X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8c4c0e2e55ac5894 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-26 04:01:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ANKIETA Date: Wed, 26 Mar 2003 12:28:41 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 162 Message-ID: References: <9pgr7vknvhpnmnriove42rpl303hpgge52@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pd20.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048680062 7911 213.76.51.20 (26 Mar 2003 12:01:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 26 Mar 2003 12:01:02 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19741 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: so918vgkmo9orbl2jpe9gka0fmr52c9hv5@4ax.com (/ \o o/ \) Napisanego przez: bug ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>> Sk�d? >>> >>> Sk�d wracaj� litwini? ;) >> >>No w�a�nie o to mi chodzi�o :) > > Z wycieczki... ;) > > Hint: "Dzie� �wira". :) Niestety nie widzia�em :( >>>>> A mo�e ok�amujesz mnie, m�j drogi kolego, >>>>> Wb��d mnie wprowadzasz ni z tego ni owego. >>>> >>>>Nie mam zamiaru ok�amywa� Ciebie przyjacielu, >>>>Chocia� wiem, �e tak m�wi�o ju� wielu, >>>>Lecz szczerze pisz� do Ciebie dzi�, >>>>Nazywam si� Pawe�, a nie Krzy�, czy Zby�. :) >>> >>> A co do Zbysia i Krzysia masz? >>> Chcesz dosta� pi�stk� w twarz? >>> Nie strasz�, nie m�wi� o sobie, >>> M�wi� to wszystko w 3 osobie... :P >> >>Mam do niech pewn� spraw�, >>Chcia�bym ich zaprosi� na kaw�, >>A o pi�stce ju� gdzie� pisa�em, >>I tam wszystko wyja�nia�em. > > Na kaw� chcia�by� zaprosi� ch�opak�w, > Nie wola�by� dziewcz�t, nieboraku? > �adne s�, m�dre s� - ciekawsze w og�le, > W zasadzie to samo powiem i o szczeg�le. ;) Dziewcz�ta zaprosz� niekoniecznie na kaw�, Po�o�ymy si� wsp�lnie na traw�, By wsp�lnie chmurki ogl�da� przepi�kne, W takich klimatach zawsz� mi�kn�. :) >>A os�b trzecich wn to nie mieszaj, >>I kurtk� szybko na ko�eczku wieszaj, >>Ma�o sensu by�o w tej wypowiedzi, >>M�j m�zg ju� si� nad nast�pn� biedzi. :P > > M�zgowi daj odpocz�� chwil�, > Nie kr�tk�, nie d�ugo, a tyle > By zn�w pracowa� zacz�� git, > A nie tworzy� zwyczajny shit. ;) Shit mi wychodzi nie z m�zgu, lecz z du** Jest to prawd�, jak to, �e umarli to trupy, Wi�c nie wmamwiaj mi, �e jest inaczej, Bo si� na Ciebie pogniewam, raczej. :) >>>>Tytu�u Twojego Ci zabra� nie pragn�, >>>>Wiedz, �e Ci go nigdy nie ukradn�, >>>>Wypowiadam tylko swoje prywatne zdanie, >>>>I to jest jedyne moje zadanie. >>> >>> LOL. :))) >>> >>> "swoje prywatne zdanie" - a jakie inne mo�e by� "swoje" zdanie?! ;) >> >>Mo�e jeszcze by� swoje publiczne zdanie :) > > ?? Swoje zdanie zle�ne od warunk�w otoczenia. Znaczy si� jak kto� zmienia zdanie, aby pod��a� za t�umem. :) >>> Ale� si� rozp�dzi� kolego m�j m�ody, >>> Jak ma�a dziewczynka do sklepu na lody. :P >>> Ale tu nie o ilo�� wers�w w wierszu chodzi, >>> Nie o to, jak komu rymowanie wychodzi. >>> >>> Sednem wszystkiego, celem samym w sobie, >>> Jest rymowane opowiadanie o swej osobie. >>> ^^^^^^^^^^^ >>> >>> To powy�sze jest oczywi�cie wierutnym k�amstwem. :) >> >>Teraz ma�y plagiat, lecz nie wiem z kogo, >>S�uchaj�c tego �miej� si� b�ogo: >> >>'Tu trzeba przej�� z ilo�ci w jako��! >> I to jako�� ze znakiem... >> Bym wam powiedzia� z jakim znakiem!' > > Jakim? �rodkowy paluszek? ;) Tu chodzi�o o znak jako�ci Q. :) >>By�o to kiedy� w jakim� kabarecie, >>Pami�tam tylko, �e by� kwiecie�. > > Po co wci�� m�wisz rymem, stary? > Przesta� zawraca� mi nim gitary. ;) Rymuje, bo tak na mnie Wiosna dzia�a A pozatym chc�, by gitara gra�a. :) >>>>> W drugiej klasie LO, sze�� lat temu pisali�my >>>>> tak opowiadanka. Ka�dy pisa� po zdaniu czy dw�ch, by- >>>>> �o byczo... ;) >>>> >>>>Ty byczku y... :) >>> >>> J jest bykiem. Ja wag�. :P >> >>Czyli od_wa�ny jeste�. :) >>I tak barany rulez. :) > > Zna�em jedn� przedstawicielk� tego znaku kiedy�... > > Mniam... > > Ale i tak wol� byczki. :) Barany s� lepsze [wed�ug mnie] :) >>>>>>> 3. Czy uwa�asz form� ankiety za dobry spos�b rozwi�zy- >>>>>>> wania wielu spraw z grup� zwi�zanych? >>>>>>> >>>>>>> [X] Tak. >>>>>>> [ ] Nie. >>>>>>> [ ] Grupa - dupa! Id� spa�! :P >>>>>> >>>>>>Zdecydowanie! :) >>>>> >>>>> No! I dobrze... Bo to by�o podchwytliwe pyta- >>>>> nie. ;) >>>> >>>>A co mia�o to pytanie podchwyci�? :) >>> >>> Mniejsza o to, co mia�o wychwyci�, wa�ne jest jaki >>> skutek odniesie. :) >> >>Tak s�dzisz? >>Mo�e rozpisz na ten temat ankiet�. :) > > Nie. Nie chce mi si�. :) To straszne. Nie jeste� mo�e chory? :) > b. Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Kiedy nie bij�, .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ to jeszcze nie boli. pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| Przys�owia Rycerskie