X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7a5ca808db233ae3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-11 03:23:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Sto=B3o_si=EA!_OT?= Date: Tue, 11 Mar 2003 12:20:41 +0100 Organization: TORMAN Lines: 115 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <1n556v00otaf94ltdpk3h86jnic7o1nuck@4ax.com> <46je6vk0ap3j4o6kim3niolnlscodnifp7@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047381787 20544 212.33.84.28 (11 Mar 2003 11:23:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 11 Mar 2003 11:23:07 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18362 (`. news:eddr6v0hsmh24972d7je5j13bj7uj2o0kh@4ax.com ) ) Nigdy orze� nie straci� tyle czasu, jak wtedy kiedy (.` chcia� si� uczy� od wrony. William Blake -- romantyk. :) bug formalnie si� bawi: > Demon, to demon... Nawet je�li przegra z cz�owiekiem (Elfem?), to > musi si� wcze�niej troszku powyk��ca�, coby formalno�ci� sta�o si� > zado��. ;) formalno�ci, formalno�ciom > A widzisz... Kota w worku kupi�e�... Nie w pude�ku, cho� tyle. ;) No... Jeszcze nie zap�aci�em, wi�c i nie kupi�em. :) Swoj� drog�... Mo�na by si� zaj�� handlem DeMonami... Troch� nudne zaj�cie, lecz skoro > Hej! Nie m�w mi, jakie zadaj� pytania. ;))) B�dzie trudniej... No... Ale skoro tego chcesz... :) > To by�o pytanie... Nie-retoryczne. :P A co to za dywizopisanie? 'nieretoryczne' i koniec :) >> Myli� si� -- jest rzecz� ludzk�. :) >> Wa�ne -- aby w b��dach nie trwa� zbyt d�ugo. :) > A kt� trwa? (poza mn�?) ;) O! :) Wiele os�b. :) >> Mo�na jej �yczy� szcz�cia i mo�na j� nadal kocha�. :) > W�a�nie. Mo�na. A czasem nawet nie mo�na, > bo serce nie pozostawia wyboru i trzeba. :) No tak. :) Mi�o�� nigdy nie ustaje. :) I mi�o�� nie wyrz�dza z�a bli�niemu. :) >> Kocha� mo�na tysi�c (i wi�cej) kobiet. :) >> Tylko �eni� si� -- nie mo�na z tysi�cem. :) > Mo�na, jeno nie w tym kraju. ;) Teoretycznie tak�e w tym. :) Ale trzeba szybko je u�mierca�. :) Chyba m�czyzna mo�e wst�pi� w zwi�zek ma��e�ski maj�c lat 18 (kobieta 16) wi�c do ko�ca �ycia pozostaje jakie� 60. :) 1000/60 daje nam 100/6 i 50/3, wi�c 10+20/3, czyli prawie 17... Trzeba by si� �eni� cz�ciej, ni� raz na miesi�c... (albo d�u�ej �y�) :) Tysi�ca to chyba nigdzie nie mo�na mie�... :) (nie m�wi�c ju� o tym, �e tysi�c nocy -- to prawie trzy lata) >> A kocha� -- powinni�my wszystkich ludzi. :) >> I z�ych (czyli takich jak ja) i dobrych) :) > Czyli takich jak?? ;) No... Dobrych... Nie znasz nikogo, kto jest dobrym cz�owiekiem? ;) >> No... Ja bym krew trzyma� si��. :) >> (gdybym mia�) :) > U mnie sama si� trzyma. ;) Bez zb�dnych si�? Niemo�liwe... Przecie� dzia�a na ni� si�a grawitacji... ;) =================================== -- Jasiu -- pytanie na lekcji statyki z Fizyki -- ile mamy si�? -- Pi��... -- ? -- Pi��, prosz� Pani... -- Tak? A jaka to jest ta pi�ta si�a? -- Oddzia�ywania silne, prosz� Pani... -- Tak? -- Tak. :) -- A... A pierwsza? -- Oddzia�ywania s�abe, prosz� Pani... -- A... A te pozosta�e? -- Si�a grawitacji, elektromagnetyczna i spr�ysto�ci... =================================== |--------------------> OA -- graficzna reprezenatcja wektora >> Pogryz� si� z CCD. :) > U mnie si� z nim nie gryz�... I CCD nie pope�nia samob�jstwa... E... Znaczy nie wiesza si�? Mo�e ja robi� jaki� b��d. :) -- _ _____ _ _ | | _ ____ | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| |_____)|____/ \_)|_||___\_) (:eulia@box43.pl 607635935:)