X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8c4c0e2e55ac5894 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 01:58:36 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!216.170.153.135.MISMATCH!tdsnet-transit!newspeer.tds.net!enews.sgi.com!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: ANKIETA Date: Tue, 25 Mar 2003 10:22:09 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 133 Message-ID: References: <9pgr7vknvhpnmnriove42rpl303hpgge52@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pi113.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048586291 20391 213.76.53.113 (25 Mar 2003 09:58:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Mar 2003 09:58:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19655 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: gh1v7v8o104ve2bf90p1f9qemgvs624shk@4ax.com (/ \o o/ \) Napisanego przez: bug ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>>>To mo�e by� ca�kiem ciekawe. Przypomnia� mi si� film 8 mila :) >>> >>> A co Ci si� z filmu tego przypomnia�o? >>> Pojedynki, kt�rych by�o ca�kiem niema�o? >> ++Nie, ale� sk�d. :) > > Sk�d? > > Sk�d wracaj� litwini? ;) No w�a�nie o to mi chodzi�o :) >>> A mo�e ok�amujesz mnie, m�j drogi kolego, >>> Wb��d mnie wprowadzasz ni z tego ni owego. >> >>Nie mam zamiaru ok�amywa� Ciebie przyjacielu, >>Chocia� wiem, �e tak m�wi�o ju� wielu, >>Lecz szczerze pisz� do Ciebie dzi�, >>Nazywam si� Pawe�, a nie Krzy�, czy Zby�. :) > > A co do Zbysia i Krzysia masz? > Chcesz dosta� pi�stk� w twarz? > Nie strasz�, nie m�wi� o sobie, > M�wi� to wszystko w 3 osobie... :P Mam do niech pewn� spraw�, Chcia�bym ich zaprosi� na kaw�, A o pi�stce ju� gdzie� pisa�em, I tam wszystko wyja�nia�em. A os�b trzecich wn to nie mieszaj, I kurtk� szybko na ko�eczku wieszaj, Ma�o sensu by�o w tej wypowiedzi, M�j m�zg ju� si� nad nast�pn� biedzi. :P >>> Jedynie po to, by zmyli� mnie i za�lepi�, >>> Wzrok bystry przyt�pi�, od sedna odczepi�? >>> Chcesz przej�� m�j fotel, ci�ko zdobywany, >>> Te� chcesz by� mega-OT-kowcem nazwany... ;) >> >>Tytu�u Twojego Ci zabra� nie pragn�, >>Wiedz, �e Ci go nigdy nie ukradn�, >>Wypowiadam tylko swoje prywatne zdanie, >>I to jest jedyne moje zadanie. > > LOL. :))) > > "swoje prywatne zdanie" - a jakie inne mo�e by� "swoje" zdanie?! ;) Mo�e jeszcze by� swoje publiczne zdanie :) >>Co do fotela, te� si� wypowiem >>Zanim si� czego� o Twoim dowiem. >>Tak si� sk�ada, ca�kiem przypadkowo, >>Ale to zabrzmia�o fajowo, >>�e mam sw�j w�asny, ca�kiem wygodny, >>I w nim jem co�, gdy jestem g�odny. >>W nim czytam gazet�, i s�ucham muzyki >>W nim nie zwracam uwagi na s�siad�w krzyki. :) > > Ale� si� rozp�dzi� kolego m�j m�ody, > Jak ma�a dziewczynka do sklepu na lody. :P > Ale tu nie o ilo�� wers�w w wierszu chodzi, > Nie o to, jak komu rymowanie wychodzi. > > Sednem wszystkiego, celem samym w sobie, > Jest rymowane opowiadanie o swej osobie. > ^^^^^^^^^^^ > > To powy�sze jest oczywi�cie wierutnym k�amstwem. :) Teraz ma�y plagiat, lecz nie wiem z kogo, S�uchaj�c tego �miej� si� b�ogo: 'Tu trzeba przej�� z ilo�ci w jako��! I to jako�� ze znakiem... Bym wam powiedzia� z jakim znakiem!' By�o to kiedy� w jakim� kabarecie, Pami�tam tylko, �e by� kwiecie�. >>>>Kedy� widzia�em tak� zabaw�. >>>>Jedna osoba zaczyna�a rysunek na kartce, i zas�ania�a go. >>>>Nast�pna osoba, dorysowywa�a swoj� cz��, i tak dalej. >>>>Efekty by�y niesamowicie �mieszne. :) >>> >>> W drugiej klasie LO, sze�� lat temu pisali�my >>> tak opowiadanka. Ka�dy pisa� po zdaniu czy dw�ch, by- >>> �o byczo... ;) >> >>Ty byczku y... :) > > J jest bykiem. Ja wag�. :P Czyli od_wa�ny jeste�. :) I tak barany rulez. :) >>>>> 3. Czy uwa�asz form� ankiety za dobry spos�b rozwi�zy- >>>>> wania wielu spraw z grup� zwi�zanych? >>>>> >>>>> [X] Tak. >>>>> [ ] Nie. >>>>> [ ] Grupa - dupa! Id� spa�! :P >>>> >>>>Zdecydowanie! :) >>> >>> No! I dobrze... Bo to by�o podchwytliwe pyta- >>> nie. ;) >> >>A co mia�o to pytanie podchwyci�? :) > > Mniejsza o to, co mia�o wychwyci�, wa�ne jest jaki > skutek odniesie. :) Tak s�dzisz? Mo�e rozpisz na ten temat ankiet�. :) > b. Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Honor jak papier, gdy raz si� splami, .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ to ju� go nigdy nie wyczy�cisz. pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| Przys�owia Rycerskie