X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 01:58:39 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Tue, 25 Mar 2003 10:55:44 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 93 Message-ID: References: <52me7v8rnc1hrs5249f1a0a460s7r3jjld@4ax.com> <8dom7v8pce6tbvlcbu42bksar4jfutahda@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pi113.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048586295 20391 213.76.53.113 (25 Mar 2003 09:58:15 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Mar 2003 09:58:15 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19658 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: b5obbf$jbl$1@flis.man.torun.pl (/ \o o/ \) Napisanego przez: Eneuel Leszek Ciszewski ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>> B�g w ten spos�b mi m�wi�, �e >>> powinienem zmieni� studia, ale >>> ja w�wczas nie umia�em z Bogiem >>> rozmawia�. :) > >> I nie zmieni�e� studi�w? > > Zosta�em reaktywowany w Warszawie, > ale w Bia�ymstoku nie chciano mnie > skre�li�, wi�c nic z tego nie wysz�o. :) > (musia�em przyj�� zastrzyki od uszu > i troch� mi zale�a�o, aby mie� stosowne > dokumenty; bez nich pewnie bym nie > bra� do g�owy tego, �e Dziekan nie > potrafi podj�� *tak wa�nej decycji*; > b�d�c w Warszawie, w dziekanacie, > rozmawia�em telefonicznie z pracowniczkami > dziekanatu w Bia�ymstoku, kt�re doskonale > zna�em, bo pracowa�em w tym dziekanacie > przez co najmniej miesi�c -- za kar� > i nie przekona�em ich do tego, aby > odes�a�y dokumenty do Warszawy...) > > Ponadto otrzyma�em propozycj� nie do odrzucenia: > -- Filozofia Przyrody -- KUL > -- Ekonomia w Bia�ymstoku > -- co�tam innego... > Wybra�em natychmiast KUL i zapyta�em, > czy mog� t� decyzj� przemy�le�. :) > Po kilku dniach potwierdzi�em, �e > wybieram (o ile to mo�liwe) KUL. :) > Dosta�em list polecaj�cy, kt�ry jednak > do niczego si� nie przyda�... Na miejscu > trafi�em na Kongres Teologiczny... > P�niej zatrudni�em si� tam, gdzie > pracowa�em, p�niej zacz��empracowa� > w innych miejscach i -- nie mog�c si� > zwolni� (takie podpisa�em zobowi�zanie) > przenis�em si� z Fizyki na Humanistyk�... > W mi�dzyczasie zapomnia�em o KULu... > Na ile �w list by� wa�ny -- nie wiem. :) A ja biedny b�d� musia� i�� na jak�� Telekomunikacj� lub co� w tym stylu. :) > ===Do tych, kt�rym si� wydaje, �e > mo�na mnie z�ama� g�odem i strachem: > -- Poca�ujcie mnie w dup�. :):):) Na przyjemno�� trzeba zas�u�y�. :P > -- Nic i nikt nie zawr�ci mnie > z obranej drogi. :) A koniec tej drogi? > -- Nikt i nic -- �adne zakl�cia, > modlitwy, egzorcyzmy, ;) > przekle�stwa, t�umaczenia, > �zy, pro�by, gro�by itdtp. > nie zmieni� mojego stanowiska. :) > -- Podj��em decyzj�. :) I nie jest > ona odwo�ywalna. :):):):) Prawde powiada! Trzeba by� twardym a nie mientkim :) > -- Nich �mier� rozs�dzi -- ja albo Wy. :) �mier� zabierze wszystkich. :) > -- Je�eli ja umr� z g�odu -- na Wasze > sumienia to spadnie, na wieczno�� ca��.=== Do ko�ca �wiata i o jeden dzie� d�u�ej. :) > LC. :) Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Kto bije, .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ bywa te� i bity. pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| Przys�owia Rycerskie