X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-24 11:47:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Top=F3r?= Date: Mon, 24 Mar 2003 20:40:42 +0100 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 136 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <88lm7v8ql28dhu0dr5ffdfro1auh15lqub@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048535218 24649 212.33.84.28 (24 Mar 2003 19:46:58 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 24 Mar 2003 19:46:58 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19556 (`. news:fi4r7v4uhi72faahrgvfe7phq35mp85v3t@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >>> Ja pewnie w nic. :) >> No... A ju� wierzy�e�. :) > Ale ja b�d� chyba wypadkiem "specjalnym". ;) Raczej nie. :) Lecz nie mnie s�dzi�. :) >> Eneuel jest Duchem. :) > Jest. >> Duchem Arkedocji. :) > Jest. >> Niewolnikiem Mi�o�ci. :) > Niewolnikiem? > Lipa... Dlaczego? :) Takie Jego zadanie. :) > Zawsze wola�em oddawa� si� Mi�o�ci z w�asnej woli. :) On to robi z w�asnej woli. :) >> Zna pot�g� Boga i drwi ze >> wszystkiego, co si� Mu sprzeciwia. :) >> Uderzony �miertelnym s�owem -- traci >> sw� moc i umiera w samotno�ci, ale >> powo�uje elty i euli�. :) Eulia ma >> wol�, elty -- s� lojalne i pracowite. :) >> Razem odbudowuj� pogrobowca Eneuela, >> kt�ren �yje, cho� nie ma swojej magicznej >> mocy... Jednak pewnego dnia, jeden z Jego >> elt�w (artemius) wys�any zostaje do Azalandii, >> gdzie spotka si� z Azaladzk� Kr�lewn�, :) >> kt�ra ma w oczach ogie� i kt�ra chroni go >> swoj� pot�n� moc�. :) Od tej pory Eneuel >> rozpoczyna swoje nowe �ycie... �ycie -- jakby >> z�o�one w r�kach dziecka. :) > To ile� ta Kr�lewna lat ma? :) Pisa�em -- dziesi��. :) Teraz mo�e jedena�cie. :) Dzieci zazwyczaj dysponuj� wi�ksz� moc�, ni� doro�li. :) I zazwyczaj maj� czystsze serca. :) >> Nie. :) Stosunek innych ludzi >> do nas nic nie zmienia. :) > Oczywiste, �e osoba �yj�ca w ci�g�ym stresie (za��my, > �e szykanowana przez �rodowisko, w kt�rym si� znajduje) > b�dzie inaczej odbiera� �wiat ni� ja czy Ty. Dlaczego? :) Ja jestem stale szykanowany i jako� mi to nie przeszkadza. :) Co najwy�ej kusi, aby si� po�mia� z tych, kt�rzy mnie szykanowali, gdy� okaza�o si�, �e rzucali kamyki na swoje w�asne g��wki. :) No... Ale jako� udaje mi si� �y� obok tych pokus. ;) >> To si� odkochaj. :) > Nie da rady. To si� zakochaj w innej. :) (mo�e sklonuj Juli� -- ja tak czasami czyni�em z powodzeniem) >> Pono� tak. :) Poza tym... Jak si� by >> o sobie dowiedzia�y -- to by� straci� >> je obie. :) > No c�... Chyba, �e szcz�ciarz, to by zyska� fajn� sytuacj�, > rzek�bym marzenie - tyle, �e nie moje. :) Nie rozumiem. :) >> To plagiat z Encyklopedii PWN. :) > Widzisz. > Teraz to nawet ja wiem. :) �e plagiat? ;) >>>> -- Jasiu, ile to jest: Niesko�czono�� dzielona na dwa? >>>> -- Pionowo -- to zero... ;) >>> Trzy. :P >> A kiedy trzy? ;) > Kiedy poziomo? ;) Ciekawe. :) Chyba po�o�one trzy. :) .-.-. /.''. __ .-.-. ( | ) / .' -- -- wi�c gdzie to trzy? :) '-'-' / '''' '-'-' >> Od r�ki. :) Bez wniosku. :) >> A ile zap�acisz za 20GB Barracud�? :) >> Ju� po gwarancji. (ma trzy lata i kilka miesi�cy) >> Pierwsz� tak� sprzeda�em za 300 z� plus koszt przesy�ki. :):):) >> Ale to troch� ;) drogo. :) > To troch� BARDZO drogo. :) Ju� chyba uzgodnili�my, �e (po znajomo�ci) dam Ci j� praktycznie za darmo, ;) lecz po rozpatrzeniu wniosku... ;) Co Ty na to? ;) >>>> za�yczy? Nie wiem. :) Chyba dusza ludzka >>>> potrzebuje do funkcjonowania �ywego cia�a. :) >>> Hmm... A jak go nie ma, to... ?? >> To nie wiem. :) > A kto m�g�by wiedzie�? Nie wiem. :) -- ____ | | _| Eneuel Leszek Ciszewski | ||_ .-. 85 7463797 | |__| _@_ 607 635935 |____| (;eneuel@ascii.art.pl;)