X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-30 02:04:33 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Sat, 29 Mar 2003 23:45:14 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 134 Message-ID: References: <444v7vcmmcm38tqsjjt97nem4kdnn9s8su@4ax.com> <5fb18v8pcg4uvi41e8jjkj27odrp6dt4ua@4ax.com> <7u178vgtuq2t4an7jtqvcn09e2pj450shv@4ax.com> <6dib8vk6nbk3nmc5gorjsml3ejd6g5c23u@4ax.com> NNTP-Posting-Host: po230.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049018675 14808 217.98.228.230 (30 Mar 2003 10:04:35 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 30 Mar 2003 10:04:35 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19961 On Sat, 29 Mar 2003 18:16:55 +0100, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >> A gdzie ta pomoc? > >Oddaj� Ci cz�c tego, co zabrali. :)----. > '. Fajnie. To tak, jak ja bym zgodzi� si� przela� na Twoje konto 1000PLN pod warunkiem, �e dzie� p�niej Ty na mo- je przela�by� 2000PLN. :) >> Nie m�w, �e ni� jest to sterowanie? ;) | >To -- jest ukryte. :) .' >,,Pomoc�" -- jest to opisane tutaj:-----' :) >> Na pewno do dom�w publicznych... ;) >Mo�e nie tam, ale i nie o to chodzi gdzie trafi. :) >Wa�ne jest, �e pod przykrywk� czynienia dobra -- czyni si� z�o. :) O popatrz... Tak dzia�a mafia. Nie polska, bo to kpina, nie mafia. ;) Dresy z baseballami. ;) >>> Dlaczego firma otrzyma owo zlecenie? >>> Dlatego, �e: >>> -- s� pieni�dze >>> -- trzeba si� rozwija� >>> -- firma zap�aci podatki ;) >>> -- ubodzy otrzymaj� wsparcie ;) > >> Pokr�tna ta logika. ;) > >Logika -- jest sparw� diab�a. :) >Cz�owiek wcze�niej, lub p�niej >zagubi si� w logicznych rozwa�aniach. :) >A nawet je�li si� nie zagubi -- mo�na go >przycisn��, zag�odzi� ;) i oskar�y� o to, >czego nie uczyni�. :) Ach... Proces. :) >Oczywi�cie nie ka�dy si� gubi w tym samym czasie. :) >Ludzie s� obdarzeni lepszym b�d� gorszym m�zgiem. :) Szybszym i bystrzejszym, b�d� mniej? :) >> Podaj, ale jedn�. :) >www.uzp.gov.pl "gov.pl" - strony rz�dowe? :) >> A co mi da trafienie na p�on�ce Mi�o�ci� oczy jakiej� >> osoby, skoro moje p�on� do kogo innego? ;) > >||==================================================|| >||(: No w�a�nie. :) || >||Kocha� -- czyli modlitw� wstawia� || >||si� za kim�, kogo si� kocha. :) || >||Mo�na (a nawet trzeba) kocha� wszystkich ludzi. :)|| >||Tak�e tych, kt�rzy nas nienawidz�. :) || >||==================================================|| > >Problem jednak w tym -- �e nie ka�dy tak czyni. :) Nie wiem, kto m�g�by mnie nienawidzie�. No poza jedn� osob�, pewnym kolesiem. :) >Dla wielu kocha� -- to znaczy i�� do ��ka. :) A to nie jest aby "kocha� si�" z kim�? :) >Oczywi�cie indywidualna definicja >Mi�o�oci/kochania -- okre�la doskonale definiodawc�: :) > >Jak to by�o? > > Utrzymuj� marudnie, :) �e spotykani przez > nas ludzie, s� jak zwierciad�a naszej duszy. > Przegl�daj�c si� w nich -- widzimy w�asne > odbicia. :) W�asne wady/zalety. :) Hmm... No to w choler� mam wad. ;) >Je�eli kto� uwa�a, �e skoro dziecko mnie kocha, >wi�c [ja] jestem pedofilem -- to nieomylny znak, >�e ten kto� (kto mnie oskar�a) **jest** >zakamuflowanym pedofilem. :) Stawia�bym na klozetowego onanist� o podw�jnej moralno�ci... :) > Kiedy� m�j kolega (nauczyciel w szkole �redniej) > powiedzia�, �e go nie obchodzi to, czy gwa�c� jego > uczennice w krzakach, czy/ale co�tam... > >Jak rozumiem -- on gwa�ci� w krzakach. :) Powiedzia� gdzie najlepiej. Sk�d� to musi wiedzie�. ;) >(ja mieszka�em sam w do�� du�ym, cho� >ruderowato wygl�daj�cym domu, wi�c >mog�em gwa�ci� w dogoniejszych warunkach) >Pora si� zbiera�, bo w�a�nie zamierza do >mnie przyby� jedna z jego �wczesnych uczennic. :) Hmm... W celu? Wyj�cia w krzaki na gwa�t? ;))) >Przynajmniej stoj�ca r�a (i �wiece) na stole >si� doczeka (doczekaj�) czyjej� obecno�ci. :) >Nawet zacz��em odbudow� porcelanek. :) A co im si� sta�o? >Oczywi�cie to ten stolik na jednej n�ce stoj�cy. :) :) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718