X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-26 04:01:48 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Wed, 26 Mar 2003 12:49:24 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 183 Message-ID: References: <5jto7vstqu5icitfc6ftm384l1i7drccct@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pd20.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048680073 7911 213.76.51.20 (26 Mar 2003 12:01:13 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 26 Mar 2003 12:01:13 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19743 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: mqa18voikskm70jm79c7dsai4d8uvfvnhb@4ax.com (/ \o o/ \) Napisanego przez: bug ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>>>>>> Ale Ci� �atwo "zaprogramowa�". ;) >>>>>> >>>>>>MAma zawsze m�wi�a, �e trzeba s�ucha� starszych. :) >>>>> >>>>> M�dr� masz mam�. >>>>> >>>>> A m�wi�a, by z obcymi nie rozmawia�? ;) :P >>>> >>>>M�wi�a, dlatego ostatnio pisz�, a nie m�wi�. :))) >>> >>> Ach... Dobrym jeste� zawodnikiem. :) >> >>Ku chwale Ojczyzny! :) > > Dobra odpowied�, my�la�em, �e si� z�apiesz w pu�apk�. ;) Czmycham niczym zaj�c. :) >>>>>>Lubi� by� testowany, zw�aszcza przez kosmit�w. :) >>>>> >>>>> Nie by�em nigdy kosmit�, ale s�ysza�em, �e >>>>> testuj� analnie, wi�c nie skomentuj�. :) >>>> >>>>TAK! Mnie nigdy tak nie testowali... >>>>To smutne. >>>>Ja musia�em im tylko odpowiada� na pytania. :) >>> >>> By�y ankiety? ;) >> >>Ca�e mn�stwo. :) > > Rzu� przyk�adow�! :) Czy jeste�: [ ] kobiet� [ ] m��czyzn� [ ] tajnym agentem innej rasy Czy wie�ysz w kosmit�w: [ ] tak [ ] nie [ ] ja jestem kosmit� Czy chcia�by� sta� si� jednym z nas: [ ] tak [ ] nie [ ] jest mi to oboj�tne Gdzie wolisz mie� za�o�ony implant: [ ] w g�owie [ ] w szcz�ce [ ] w r�ce [ ] w nodze [ ] w innym miejscu Inne pytania by�y troch� wstydliwe, wi�c nie b�d� ich pisa�. :) >>>>>>Ch�tnie. >>>>>>Ciekawe jak by si� tworzy�o, pod wp�ywem opar�w tego ziela. :)) >>>>> >>>>> Nie wiem, nie by�o mi dane takiej kombinac- >>>>> ji pr�bowa�. :) >>>> >>>>Zawsze musi by� ten pierwszy raz. :) >>> >>> Nie zawsze. :) >> >>Nieliczne przypadki. :) > > O dziwo liczne. ;) Zale�y w jakiej skali :) Zapytaj elektronika czym wed�ug niego jest wysokie napi�cie, nast�pnie zadaj to samo pytanie elektrykowi. :) >>>>>>>>Nasz klient, nasz pan. :) >>>>>>> >>>>>>> Piwo "Corona", nie kufle ponadgryzane. ;))) >>>>>> >>>>>>TO jest piwo "Corona". >>>>>>Spr�buj, a si� przekonasz. :) >>>>> >>>>> Pr�bowa�em. Wark� mi towarzyszu wciskacie!! >>>> >>>>Na Moskw�! >>>>Na Wiede�! >>>>Na Wark�! :) >>> >>> A Corony brak. :( >> >>A to co za piwo? :) > >> _..-._ >>.' '. >>|_.'-._.'| >>|| | | ||', >>||Corona|| : >>|| | | ||,' >>|| | | || >>'--------' > > Nie wiem. > > Hmm... �ywiec w kuflu z napisem Corona. ;) NIE! Lech w kuflu z napisem corona. :) >>>>> Wstyd!! Ok�amywa� grupowego Ojca Chrzestne- >>>>> go... To si� mo�e �le sko�czy�. >>>> >>>>W sklepie mi powiedzieli, �e to 'Corona'. >>> >>> �le czynisz... >> >>Jestem ivil [to tak z inglisz:)] > > Tak wiem, sk�d to. :P Nie s�dzi�em inaczej. :) > Dodaj z przodu "d" i b�dzie OK. ;) .''. : : : : AVE! .''. : : : : : :.''..''.: : : :: :: :: : .: :: :: :: : .' : :: :: :: : : : : : '. : '.............' >>> Zwalasz win� na innych. >> >>Wstyd mi! > > Dlaczego? ;) Poniewa� obarczam innych moimi winami. :) >>>>>>> Pu�� now�! >>>>>> >>>>>>Nie krzycz na mnie bo si� zestresuj� :) >>>>>>[Basiu, nie kop pana bo si� spocisz!] >>>>> >>>>> Nie zwracaj si� do Ojca Chrzestnego "na ty" >>>>> - okarz szacunek!! >>>> >>>>NIE...................jestem pewien czy powinienem. :P >>> >>> Nie jeste� od my�lenia. >>> >>> Chcesz by� �o�nierzem w mojej rodzinie? >>> >>> Propozycja nie do odrzucenia. >> >>Nie odrzucam, ale wola�bym by� kucharzem. :P > > Jak chcesz mie� wi�cej obowi�zk�w - jedno nie > wyklucza drugiego. ;) To prawie jak Segal w Liberatorze. :) > b. Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Rusznica strzelca nie czyni. .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| Przys�owia Rycerskie