X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8a66f2077ecbb19a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-16 20:42:30 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!easynet-quince!easynet.net!kibo.news.demon.net!demon!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Pro?ba o napis Date: Mon, 17 Mar 2003 05:37:03 +0100 Organization: TORMAN Lines: 218 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047876147 2874 212.33.84.28 (17 Mar 2003 04:42:27 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 17 Mar 2003 04:42:27 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18563 (`. news:b4i87v0sc4gvba9g3daghue4bg75pn05d0@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com nawi�zuje do moich wypocin tak: > On Sat, 15 Mar 2003 23:54:37 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >> Dobrze. :) >> Nie martw si�. :) >> Nadal czeka moja signaturka. :) >> Bug nakaza�, abym uwolni� elty/Elty -- wi�c uwolni�em >> i nie ma kto pisa�, ale przeca pozosta� Owidiusz, >> kt�remu wprawdzie same amory w g�owie, ale kt�ry >> te� jest Narratorem, cho� nie jest Eltem/eltem, >> a Elfem. :) > Kaza�em uwolni�? Kaza�em. :) Ale przypominam, �e je�li nazwa > pisana jest z ma�ej literki, to i na pocz�tku zdania powinna tak > wygl�da�. Wi�c nie "Bug", a "bug". :P Nie wydaje mi si�, aby to by�a prawda. :) Nale�y si� chyba nad tym zastanowi�. :) >> Troch� chaotycznie -- to z wra�enia... >> Owidiusz mo�e wpa�� w ka�dej chwili... > Pe�na konspira... ;) Ano. :) >> -- W imieniu Kr�la! zabraniam Ci wej�� >> na teren Pueruani -- celem udzielenia >> pomocy Eneuelowi! >> -- W imieniu Mi�o�ci zabraniasz mi kocha�?! >> -- Oto Kr�lewski Dekret! >> -- Jestem Alicja -- Azalandzka Kr�lewna! >> Zejd� mi z drogi rar�ku, nim pozostawi� >> po Tobie mgliste wspomnienie! > Och, wiem a� nazbyt dobrze, co to znaczy > by� mglistym i niechcianym wpomnieniem... Ciekawe, czy dowie si� o tym �w Stra�_nik... :) Kolejne plagiaty: 4 lutego 2003 21:11 -- z AA: Chc� pozna� ju� co z nich ka�dy wie. Chc� na pytania me odpowiedzi: co to ogie� i czemu on rozprasza mrok... :) Gdy przyjdzie czas... :) Oczywi�cie z to Ma�ej Syrenki Walta Disneya. :) <(= OA. rybka ;) 25 stycznia 2003 21:41 -- tak�e st�d, lecz moje: Jednak Kr�l Asferruss nagrodzi� starania: :) Da� znacznie silniejsz� armi� nowych Elf�w oraz przyja�� dziesi�cioletniej Kr�lewny, kt�r� Artemius (ten e/E/lt-fotograf-pose�-szpieg) ;) by� spotka�, :) w trakcie swej wizyty w Nadmorskiej Azalandii, w sierpniu ubroku... :) Artemius widzia� ogie� w oczach tylko kilka razy, dlatego natychmiast zrozumia�, �e Azalandzka Kr�lewna stanie si� wiern� sojuszniczk� Arkedocji... I nie pomyli� si�! Wkr�tce rozleg�e r�wniny Azalandii... =========== Widzia�em taki ogie� kilka razy w �yciu! Dlatego zrozumia�em natychmiast, �e nic tej dziewczynki nie ruszy! Ci�ko jest pokona� nienawi�� ludzk�... Jak pi�kna w tym wszystkim (i u�yteczna) jest tej dziewczynki obecno��... Po powrocie znad morza odechcia�o mi si� �y� i tylko jedna my�l mnie trzyma�a przy �yciu -- chcia�em si� z t� dziewczynk� kiedy� jeszcze zobaczy�. :) (z mojej prywatnej korespondencji) :) 28 listopada 2002 01:50 mog� powiedzie� Ci w wielkiej tajemnicy, �e Azalandzka Kr�lewna ma w oczach ogie�, w sercu dobro�, w g�owie ro- zum, jest bardzo �adna i ma dziesi�� lat. :) To wszystko pretenduje j� do obj�cia (w przysz�o�- ci oczywi�cie) tronu Azalandii. :) Azalandczycy s� wojownikami -- podobnie jak Elfy... I to oni w�a�nie po�pieszyli nam z pomoc�, kiedy poza�a- mywa�y si� nasze systemy obronne... To w�a�nie z tych pi�knych oczu sp�yn�y �zy, kt�re obudzi�y ca�� Azalandi�, tak �e tamtej- si wojownicy po�pieszyli nam z pomoc�... Swo- j� pomoc Azalandczycy op�acili przegran�... 2 grudnia 2002 19:22 Azalandczycy wprawdzie przegrali, ale Ksi��� Tacjan :) wycofa� ich wojska do Nadmorskiej Azalandii bez strat! (bez strat w�asnych i bez strat azalandzkich!) Tu mog� doda� (p�ki leniwy Owidiusz �pi) �e p�niej moc Kr�lewny sta�a si� tak ogromna, i� nikt nie o�miela si� wchodzi� Jej w drog�... Tak�e i mnie si� od Niej troch� oberwa�o, gdy (jak si� okaza�o -- niezbyt :) fortunnie) stan��em w Jej obronie... >> Wreszcie dziewczynka odbiera mu ,,dokument" >> i na oczach Puerua�skiej Stra�y -- rozrywa, >> tak jakby nie by� to Dekret Kr�lewski, lecz >> zwyczajny �mie�... Istotnie -- ,,dokument", >> kt�ry uczyni� tyle z�a -- okaza� si� by� :) >> falsyfikatem... > Dziwnie mi si� to z moim �yciem kojarzy... :) Czy to mo�liwe, aby�- > my byli t� sam� osob� na dw�ch r�nych pasmach czasoprzestrzennych?? :) Ty i kto? :) >> Dziewczynka bezpiecznie przechodzi zakazan� >> granic� Pueruanii i poca�unkiem zwraca Elfa >> �yciu... >> Nikt nie zabroni kocha�... :) > Nikt. Ale czasem "kochanie" kogo� boli. :( Nikt nie zabroni kocha�... :) Jedyn� konsekwencj� Mi�o�ci -- jest Mi�o��. :) Gdy si� kogo� kocha -- to trzeba si� liczy� :) i z tym, �e zostanie si� pokochanym. :) Gdy si� z kimn� bije -- to nale�y si� liczy� i z tym, �e zostanie si� pobitym... ;) To taka zale�no��... A �e Mi�o�� czasami boli... B�l -- jest wpisane w nasze �ycie. :) 3 sierpnia 2002 01:18 zale�e� ndk VIIb, ~��, ~�ysz, ~�a�, ~�eli [ndk -- niedokonany] 1. by� uzale�nionym od czego�, by� okre�lonym, wyznaczonym przez co�, uwarunkowanym czym�, by� skutkiem czego� [..] Wszystko zale�a�o od humoru opiekunki. [..] >> Nie spodziewa�e� si� Namiestniku takiego >> zako�czenia ,,naszego" sporu? :) To nie >> jest koniec. :) To tylko zwrot... :) > �ycie jest pe�ne zwrot�w, g��wnie niechcianych i niespodziewanych!! Teraz troch� kolejnictwa: Zmienne s� koleje losu... Do zwrot�w -- stosujemy zwrotnice... Poci�g seksualny jest b�ogos�awie�stwem... :) OA: ============== -- to, po czym je�d�� poci�gi ;) >> Pozosta� pokrzywdzony przez z�� �on� hrabia... >> Nic mi do tego -- ale ch�tnie :) si� stawi� >> w roli �wiadka... Sp�r mi�dzy >> nami -- rozstrzygnie Ta, kt�r� pono� kochasz... > :) Tobie za� pozostawi� czas do przemy�le�... ;) Przemy�le� o Azalandzkiej Kr�lewnie -- oczywi�cie. :) Czy wiesz, kiedy Ona si� rodzi? :) Siedzimy (siedzisz?) w�wczas na schodach, w Watykanie... Prosz� Ci� o co� [mnie nale�nego] i p�ac� za to tragedi� jedenastu lat �ycia... >>> anya_g >>> (taaaaka szesliwa bo ma koncertowke Heya :)) >> Jej... A co to takiego? :) > Nagranie koncertu zespo�u HEY w postaci AUDIO, prawdopodobnie CDA!! Rozumiem. :) A mo�e co� wi�cej na ten temat. :) Mo�e jakie� empeczy? :) -- _______ ________________ _ ( ______) leszekc@box43.pl | | | |___ ____ _____ _ _ _____ | | | ___) | _ \ | ___ || | | || ___ || | | |_____ | | | || ____|| |_| || ____|| | |_______)|_| |_||_____)|____/ |_____) \_) FAQ grupy pl.rec.ascii-art znajdziesz na: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html