X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,8a66f2077ecbb19a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-15 14:55:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Pro=B6ba_o_napis?= Date: Sat, 15 Mar 2003 23:54:37 +0100 Organization: TORMAN Lines: 95 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047768907 9670 212.33.84.28 (15 Mar 2003 22:55:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 15 Mar 2003 22:55:07 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18488 (`. news:b504vo$mum$1@news.onet.pl ) ) W horror_skopach jest zawsze troch� prawdy: (.` kiedy pisz�, �e Ryby zaczynaj� si� 19 lutego i ko�cz� 20 marca -- to tak w istocie jest! Ania G�recka (anya_g) spod @dresu aniago@poczta.wp.pl napisa�a: >>> napis by� przygotowany z u�yciem ASCII Table 850 :) >>> POZDRO! __..''''''''' >> __..--"" >> __..--''' >> 0. A co to jest?--'' >> 1. Mo�e figlet? >> http://www.ascii.art.pl/figlet.php >> >> LC. > Leszku! Po > 0.Ja to chcialam powiedziec > po 1.To tez chcialam powiedziec ROTFL. :) > Wiec juz nic do dodania nie mam. > Chociaz nie. Moge dodac zebyc > nastepnym razem zostawil > cos dla mnie do napisania :P Dobrze. :) Nie martw si�. :) Nadal czeka moja signaturka. :) Bug nakaza�, abym uwolni� elty/Elty -- wi�c uwolni�em i nie ma kto pisa�, ale przeca pozosta� Owidiusz, kt�remu wprawdzie same amory w g�owie, ale kt�ry te� jest Narratorem, cho� nie jest Eltem/eltem, a Elfem. :) Podczyta�em kawa�ek... Azalandzka Kr�lewna ,,wymienia pogl�dy" ;) z Puerua�skim Stra�nikiem, kt�ren trzyna w �apskach Kr�lewski Dekret, sygnowany piecz�ci� Namiestnika Kr�la... (dekret sygnowany odciskiem sygnetu Namiestnika, kt�ren obdarzony jest moc� samego Kr�la -- i sygnet, i Namiestnik...) Troch� chaotycznie -- to z wra�enia... Owidiusz mo�e wpa�� w ka�dej chwili... -- W imieniu Kr�la! zabraniam Ci wej�� na teren Pueruani -- celem udzielenia pomocy Eneuelowi! -- W imieniu Mi�o�ci zabraniasz mi kocha�?! -- Oto Kr�lewski Dekret! -- Jestem Alicja -- Azalandzka Kr�lewna! Zejd� mi z drogi rar�ku, nim pozostawi� po Tobie mgliste wspomnienie! Puerua�ski Stra�nik wa�y s�owa... W r�kach trzyma sygnowany piecz�ci� dekret... Pod jego rozkazami zgromadzona jest ogromna si�a Puerua�skiej Stra�y, ale wszem i wobec znana jest moc Kr�lewny... Nie wie o tym, i� ,,dekret" -- nie jest autentyczny... Wreszcie dziewczynka odbiera mu ,,dokument" i na oczach Puerua�skiej Stra�y -- rozrywa, tak jakby nie by� to Dekret Kr�lewski, lecz zwyczajny �mie�... Istotnie -- ,,dokument", kt�ry uczyni� tyle z�a -- okaza� si� by� :) falsyfikatem... Dziewczynka bezpiecznie przechodzi zakazan� granic� Pueruanii i poca�unkiem zwraca Elfa �yciu... Nikt nie zabroni kocha�... :) Nie spodziewa�e� si� Namiestniku takiego zako�czenia ,,naszego" sporu? :) To nie jest koniec. :) To tylko zwrot... :) Pozosta� pokrzywdzony przez z�� �on� hrabia... Nic mi do tego -- ale ch�tnie :) si� stawi� w roli �wiadka... Sp�r mi�dzy nami -- rozstrzygnie Ta, kt�r� pono� kochasz... > anya_g > (taaaaka szesliwa bo ma koncertowke Heya :)) Jej... A co to takiego? :) LC.