X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fe603532614a9b50 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-24 16:15:42 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!eusc.inter.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Leszku, Leszku... Gdzie jeste?? ;) Date: Tue, 25 Mar 2003 01:13:06 +0100 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 230 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048551322 15691 212.33.84.28 (25 Mar 2003 00:15:22 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 25 Mar 2003 00:15:22 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19630 (`. news:nhsu7vgmeron0pts3129e4a3j85b8hqbq5@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >>> Gorylice s� w tej chwili w Wi�le, na dnie - odpoczywaj�. ;) Wygeneruj� sobie nowe. ;) >> Nie zm�cz� si�, gdy Ci dupsko zr�bi�!!! > Nie, bo tego nie zrobi�. :) Ju� skopa�y? Bola�o mocno? ;) > Gorylice s� na mojej li�cie p�ac, nie musz� si� ich l�ka�. :) To dobrze! > Nie obra�am si� te�, bo po co i za co? :) Nie wiem -- ludzie i bugi s� dziwni. ;) >> Stara baba mnie strzyg�a! >> W jej odczuciu -- to by�o >> bajeranckie! :) Za ka�dym >> razem, :) gdy mnie pytaj� >> o to, jak �ci�� -- m�wi�, >> �e porz�dnie i spokojnie, >> bez ekstrawagancji itdtp. > :))) Jak mnie wcze�niej tam strzyg�a m�odsza, to my�la�em, �e przyszed�em nie do fryzjera, ale do ,,domu uciech" -- tak mnie przepie�ci�a przy tym strzy�eniu. :) Pomy�la�em, �e jej m�� i dzieci maj� z ni� przyjemne �ycie. :) (wiem, �e ma dzieci, bo w mi�dzyczasie rozmawia�a telefonicznie z kim�, kogo nazywa�a c�rk�) ;) Ale w �yciu r�nie bywa... Parafrazuj�c Ksi�dza Twardowskiego: Jak jest laseczkowata fryzjerka -- musi by� i stara j�dza... ;) > A ja nadal si� zastanawiam, > czy sobie nie zrobi� RW na > g�owie. ;) Niech zgadn�: R -- to zagadka (tak Aniu?) ;) W -- to po (niemiecku te�?) bia�y... ;) Ludzie to maj� problemy. ;) Ja stale kupuj� (od kilkunastu lat!) takie same spodnie (na og� bez przymierzania) takie same buty od ponad pi�ciu lat (strach pomy�le�, co b�dzie, gdy przestan� takie sprzedawa�, bo pami�tam, �e poszukiwa�em tych (w 1998 roku) przez wiele miesi�cy)... Nawet mam te same k�piel�wki, kt�re mi Mama (kto� tu kaza� si� s�ucha� Mamy, czy starszych) kupi�a, gdy by�em w podstaw�wce -- s� na mnie nadal dobre, je�d�� samochodem rok m�odszym od Asi (i o�mielam si� stwierdzi�, �e jest w dobrym stanie, cho� nie wiem, gdzie mam teraz wywa�y� letnie ko�a, bo w ca�ej okolicy nie ma stosownej wywa�arki) pisz� z komputera, z kt�rego (; unosi� si� ;) swego czasu dym (spali�o si� zasilanie wiatrak�w, wi�c teraz s� zasilane inaczej) mam po�amane kolana, prze�y�em tak� depresj�, �e nikt w ni� nie chce mi dzisiaj uwierzy� (i dobrze, bo by mnie kazano zabi�) i tylko zdj�cia zrobione w tamtym czasie pokazuj�, �e nie k�ami�. :) Pisz� prawie od dw�ch lat z pod�ogi, �piewam z rado�ci i stale si� �miej�, cho� jestem bezrobotny i odm�wiono mi przyj�cia do pracy na uczelni, gdzie pracowa�em w sumie w sze�ciu miejscach... :) (jednocze�nie w kilku -- bywa�o, �e **jednocze�nie w czterech** miejscach tej uczelni) Etaty: -- Katedra Fizyki, O�rodek Komputerowy -- Zak�ad Teorii Poznania na Wydziale Humanistycznym Umowy-zlecenia -- Biblioteka G��wna -- Teachers'(?) College of English-------------. -- Wydzia� Ekonomiczny : -- Pedagogika (tu s�/by�y �adne laseczki) : : (to znaczy takie, u kt�rych urody : nie trzeba :) by�o wydobywa�) ;) : : (jeszcze niedawno wsiad�bym do samochodu : i pojecha�bym tam, aby przeczyta� z szyldu, : jak si� to naprawd� nazywa i napisa� poprawnie, : bo mam w�tpliwo�ci)-----------------------------' Przeje�d�a�em *bez zm�czenia* po trzysta i wi�cej kilometr�w dziennie, zahaczaj�c o konie (kt�re :) nale�a�o wyczy�ci�) i jeziora, pisa�em (��cznie) na p� setki (sic!!!) grup dyskusyjnych. :):) W godzin� wykonywa�em prac�, kt�ra innym zabiera�a sze�� godzin i nie m�czy�em si� tym! A teraz �mier� g�odowa zagl�da mi w oczy... Przez miesi�c nie przeje�d�am tylu kilometr�w, ile przeje�d�a�em dziennie trzy lata temu -- bo nie mam pieni�dzy -- proza �ycia tak zwana... Na dodatek jeden z moich palc�w wygl�da tak, jakby by� z�amany. :) (mo�e wybior� ;) si� z nim jutro do lekarza) :) I mam to wszystko w dupie -- a pisz�c to -- �miej� si� z rado�ci. :) ***Duch drwi ze �wiata materii!!!*** =====A Ty tu bug o jakim� RW... ;)===== ========================================= || Ale lubi� Was -- bo jak nie mia�em || || na nic si� -- to mog�em z Wami || || porozmawia�. :) Bo Wy -- nie || || zniech�cali�cie si� moj� || || obecno�ci� i nie dobijali�cie mnie! || ========================================= (: Jestem Delfinem i nale�y mi si� z tego powodu drobny spadek, kt�rego mo�e nie dostan� a kt�ry by� mo�e jednak dostan�. :) Zgadn�� trudno; z fus�w wr�y� si� nie da, bo parz� herbatk� z torebek; z gwiazd nie potrafi� (znam dziewczyn�, kt�ra to potrafi, ale ani razu nie wywr�y�a :) skutecznie notowania w TotoLotku, wi�c wol� nie pr�bowa�) a poza tym gwiazdy s� za daleko; ale je�li otrzymam te (**nale�ne mi**) pieni�dze -- postawi� Wam **najlepszy** serwer i op�ac� skuteczne po��czenie/po��czenia, aby�cie mogli do woli ASCII-artowa�. :) I zapewni� co�, co pozwoli ASCII-artystom bawi� si� ASCII-artami do woli tak�e po mojej �mierci!!! .-------------------------. O�eni� si� z dziewczyn� w wieku wiadomym : Wilowi i wy�miej� si� ze wszystkich tych, : kt�rzy ,,wr�yli" mi, �e b�d� kloszardem! : : (z dziewczyn�, k�ra na moich---------------' oczach st�ucze klepsydr�, aby wysypa� z niej piasek) ***Duch drwi ze �wiata materii!!!*** A! I jeszcze poszukam na ulicy jakiego� kota, kt�rego zabior� do domu, by si� m�g� wylegiwa� na czystych r�cznikach. :) (tak jak kiedy�!!!) I (by� mo�e -- je�li si� uda) zaadoptuj� (: bez dokumentacji!! :) dzieci, kt�re nie maj� rodzic�w i kt�rym si� m�wi, �e �ycie jest jakie jest i �e nic nie mo�na na to poradzi�!!! I powiem im, �e to nieprawda!!!!!!!!! I znowu -- tak jak kiedy� -- skocz� do oczy tym, kt�rzy w nich maj� ogie�!!! Skocz� z rado�ci, nie z zemsty, czy strachu, albo (przecinek potrzebny) z bezradno�ci!!! Znam tylko kilka takich os�b. :):):) I mam nadziej�, �e umr� jak cz�owiek! A na **skromnym** pomniku b�d� mia� ASCII-artowe malunki!!! :):):) >>>> 4. Urodzi�em si� ze 30 lat po tym kim�, kogo namalowa�e�. :) Albo wi�cej. :) >>> A kogo narysowa�em? ;) >> Wiem, ale nie powiem!!! > No wi�c, co Ci po tej wiedzy? :P Nie wiem. :) Ale narysowa�e� kogo� z moich znajomych. :) >>>> 5. Przyja�niej patrz� na �wiat. :) >>> To tak, jak ja. :P >> To dlaczego narysowa�e� t� ma�p�?! > Przyja�niej, ale ironicznie. :P Minuta bez �miechu -- minut� stracon�! A ja -- o �wicie swym marz�, co nie jest ju� tylko mira�em!!! (wiem, �e plagiat, ale nie pami�tam z czego; Mira� -- to taki du�y samolt francuski, kt�ren ;) obrywa� po dupie od ma�ego angielskiego samolotu pionowego stary, w czasie walk o Falklandy) LC.