X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-22 08:38:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Top=F3r?= Date: Sat, 22 Mar 2003 17:13:02 +0100 Organization: A-A Lines: 86 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <3t9n7vobfp4snv3l91ufed20n5l3edmiqd@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048350988 23640 212.33.84.28 (22 Mar 2003 16:36:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 22 Mar 2003 16:36:28 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19204 (`. news:guio7v46k2gnngjfoagm7cihv0a4aecd3g@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >>> No w�a�nie. Nawet mi wina nie dano. ;) >>> Nalewki/polewki. >> Chyba Julia Ci da�a czarn�... ;) > I to chyba duchowo, bo fizycznie to nawet czarnej nie. Da�a Ci czarny spirytus? Nie�adnie! >>>> Raczej nie. :) >>>> Chocia�... >>>> Na priva dostaniesz skan Roszpunki. :) >>> Lekam si�, ale czekam. :) >> Oko�o 300 kilo w jotpegu i 600 w tiffie. :) >> Na razie jeszcze chyba j� czyszcz�. :) >> (chyba, bo dok�adnie nie pamietam na czym stan�o) > Wol� JPG. :) No. :) Ju� pos�a�em. :) W mi�dzyczasie ogl�dam film, ale powoli to idzie... :) (jednak pisz� znacznie szybciej, ni� ogl�dam filmy) >>>>>> Jaka mo�e by� wymowa takiego zdj�cia? >>>>> Opowiem, jak zobacz�. :) >>>> Oj. :) Nie wiem, czy zobaczysz. :) >>> Wi�c, nie odpowiem. :) >> Ale mo�esz sobie wyobrazi�: >> -- dziewczyna demonstracyjnie wysypuje >> piasek ze st�uczonej klepsydry > Mog�, ale nie zrobi� tego. Szkoda. :) > Chc� to zobaczy�! :) Ja te�. :) >>>>> LOL... A ile Ci tych Ert�w zosta�o? >>>> No... Troch� jest. :) >>>> Nigdy nie liczy�em. :) >>>> To raczej zadanie dla Integratora. :) >>> Ale on s�aby z matmy [zawsze] by�. ;) >> Nie... Raczej dobry. :) > Dowody!? A od kiedy to Ty mi na s�owo nie wierzysz? :) >>> Tak, wyda�em si� - teraz czas si� �mia�. ;) >> Czyli p�aka�e�? ;) > Ostatnio? Nie... :P To nie b�dziesz si� �mia�, skoro nie by�o �ez!! :) Chocia�... Pawe� co� pisa� o tym, �e dzie� tu, noc tam, wi�c mo�e �zy u kogo�, a u Ciebie u�miech. :) >>>> Chcia�e� je niby uwolni�, >>>> a w rzeczywisto�ci przej�� >>>> i wykorzysta�... :) Nie�adnie! >>> Tak, chcia�em by pracowa�y na moich >>> plantacjach og�rk�w [kiszonych ;)]. >> Ale one -- s� wolne! >> I wol� swoj� pracuj� na rzecz Arkedocji. :) I nie lubi� og�rk�w! > Korniszony? ;) A co to znaczy Korniszony? LC.