X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 12:24:35 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Tue, 25 Mar 2003 20:34:57 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 169 Message-ID: <5fb18v8pcg4uvi41e8jjkj27odrp6dt4ua@4ax.com> References: <43an7vss8g6re42qd93q39hnohndropide@4ax.com> <23032003.1CBFF303@ustawilam.nareszcie.to> <444v7vcmmcm38tqsjjt97nem4kdnn9s8su@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pg224.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048623876 8129 217.98.225.224 (25 Mar 2003 20:24:36 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Mar 2003 20:24:36 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19715 On Tue, 25 Mar 2003 07:39:15 +0100, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>> 0. Samozwa�com -- nie s�u��. :) > >> Dobrze. > >> Nikt nie prosi Ci� o "s�u�enie", a o rad�. :) > >To w�a�nie jest s�u�b�. :) Nie, to jest przys�uga. :) >Chyba nie chcesz, abym mieli� ozorem. :) >Je�li mam radzi� -- musz� to czyni� >z pe�nym zaanga�owaniem i to si� >u mnie nazywa s�u�b�. :) Nazywaj to, jak wolisz. :) >Przytoczy� kamie�? E... Chcia�em zapyta�, >czy przytoczy� definicj� s�u�by? :) Dlaczego by nie. :) >>> 1. Nie czuj� si� powo�any do tej funkcji. (doradcy) > >> To dobrze [r�wnie�]. >Te� tak my�l�. :) :) >> Ob�dziemy si� bez zb�dnych formalno�ci. :) >To dobrze. :) :) >>> 2. Nie czuj� si� na si�ach. :) >>> (i nie o si�y fizyczno-psychiczne >>> tutaj chodzi, ale o umiej�tno�ci) > >> Pos�u�ysz mi rad� od czasu do czasu, a ja ju� >> znajd� spos�b, by si� odwdzi�czy�. :) > >Dobrze, wi�c moja pierwsza rada: > -- Gdy b�dziesz wp�aca� pieni�dze > na moje konto -- skorzystaj > z bezp�atnych przelew�w. :) Nie > jestem �wini�, ale nie lubi� si� > niepotrzebnie dzieli� z bogatymi. :) No dobrze. Nie prosi�em o t� rad� co prawda, ale zapami�tam j� z pewno�ci�. A zwa�ywszy, i� planuj� sobie jakie� nowe kon- to w banku otworzy� (jakim�) - rada ta mo�e okaza� si� bar- dziej ni� trafna. :) >>> 3. W czyim imieniu i co chcesz tu chrzci�? :) > >> W niczyim i nic. > >To dobrze. :) :) >> Powiedzmy, �e b�d� zapewnia� grupie "ochron�" >> - ;))) > >Aha... Ochron�. :) > >(; > -- Dzie� dobry. :) > -- Dzie� dobry. :) > -- Przyszed�em, aby chroni� pana sklep przed bandytami. :) > -- Ale tu nie ma bandyt�w. :) > -- Kosztuje to ... z�otych tygodniowo. :) > -- Ale ja nie potrzebuj� ochrony. :) > -- Nie? > -- Nie. :) W okolicy nie ma bandyt�w. :) > -- Prosz� si� dobrze zastanowi� -- nie > ma, bo wiedz�, �e ja tu jestem, ale > je�li si� dowiedz�, �e mnie pan odes�a�, > to przyjd� i uczyni� panu jak�� szkod�... > -- A kto im o tym powie? :):):) > -- Nikt -- sami si� dowiedz�. O to mniej wi�cej chodzi... ;) >I po tych s�owach go�� wyci�gn�� >sprzedawany w owym sklepie kij, >po czym zacz�� t�uc wszystko dooko�a... O to nie. > -- A nie m�wi�em, �e s� w okolicy bandyci > i �e si� sami dowiedz� o tym, �e mnie > pan odes�a�? ;) Nie, nie, to nie to. :) >>> Jednak, aby� nie czu� si� do ko�ca odrzucony, >>> co� mog� dla Ciebie uczyni� w tej materii >>> -- mog� przyj�� pensj� ;) > >> My�la�em, �e mnie szanujesz. > >Owszem. :) Je�li Ci� urazi�em, je�li >nie doceni�em -- to mog� przyjmowa� >dwie pensje... Widz�, �e nie rozumiesz... :) >> My�la�em, �e szanujesz moje s�owa. > >Owszem... Trzy pensje? ;) Nie. Przyja��. :P >> Niestety zbyt szybko okaza�e� na czym Ci zale- >> �y - na pieni�dzach. :( > >No... NA tym, czego mi brakuje najmocniej. :) Nie wiem, powiedz mi. Przyja�ni? :) > -- Co by� wola�: g�r� pieni�dzy, czy g�r� rozumu? > -- G�r� pieni�dzy. :) > -- Ja bym wybra� g�r� rozumu! :) > -- Ka�dy wybiera to, czego mu brakuje. :) Nie musz� dokonywa� takich wybor�w. :) >> Przemy�l to. Prosz� Ci� tylko o przys�ug� - za >> kt�r� oczywi�cie z pewno�ci� otrzymasz zwrot "koszt�w" >> - powiedzmy w formie innej przys�ugi. :) > >(; Najpierw zwrot koszt�w. ;) >(my�lenie jest kosztowne i nie chc� >ponosi� tych koszt�w niepotrzebnie) Hmm... A wi�c mi nie ufasz. Zawodzisz mnie, kolego. :P >>> (je�li nie mo�na uczyni� wszystkiego, >>> to nie znaczy, �e nale�y wszystko odrzuci�) ;) > >> Tak, wi�c zastan�w si�. :))) > >Zastanowi�em si�. :) >Przyjmuj� trzy pensje. :) Czy jeste� pewien, �e tego chcesz? >> b. [hie, hie... Ale� mam dzi� chory humor] > >Humory chyba nie ulegaj� chorobom. ;) Nie, ale czasem zanikaj�. :))) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718