X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,aa4d0539ad0755b3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-03 06:39:27 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!feed.news.nacamar.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC][290] Date: Mon, 03 Mar 2003 00:53:19 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 39 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pc155.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1046702365 6500 213.76.58.155 (3 Mar 2003 14:39:25 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 3 Mar 2003 14:39:25 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18199 On Sun, 2 Mar 2003 19:38:51 +0100, "Ania G�recka \(anya_g\)" wrote: >Dzieki :) >Wiesz, uswiadomiles mi cos waznego. Kiedy patrze na ta skonczona Ami czy moj inny art nie >jest to dla mnie zwykly rysunek. Kazda literka, cyferka, kazdy przecinek, dwukropek, >spacja zawieraja jakies wspomnienie, uczucie euforycznej radosci i dumy ze ja stworzylam >cos takiego. I nie wazne ze rysunek nie jest idealny, ze inni rysuja lepiej. Liczy sie to >co czuje, a mozecie mi wierzyc ze to wspaniale uczucie :) Moze to glupie ale rysowanie >daje mi tyle radosci, wzruszen, tyle pozytywnych uczuc jakich chyba jeszcze niegdy w zyciu >nie doswiadczylam. Wiem, ze jestem przesadnie uczuciowa, ale kiedy to pisze mam w oczach >lzy, lzy autentycznego szczescia. I nie moge powiedziec wiecej niz tylko: dziekuje. Ale� prosz�. Te� kiedy� czu�em si� dobrze, rysuj�c. Teraz tego nie ma. Mo�e zbyt mocno odda�em si� czemu� innemu, czego ju� nie ma. I nie potrafi� si� bez tego odnale��? Ale nie wa�ne... Ciesz� si�, �e dobrze si� czujesz z tym, co robisz -- naprawd� niewiele os�b mo�e to o sobie powiedzie�. Ja nie mog�. Cho�... Dobrze mi si� ko�czy ksi��k� pisa�... :))) A tak w og�le, NIE jeste� przesadnie uczuciowa!! :) Nie mo�na by� przesadnie uczuciowym, uczucia to nie matematyka. Albo si� jest takim, albo nie. Zdecydowanie wol� taki by�, ni� nie by�. Wi�c jest nas tutaj ju� dwoje. :) >PS> prosze nie brac mi za zle tego posta, musialam po prostu jakos rozladowac te uczucia >we mnie :) Za jakis czas bede sie tego wstydzic, to pewne, wiec bardoz prosze mi tego nie >wypominac :) Je�li b�dziesz si� wstydzi� swoich uczu�, to wszystko, co zyska�a� w moich skromnych oczach (cho� nic to pewnie dla Ciebie nie znaczy, bo czemu mia�by znaczy� cokolwiek?), umrze. Je�li jest co�, czego nie po- winni�my si� nigdy wstydzi�, to s� to w�a�nie uczucia!! :))) O uczucia trzeba dba�, trzeba je stara� si� piel�gnowa�, ale nigdy t�amsi� w so- bie czy zabija� lub wstydzi� si� ich. NIGDY nie wstyd� si� swoich!! :) b. -- blazej-1981@tlen.pl ~ da.bug@wp.pl ~ http://www.asciipr0n.com.bug ~