X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f79c3d9362bb2b7a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-13 14:44:37 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.atman.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Runda druga :) Date: Thu, 13 Mar 2003 23:32:01 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 131 Message-ID: <6b127v4a0o9oc1sjhvf2tjpsqkd08ljid5@4ax.com> References: NNTP-Posting-Host: pc212.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1047595490 2672 213.76.58.212 (13 Mar 2003 22:44:50 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 13 Mar 2003 22:44:50 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18446 On Wed, 12 Mar 2003 23:03:33 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: > '. > 7 - Mo�e tak? :) > '` > >> Nie mam poj�cia, co to jest "Mo�e tak?", ale �adny. :P > >Sutki, piersi, biust... Nie wiem, >jak si� to dok�adnie nazywa. :) Wiesz, rozr�niam poj�cia sutk�w od piersi i biustu. ;) Nie tylko poj�cia. :))) >Pono� ta dziewczyna ma dok�adnie symetryczne. :) Nie wiem, kt�ra... :) Ale wspomnienia wracaj�. ;_( [...] > Moje w�asne. :) :) [...] > Jako �r�d�o > > Oto tw�j bli�ni > W oku twoim > Mienie > Gdy powiesz pok�j > Piecz�tuj go sercem > Zasi�d� do sto�u > Kt�ry ci zgotowa� > Obejmij > Co w tobie > Gor�tsze od �mierci We mnie poza Mi�o�ci� [nieodwzajemnion�] niewiele. > Wody wielkie nie zdo�aj� ugasi� mi�o�ci, > nie zatopi� jej rzeki. Je�liby kto odda� > za mi�o�� ca�e bogactwo swego domu, > pogardz� nim tylko. Fakt. St�d mi�o��. St�d jej brak. :( [...] > Eneuel drwi ze �wiata materii i wie, > �e kolejna runda da�aby koniec z Nurka: "Nurka"!? [...] > A przecie� ma by� inaczej: > > Zm�czony Eneuel skorzysta z Kr�lewskiego Immunitetu, aby opu�ci� > niego�cinne tereny Ziemi i wr�ci� do Arkedocji. Zostawi za sob� > ludzi, kt�rych ukocha�, kt�rych skrzywdzi�, kt�rych porani�... > Zostawi popalone ��ki, ruiny, zgliszcza i niespe�nione marzenia... > Zostawi tak�e swych [mocno okopanych] sojusznik�w, kt�rzy jednak > nie do ko�ca (przynajmniej Elfim zdaniem) zrozumieli tragizm jego > sytuacji i zrezygnuje ju� na zawsze z przeprowadzania podobnych > eksperyment�w... > > W nagrod� (a mo�e za kar�) otrzyma od Kr�la wszystko, o co poprosi > i przez reszt� swego istnienia �y� b�dzie w cieniu Jego �aski... > > Przestera. :) Moje w�asne. :) Wiem. :) > Z t� Ziemi� by�o tak: > > Nie m�g� p�aka�, ale smutek przygniata� go do ma�ogo�cinnej > Ziemi... Tej samej Ziemi, o kt�rej niegdy� marzy�, o kt�rej > �ni� a kt�ra przywita�a go tak niego�cinnie, �eby nie napisa� > po prostu -- wrogo, pilnuj�c swych d�br, kt�rych Arkedocjan > mia� pod dostatkiem w swojej Ojczy�nie... > > Naszyjnik Per�y. :) Moje w�asne. :) Och tak... To chyba znam [ju�] z autopsji. :) >Przypomn�, �e ,,nakazali�cie" mi jako� konkretnie �y�: :) Ja!? Nie... :P >"�yj wed�ug �yciorysu, kt�ry chcia�by� sobie napisa�." [Aleksander Kumor] >Wi�c... :) No tak... Mi nie wychodzi, a szkoda. :) >Wracam do Arkedocji. :) Wkr�tce (by� mo�e) >b�dziecie mogli mnie oficjalnie nazywa� ELF. :) >(czyli tak�e na urz�dowych dokumentach) Hmm... M��? :) > Jak �mier� pot�na jest Mi�o��! > Mi�o�� wszystko przetrzyma, lecz > g�upot� jest niepotrzebne ryzyko. :) Dobrze powiedziane. :) [...] >Nic nie jest warte tego, aby >rezygnowa� z Mi�o�ci! Nic!! >Postscriptum: Wkr�tce bug na swojej stronie umie�ci klucz. :) > Nie b�dzie to jednak klucz do opowiada�, :) ale >klucz PGP. :) Klucza do opowiada� :) -- nie b�dzie. :) B�dzie >ksi��ka i tam (by� mo�e) b�dzie stosowny klucz. :) Dzi�kuj�. :) b. [widz�, �e nie tylko ja ksi��k� pope�ni�em] -- Blazej Kozlowski [bug] GG: 1093730 da.bug@wp.pl - blazej-1981@tlen.pl Mobile:+48608093718 ICQ: 147041942 WWW: http://www.asciipr0n.com/bug/