X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-23 07:59:56 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!easynet-quince!easynet.net!oleane.net!oleane!wanadoo.fr!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Sun, 23 Mar 2003 16:58:03 +0100 Organization: Arkedoca-Azalandia :) Lines: 79 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048435193 23442 212.33.84.28 (23 Mar 2003 15:59:53 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 23 Mar 2003 15:59:53 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19406 (`. news:b5kelp$fet$1@atlantis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` PePe_M spod @dresu washi@(wytnij-to)o2.pl obwieszcza �wiatu: >> No... Czy ja wiem, czy a� tak bardzo... >> (: Poza tym... Chyba nie mo�na wzmacnnia� czasownik�w. :) > |_____________________________ >> | >> Atmosfera jest bardzo mi�a. :) | > | > Wysmienita :) | > __________________________________________________| I o to chodzi, aby by�o mi�o i pouczaj�co. :) Ale tej krechy -- to nie rozumiem. :) >>> v i regulami panujacymi na grupie co by sie >>> v za bardzo nie wychylic i w glowe nie dostac:) >> v '-----------'-----------------------------------. >> vNo... Ode mnie mo�esz dosta� po g�owie za wzmacnianie czasownik�w. :) >> vDosta� kijem po g�owie. :) Ale teraz mam przej�ciowe niedobory >> vgot�wki i wol� nie bi� kijem po g�owie, bo kije kosztuj�, >> va w wyniku uderzenia -- kij mo�e ulec z�amaniu... ;( -------- >> v | > | | > -> Ta grupa to przeciez ascii-art a nie martial-arts :) | > -------------------------------------------| > | > v > Myslalem ze masz na mysli kije ogniem strzelajace - Howg :) > Przed takim ktory sie lamie moze uda mi sie obronic :) Nie. :) Zwyk�e, bambysowe kije. :) >>>> W najgorszym wypadku dostaniesz Cybaxa >>> A Co to takiego? >> (; A wiesz, co to s� rotacje w Matematyce? ;) > AAAAAAAAA:)naliza wektorowa !!!! Niekoniecznie. :) >> A wiesz, co to Rot13? ;)--------------------- >> Jak ju� kto� s�usznie zauwa�y� -- Cybaxy / >> nie s� tutaj rozdzielane. By� mo�e przez / >> lenistwo, a by� mo�e z innych powod�w... / >> / > / > OA: -, / > _|" Najciemniej pod latarnia :) / > <--------------------------------/ , |" -- tak ta latarnia wygl�da? :) >>> �ycie nie jest tak kr�tkie >>> by nie starczy�o czasu na grzeczno��. >> (; Wiesz... Mo�e i kr�tkie nie jest, >> ale czy nale�y je a� tak marnowa�? ;) > ----------? > Siejac grzecznosc zmieniasz swiat (; Niby tak, ale czy z tego s� pieniadze?! ;) > �ycie nie jest tak kr�tkie > by nie starczy�o czasu na grzeczno��. No i co z tego?! -- ____ | | _| Eneuel Leszek Ciszewski | ||_ .-. 85 7463797 | |__| _@_ 607 635935 |____| (;eneuel@ascii.art.pl;)