X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-30 12:18:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) OT, ale odpowiam, nie zaczynam. :) Date: Sun, 30 Mar 2003 22:14:48 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 189 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <9ssu7v4humh5vt8ffgc7sn57o3qja0t78r@4ax.com> <49278vg60ulhi4k795j0jsut8oippet4m8@4ax.com> <457e8vs8n7vusl47p7kbmtv3io85b612fq@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049055410 15006 212.33.84.28 (30 Mar 2003 20:16:50 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 30 Mar 2003 20:16:50 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20023 (`. news:457e8vs8n7vusl47p7kbmtv3io85b612fq@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: > Znana i powszechnie omijana. ;) Nie. To muzyk. ;) >> Jednak uwa�am, �e on powiedzia� 'gangronik'/'gangrenik'. > Wi�c si� l�kasz cho� troch�. Nie, ale my�l�, �e mo�e jednak nale���o uk�u�. :) > Tia, bo w u�ywaniu karty trzeba si� wprawia�... ;) To co dla nas jest proste -- dla pracownika banku ING Bank �l�ski mog�o wymaga� wielu miesi�cy wprawiania si�... Dlatego teraz (; posiada uraz ;) i uwa�a, �e ka�den ;) ma podbone k�opoty z kartami... ;) >> Je�eli uwa�a, �e stara�em si� doprowadzi� do tego, >> aby bankomat zatrzyma� mi kart� -- to znaczy, �e >> on by tak w�a�nie post�pi� w podobnej sytuaji. :) > No jest w tym jaka� logika. ;) :) >>> A nie o ich nastawieniu i podej�ciu do innych ludzi? >> No... Mo�e uzna�a, �e da�a mi tak g�upi� podpowied�, >> �e na pewno j� [i podpowied�, i podpowiadaj�c�] olej�. :) > :))) Tylko dlaczego p�niej si� upierano przy tym, �e to 'standarTowa' odpowied�? ;) >> By� mo�e to tak, jak z zadzwonieniem do kogo� >> i poproszeniem, aby w�o�y� aparat telefoniczny >> do wanny z wod�. ;) > No tak, co� w tym jest. :))) >> Mo�e i te telefony w sprawie ubezpieczenia na >> wypadek �mierci -- s� w rzeczywisto�ci pr�b� >> rozweselenia mnie i oderwania mnie od smutnej >> rzeczywisto�ci? :) Nie wiem. :) > Widzisz, kto� dba o Twoje dobre samopoczucie! ;) :) >>> No wi�c naci�gn�li Ci� tylko na kas�... ;) >> No tak. :) A na co jeszcze bank ma naci�ga�? :) >> Przecie� towarem w banku -- s� pieni�dze. :) >> Jakby handlowali pietruszk� -- to by naci�gn�li >> na pietruszk�. :) (mo�e by sprzedali przeterminowan�?) > Tia... > Ju� to widz�... > "Do ka�dego nowo za�o�onego konta dodajemy GRATISOWO > wagon zesz�orocznej pietruszki - mniam!" ;) :) >> (; Normalni ;) wg norm (pracownik�w?) ING Banku �l�skiego S. A. > No tak... > Ka�dy ma jakie� normy, uznaje jakie� normy. ;) Niestety tak. :) >> A. Jak Kr�lewna przywraca mnie �yciu -- >> -- Ekhm... >> -- Tak? > No w�a�nie, jak!? Wsp�praca? :) >> No tak... Wracaj�c do ING Banku �l�skiego... ;) > Szybka zmiana tematu, co? ;) >>>> No... Nie zdradzajmy detali, >>>> bo inni tez tak zaczn�. ;) >>> I b�d� si� kart w bankomatach pozbywa�, bo tak >>> szybciej? ;) >> No. :) > Wida�, to musi by� to M�DRZEJSZE wyj�cie, na kt�re by� > nie wpad�. ;) Serio? Nigdy bym nie wpad� na to, aby likwidowa� w ten spos�b kart� bankomatow�. :) Je�li ju� -- to bym odda� dzieciom do zabawy. :) (stosownie wcze�niej uszkadzaj�c) > Elfy!! (bo ludzie raczej nie widz� w tym problemu) Mam do was pro�b�: > -- zwr��cie uwag�, �e niekt�rzy si� staraj�, a im nie wychodzi. :) > Troch� wyrozumia�o�ci. ;))) Rozpatrz� tem wniosek w wolnej chwili. ;) >>> Oczywi�cie, jeste� ich "klientem" i chc� "z dobrej woli" >>> informowa� Ci� o ich "nowo�ciach i us�ugach". ;) >> Tak, a gdy ich pytam, czy nie uda�oby >> si� tego wy��czy�, �l� jeszcze wi�cej. ;) > Zrezygnuj z nich. Dobra my�l. :) (; -- Mam gangren�. -- Na Twoim miejscu -- zrezygnowa�bym z niej. ;) >> Nieco zbola�y spojrza�em asystentce w oczy i poprosi�em >> (bez s��w, bo mi troch� si� brakowa�o) aby nie wgniata�a >> mi tej mojej r�czki w t� wywini�t� kraw�d�... W odpowiedzi >> (tak�e bez nadmiaru s��w) owa asystentka powierci�a si� >> i jeszcze mocniej (zdecydowanie mocniej) wgniot�a moj� >> r�k� w t� tack�... > Popatrz, jaka mi�a pani z niej by�a... Przesympatyczna. :) > Rozumieli�cie si� bez s��w... ;))) Mo�na to tak uj��. :) >> Poniewa� d�o� rozci��em szyb� -- prosi�em, aby lekarz >> sprawdzi�, czy nie ma wewn�trz szkie�... Wycina� plasterek >> po plasterku, mieli� uwa�nie w r�kach ;) i odrzucaj�c, >> m�wi� -- tutaj nie by�o. ;) Mdla�em ze �miechu, strachu i b�lu... ;) > W takiej kolejno�ci? ;) Wiesz... Mo�e i w innej... Mo�e strachu by�o najmniej... ;) >> Po zszyciu lekarz powiedzia�, �e ma doskona�y dzie�. :) >> Zanim jednego ko�czy� -- przywo�ono nast�pnego klienta. :) > Tia... St�d ten brak czystych "narz�dzi". ;) O, widzisz. :) >> P�niej kilka razy spotykali�my si� na ulicy. :) >> Za ka�dym razem ,,pokornie" prosi� o pokazanie >> r�czki i pyta�, czy nie mam problem�w. :) (pono� >> rozci�cia w tym miejscu bywaj� fatalne w skutkach) > Pono�... > Pono� niekompetentne pracownice powinny by� zwalniane. ;) Zwalniane? Ja bym raczej przyspieszy� ich douczanie. :) >> a wojskowi (przepraszam GoldMoona) >> s� i tak mato�ami. :) > Niestety si� zgadzam. :) Zapewne nie Ty jeden. :) >> Ja swego czasu zmienia�em, gdy panienka >> ,,z tamtej strony" krzywi�a twarz. :) >> Oboj�tne dlaczego (z jakiego powodu) krzywi�a. :) >> Zawsze mia�em w zanadrzu jaki� bank. :) > :))) > Mo�e mia�a z�e dni... ;) No, ja w�wczas o ich miesi�czkach nie my�la�em... ;) LC. :)