X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-24 17:29:17 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!38.144.126.70.MISMATCH!feed3.newsreader.com!newsreader.com!ngpeer.news.aol.com!newsfeed1.bredband.com!bredband!fi.sn.net!newsfeed2.fi.sn.net!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Tue, 25 Mar 2003 02:23:45 +0100 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 84 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <52me7v8rnc1hrs5249f1a0a460s7r3jjld@4ax.com> <8dom7v8pce6tbvlcbu42bksar4jfutahda@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048555695 19829 212.33.84.28 (25 Mar 2003 01:28:15 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 25 Mar 2003 01:28:15 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19639 (`. news:b5nqv1$b84$2@atlantis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl obwieszcza �wiatu: > To ta Analiza Matematyczna taka trudna, > �e wszyscy mieli problem ze zdaniem? Nie. :) Tak by�a ustawiona punktacja. :) >> B�g w ten spos�b mi m�wi�, �e >> powinienem zmieni� studia, ale >> ja w�wczas nie umia�em z Bogiem >> rozmawia�. :) > I nie zmieni�e� studi�w? Zosta�em reaktywowany w Warszawie, ale w Bia�ymstoku nie chciano mnie skre�li�, wi�c nic z tego nie wysz�o. :) (musia�em przyj�� zastrzyki od uszu i troch� mi zale�a�o, aby mie� stosowne dokumenty; bez nich pewnie bym nie bra� do g�owy tego, �e Dziekan nie potrafi podj�� *tak wa�nej decycji*; b�d�c w Warszawie, w dziekanacie, rozmawia�em telefonicznie z pracowniczkami dziekanatu w Bia�ymstoku, kt�re doskonale zna�em, bo pracowa�em w tym dziekanacie przez co najmniej miesi�c -- za kar� i nie przekona�em ich do tego, aby odes�a�y dokumenty do Warszawy...) Ponadto otrzyma�em propozycj� nie do odrzucenia: -- Filozofia Przyrody -- KUL -- Ekonomia w Bia�ymstoku -- co�tam innego... Wybra�em natychmiast KUL i zapyta�em, czy mog� t� decyzj� przemy�le�. :) Po kilku dniach potwierdzi�em, �e wybieram (o ile to mo�liwe) KUL. :) Dosta�em list polecaj�cy, kt�ry jednak do niczego si� nie przyda�... Na miejscu trafi�em na Kongres Teologiczny... P�niej zatrudni�em si� tam, gdzie pracowa�em, p�niej zacz��empracowa� w innych miejscach i -- nie mog�c si� zwolni� (takie podpisa�em zobowi�zanie) przenis�em si� z Fizyki na Humanistyk�... W mi�dzyczasie zapomnia�em o KULu... Na ile �w list by� wa�ny -- nie wiem. :) ===Do tych, kt�rym si� wydaje, �e mo�na mnie z�ama� g�odem i strachem: -- Poca�ujcie mnie w dup�. :):):) -- Nic i nikt nie zawr�ci mnie z obranej drogi. :) -- Nikt i nic -- �adne zakl�cia, modlitwy, egzorcyzmy, ;) przekle�stwa, t�umaczenia, �zy, pro�by, gro�by itdtp. nie zmieni� mojego stanowiska. :) -- Podj��em decyzj�. :) I nie jest ona odwo�ywalna. :):):):) -- Nich �mier� rozs�dzi -- ja albo Wy. :) -- Je�eli ja umr� z g�odu -- na Wasze sumienia to spadnie, na wieczno�� ca��.=== >> Poza tym paliki... Paliki -- to Knia� Jarema lubi� struga�. :) >> A Kimicic -- to tak jakby w Potopie sobie miejsce odnalaz�. :) >> Chocia� Mellechowicz (Azja Tuhaj-bej, czy jak mu tam) to chyba >> i w Panu Wo�odyjowskim obj�� ;) to zaszczytno-bolesne miejsce. > Musz� w ko�cu przeczyta� to wspania�e dzie�o literackie. :) > Brzmi tak ciekawie i krwi�cie. :) Przeczytaj. :) Przeczytaj -- ku pokrzepieniu cia� i dusz. :) > Prawdziwe m�stwo > zna niebezpiecze�stwo Mo�e -- tego nie wiem. ;) LC. :)