oty�a? :) Chcia�bym zauwa�y�, �e poszerzenie o 50 procent -- to ponad dwukrotne zwi�kszenie wagi. :) Czyli Twoja Marynia wa�y jakie� 130 kg. :) -- Nie mam kalkulatora, bo mi si� okres pr�bny AG sko�czy�, nikt nie chce mi poda� cracka, za� program jest spakowany jakim� marudnym kompresorem, do kt�rego nie mam dekompresora i nie potrafi� go samodzielnie rozkraczy�... :( > Po prostu de gustibus... i dlatego mieszanie do tego Boga > nie ma sensu :-) Do aktu stworzenia cz�owieka? Czy ja wiem... ;) > To, o czym m�wisz ("oty�o�� nie jest wzorem pi�kna") to tylko > stwierdzenie narzucone przez cywilizacj� Zachodu. Raczej nie. :) Japonki te� nie s� oty�e. :) > W dodatku > szkodliwe, bo prowadz�ce do nerwic pa� usi�uj�cych odchudzi� > si� na si��, a nawet, w skrajnych przypadkach do anoreksji. :-( Nie trzeba si� odchudza�. :) Po prostu nale�y je��, aby �y�, zamiast �y�, aby je��. :) Paliwo do samochodu tankujesz z przesad�? :) Raczej tankujesz tyle, ile Ci potrzeba. :) Podobnie nie prze�adowujesz akumulator�w (na przyk�ad w telefonie kom�rkowym) ani nie kupujesz chleba na dwa miesiace naprz�d... :) > Nie twierdz� oczywi�cie, �e od Miss Polonia wol� "r�wne babki" > (90-90-90) ;-) - wychowa�em si� w zasi�gu tej samej kultury, 90-90-90-90 ;) ^. `---wzrost ;) > o kt�rej piszesz, ale nie przywi�zywa�bym do tego tak du�ej > wagi jak Ty. Nie a� 130 kg? ;) > A poza tym panie o pe�nych kszta�tach �adniej wygl�daj� jako > Ascii Art. :-) Z �adnym i kszta�tnym biustem -- tak, ale nie z tej wielko�ci oty�o�ci�!!! > BTW, masz pecha - pewnej znajomej czarodziejce nie spodoba�o > si� to, co piszesz - schowaj si�, bo zaraz dostaniesz fireballem... Tak -- zauwa�y�em... Zaraportowa�y o tym stosowne systemy... Ponadto zacz�� pada� OE i ca�y WME... NA szcz�cie jaka� magiczna wr�ka ;) zapisa�a moje wypociny i nie uleg�y one zatraceniu... (jeszcze wszystko mo�liwe z tym, co teraz pisz�) Ciekawostka -- wywali�em prawie wszystko z pami�ci (��cznie z OE) aby doko�czyc ten post. :) Troch� ;) ci�ko si� teraz pisze, ale jako� doko�cz� i postaram si� nawet wys�a� bez restartu... > o w�a�nie... > \ / > - * - > /|\ _%%%_ > \\_\%o%/ > `-(_Y_)\ > ) ( \\ > / \ ` > / \ > /_____rs\ > Nie gro�ne mi wr�ki!!! Wr�y�y mi znacznie gorsz� przysz�o��, a jednak �yj�. :) Ponadto -- mam si� czym broni�, o czym wie (na przyk�ad) niesforny asio�ek i bug. :) > Pozdrawiam, ;-) > -- > Rafa� �lubowski > slubek[at]top.pl > "dyskusji o Maryni b�dziemy > broni� jak niepodleg�o�ci!" Na razie z tej obrony nie wysz�a obronn� r�k� sama Marynia... Zapewne z niepodleg�o�ci� ma by� dok�adnie tak samo... -- Nie -- dla Unii Europejskiej Tak dla Arkedocji z Azalandi� Bezp�atne konta pocztowe bez reklam w portalu www.wiara.pl Postscriptum: Ale jaja!!! Prawie nic nie pracuje!!! Cicho, go�o, pusto i marudnie... :):)