X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,dda16fe484137f70,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-09 03:28:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: B�d�cie ��godni, to m�j pierwszy raz :) Date: Sun, 9 Mar 2003 12:27:10 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 115 Message-ID: NNTP-Posting-Host: pd162.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1047209278 19781 213.76.51.162 (9 Mar 2003 11:27:58 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 9 Mar 2003 11:27:58 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18310 Witam wszystkich! Wi�c sta�o si�. Pisz� te s�owa nie maj�c poj�cia po co to robi�. Czy�bym chcia� udowodni�, �e mam talent. Mo�e chc� ukara� �wiat nara�aj�c wszystkich na utrat� zdolno�ci pojmowania �eczywisto�ci, po obej�eniu mojej tw�rczo�ci. A mo�e jestem masochist� i lubi� s�ysze� jak ludzie mieszaj� mnie z b�otem. Nie! Po prostu to chc� si� dowiedzie� czy jest jaka� nadzieja na to, �ebym kiedy� tworzy� co� �adnego. Ok koniec lania wody [przyzwyczajenie ze szko�y :)] Teraz chyba najwa�niejsze, czyli m�j art: [troch� du�y, ale to chyba nikomu nie przeszkadza] Na pocz�tku ma�y opis Art przedstawia, jak chyba ka�dy widzi samolot, dok�adniej dwup�atowiec z czas�w I Wojny �wiatowej Rysowa�em go na podstawie modelu do sklejania widok od przodu _______________________________________________ <=== g�rne skrzyd�o | | \.o'o./ | | <=== \.o'o./ kokpit i dwa karabinki PCh | | / \ | | | | ========o======== | | <=== �mig�o _____|_______|______\ /______|_______|_____ <=== dolne skrzyd�o /'-.-'\ /\_/_______\_/\ <=== ko�a \/ \/ widok od ty�u _______________________________________________ | | \.-|-./ | | <=== \ogon PCh | | / /|\ \ | | <=== / | | -------+------- | | <=== tylne skrzyd�o przy ogonie _____|_______|______\ \|/ /______|_______|_____ /'-|-'\ /\_/_______\_/\ \/ \/ widok od g�ry _________________ .-'-. /|'|'|\ <=== silnik /-|---|-\ __________________|__|___|__|__________________ / / \ \ |___________ '-.-' ___________| | | ,.:'`':., | | \__________|_______/| '._.' |\_______|__________/ <=== to w �rodku to kokpit | | | a na ko�cach skrzyde� |. | .| to co� do zmiany wysoko�ci :) PCh '| | |' | | |. .| '| |' | | | | | / | \ .-' | '-. .-' | '-. .-' ____ | ____ '-. `'-.,_| ||| |_,.-'` <=== to samo tylko na ogonie `'-.-'|'-.-'` | widok od do�u _________________ .-'-. /:: ::\ /.::.::.\ __________________|_________|__________________ / . | | . \ |___________ (#)=======(#) ___________| <=== ko�a | | ' | | ' | | \__________|_______/| |\_______|__________/ | | |. .| PCh '| |' | | |. .| '| |' | | | | / \ .-' '-. .-' '-. .-' ____ | ____ '-. <=== to pojedy�cze | jest tyln� podp�rk� `'-.,_| | | |_,.-'` (wtedy samoloty mia�y tylko 2 ko�a) `'-.-'|'-.-'` | widok z boku .'-. / |'-. | ( | '-. ___________________ | ( | '-.________________________...--. /| |\ | ( |___________ \___/_|___|_\__,====- | ( | ,'', | | '''--. | \ | ,' ', |___| ____ \ | \__| ..|.--|-''''____) =| <=== rura wydechowa :) ``//''''----....,,,,____ \.|.--|-''' / | (/ ````''''----....,,,,__|___|____...--' | _______|___|_______ | '. | | PCh '.| | .@@@. | @@O@@ '@@@' Sorki za ten opis, ale nie wiedzia�em jak to sensownie zrobi�. b�d� wdzi�czny za wszystkie uwagi, poprawki, pochwa�y, nagany itp. I jeszcze jedna sprawa. Prosz� o komentarz na temat mojego siga. Sam go zrobi�em i nie jestem pewien, czy wygl�da sensownie. Pozdrawiam -- .'. . .'. . ___________ .' '.' '.' '.'.' '\___ \ _\ |_ Je�li jest noc, musi by� dzie�, .' Pawe� Chiberski| _/ (_| \ je�li �za - u�miech. pchiberski@poczta.onet.pl|_| \___/_||_| ks. Jan Twardowski