X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-23 12:30:27 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Sun, 23 Mar 2003 21:29:23 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 99 Message-ID: References: <5jto7vstqu5icitfc6ftm384l1i7drccct@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pi9.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048451422 11683 213.76.53.9 (23 Mar 2003 20:30:22 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 23 Mar 2003 20:30:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19435 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: b5kmgp$o47$1@flis.man.torun.pl (/ \o o/ \) Napisanego przez: Eneuel Leszek Ciszewski ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>> No, wiesz co?! >>> Jeste�my porz�dnym bankiem!!! >>> Zadawalamy si� (; uczciwymi ;) prowizjami!!! >>> Ty mnie obra�asz!!! Chyba Ci� podam do s�du! >>> (; (mog� w tym celu rozpatrzy� wniosek) ;) > >> Tak si� tylko pyta�em. >> Nie trzeba od razu si� tak denerwowa�. :) > >> Prosz� o rozpatrzenie wniosku :) > > 0. Kt�rego? > 1. Prosz� dokonac stosownej wp�aty. > (je�li nie zobacz� na w�asne oczy > legitymacji -- nici ze zni�ki!) Mam tylko jeszcze trzy pytania: 1. Co to dok�adnie jest: standard ISO 9001 2. Ta zni�ka to ile dok�adnie wynosi, bo mi tak na oko to wysz�o, �e 4,94 z�. Ale chyba nie do ko�ca zrozumia�em te wszystkie procenty :) 3. Gdzie nale�y dokonac wp�aty? > > Mo�e jaki� plagiacik by si�przyda�: > > -- Wypad! Won! > Narrator rozz�o�ci� si� nie na �arty, > ale za�arcie... > -- Jak b�dziesz mi przeszkadza�, > to nie sko�cz� do rana... > -- Znowu ta MI i na dodatek rana... > Rana zadana Arkedocjanowi przez Mi, > dawno si� ju� zagoi�a. :) > -- Wypad! Bo z�o�� wniosek o twoj� kasacj�! > -- Pisz. :) Nie denerwuj si�. :) > Narrator zamy�li� si�... Co ma pisa�? > Opowiadanie, czy wniosek o skasowanie > natarczywego Integratora? Czy jedno i drugie? > > Plagiat ze mnie, bo si� boj�, �e jak > skopiuj� kogo� innego, to mnie pobije... ;) > (plagiat z Ewakuacji) :)) >> Raz si� �yje! > >>>> W ma�ej kompani pij, a w du�ej si� bij. > >>> Jestem abstynentem. :) >>> Ch�tnie wypij� z jak�� dziewoj� lampk� wina Martini. :) >>> (ostatni raz wypi�em (a� dwie!) jesieni� 2001 roku) >>> (a� dwie lampki, nie dwie dziewoje -- ta starczy jedna) > >> Te� tak mo�na, ja pij� tylko jak jest jaka� okazja. :) > >>> A co do bicia? >>> Czasami warto la� si� samemu. :) >>> (coby w t�oku nie oberwa� od swoich) ;) > >> Czasami lepiej oberwa� od swoich, >> ni� od nieswoich :) > > (; Tak? To mog� Ci przyla�? ;) > A mo�e powiesz/napiszsz, �em ja obcy? > W�wczas -- to mnie obrazisz i rzeczywi�cie... > -- Ekhm... > -- ?? > No... �e powinni�my powymienia� si� obraz_kami. :) Czy ty obcy, to ja nieiem, ale brzmisz jak cz�owiek, a nie jak jaki� ufoludek :) A przyla� mi nie mo�esz, bo jako� nie mam na to ochoty. :) >> Pozdrawiam > Re. :) > >> Gdy rusznica z nag�a huknie, >> nieraz dusza w ciele stuknie. > > Rusznica nie jest od hukania, ale od ruszania. ;) A dusza nie jest do stukania, tylko do duchania? :) Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Tego tylko z dzia�a zabij�, .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ kogo piorun ma zabi�. pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| Przys�owia Rycerskie