X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,5d95ce313d1e628a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-16 14:27:45 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [pic] blondi... Date: Sun, 16 Mar 2003 23:21:39 +0100 Organization: TORMAN Lines: 90 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047853654 16884 212.33.84.28 (16 Mar 2003 22:27:34 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 16 Mar 2003 22:27:34 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18558 (`. news:eoh97v48ilh7ft2k5o91s9mr9mljlq02s0@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: > On Sun, 16 Mar 2003 17:01:02 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: > >>> No... Jeden, co uwzgl�dnia LC. :) >> >> Czas na kolejny plagiat: >> >> Zwracam si� z przeuprzejm� pro�b� do przeszanownych >> Grupowiczanek i przeszanownych Grupowiczan, aby nie >> u�ywa�y/li skr�tu LC na oznaczanie wiadomego fontu, >> lecz zamiast tego skr�tu u�ywali pe�niejszej nazwy, >> czyli -- Lucida Console. :) Pro�b� m� motywuj� do�� >> wysokim stopniem zbie�no�ci owego skr�tu z moimi :) >> inicja�ami. :) > Rozpatrzy� wniosek?? ;))) __ \`-. ROTFL. :) `-. `-. Obsada: `-. `-. -- bug -- rozpatruj�cy `-. -- eulia -- wnioskodawca ' -- ?? -- pokrywaj�cy [koszty] ' ' > Plagiat z Ciebie. ;) ' ' (: Jestem pos�uszny -- mia�y by� plagiaty, wi�c s�! :) ' ' >> Tym razem -- plagiat z siebie samego. :) ' ' >> (; Pragn�c nie pragn�, ;) lecz zauwa�am, ' >> �e nadal jeszcze oficjalnie jestem 'LC', ' >> dlatego -- jak powy�ej. :) ' ' > Och, ho, ho, ho, ho... :) ' ' > Trzeba by to podda� pod g�osowanie! ' '----------------------------' > Zaraz rozpisz� stosowny post... :) >> Mo�e jeszcze jeden plagiat: >> Niedowiarstwo �yd�w >> >> Jak w p�aczu dziecka >> Ponaglane czyny Moje >> Jak w obietnicy >> �wiat�o w S�owie >> Jak po�r�d d�oni >> Na pr�no >> Chwytaj� w ciemno�ci >> Jak �ycie wieczne >> Zanim kto dojdzie >> Sam siebie os�dzi >> >> Znowu -- wiersz Ksi�dza Stanis�awa Choi�skiego. :) > :) LC. :) (: * * * Odpu�� im Ojcze �e m�wi� Jakby Mnie nie znali Pragn� Jakby to drzewo Leg�o w �rodku miedzy Odpu�� im Ojcze �e widz� Kiedy jestem z nimi Mog� mnie dotkn�� Obejrze� jak innych Odpu�� Daj im na drog� Czego nie oczekuj� Brzemi� jak S�owo Moje Cia�o Jedn� koszul� Stanis�awa Choi�ski :)