X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d9cd031f6cf11c83 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-29 18:15:37 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!easynet-quince!easynet.net!kibo.news.demon.net!demon!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: pierwszy raz Date: Sun, 30 Mar 2003 04:14:10 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 179 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <3E7DFB0D.6050303@poczta.onet.pl> <5asu7vkv0usgdgjmdo6fsf59cfce2q4g54@4ax.com> <88d48vkahb97gcgfavncoivn14kb2jemh5@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048990534 16156 212.33.84.28 (30 Mar 2003 02:15:34 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 30 Mar 2003 02:15:34 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19951 (`. news:oblb8vcfk5uoh6q0np2io3461qbvq2b6ho@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >> (w najlepszych warunkach by�o to >> oko�o 36 m z szybko�ci 100 km/h >> do zatrzymania) > Hmm... :) Rozumiem, �e to ma�o? ;) Akurat Mercedes nie s�ynie z kr�tkiego hamowania. :) Nie s�ynie te� ze szczelno�ci uk�ad�w ,,olejowych"... M�j samoch�d ma 19 lat (nieca�e) i leje ze skrzyni bieg�w. :) Jest to wyciek wewn�trzny i raczej trudny do opanowania. ;) Kiedy� kupi�em ksi��k� o starych samochodach. :) Przy Mercedesie zwracano uwag� na zu�yte hamulce i na lanie olej�w... :) U mnie -- sprawdza si� dok�adnie. :) Czasami (przy ostrej je�dzie) klocki wycieraj� si� po *****kilku***** tysi�cach kilometr�w... Ale mo�na te� inaczej... :):):) > Na luzik odpowiednio szybko i czekasz a� sam wychamuje? ;))) Nie uwierzysz, ale kiedy� tak je�dzi�em. :) By� to czas, gdy mog�em spokojnie postawi� otwart� butelk� na pod�odze samochodu... Oczywi�cie pe�n� butelk�. :) Poza tym -- mo�na hamowa� silnikiem. :) (luz -- daje oszcz�dno�ci w paliwie) (; chamowa� --> przerabia� herbowych na ch�op�w? ;) >> Mnie tak�e i widz�, �e wkraczam >> na tereny dla mnie niedozwolone. :) >> (nie jestem teologiem i wol� o tych >> sprawach s�ucha�, zamist m�wi�) > :) > Czyli co, wycofasz si�? ;) Nie b�d� pod��a� dalej... Jeszcze tylko ten jeden post... Czeka spokojnie na wys�anie... Przecie� ,,musz�" (; obcym ;) zdradzi�, jaki to grzech niewybaczony ,,ci��y" na moim sumieniu od lipca 1991 roku... >>> A o co spyta�e�? Je�li to nie zbyt osobiste... ;) >> O to, czy jest wszechmog�cy, czy tylko du�omog�cy. :) > :))) I jaka by�a odpowied�? > Wszech? :) Jest, lecz daje nam to co najlepsze w danej chwili. :) >>> Najwi�ksz� rozkosz� duszy jest pos�usze�stwo? >> Chyba tak -- w po��czeniu z Mi�o�ci� Boga. >> Skoro B�g daje nam to co najlepsze -- to >> b�d�c pos�usznymi -- bierzemy to co najlepsze. :) >> Odrzucaj�c to co najlepsze -- bierzemy gorsze. :) > Skoro jest niesko�czenie dobry, nie jest m�ciwy, wi�c > nadal bierzemy to, co najlepsze. :) dobro� ^ | __ je�eli to jest najlepsze, | | | / to wszystko inne jest | __ | | |/_ w danej chwili gorsze | | | | | __ | | | | | | | +-|--|--|--|-----|--|-------> Ch�tnie bym tu jeszcze podyskutowa� -- ale to by by� sp�r teologiczny. :) ------ Tekst dla teolog�w: Boga nikt z Was nie ogl�da�. Widzie� -- i owszem, lecz nie ogl�da�! Przez lup� nie patrzy�, linijk� nie mierzy�! Pr�bek nie pobra�! Kwasem nie pola�! Bada� nie czyni�... Odchyle� [standardowych/studenta/gausa] nie liczy�... Spory na Jego temat -- to niekt�rych Teolog�w jest sprawa. Nie wszystkich. :) Tekst dla fizyk�w: Boga nikt z Was (Nas?) nie ogl�da�. Widzie� -- i owszem, lecz nie ogl�da�! Przez lup� nie patrzy�, linijk� nie mierzy�! Pr�bek nie pobra�! Kwasem nie pola�! Bada� nie czyni�... Odchyle� nie liczy�... Spory na Jego temat -- to Teolog�w jest sprawa. Nie wasza (nasza?). ------ >> Pieni�dze -- jak powietrze. :) >> Szcz�cia nie daj�, ale do �ycia s� konieczne. :) > Szcz�cia nie daj�, ale pomagaj� je osi�gn��, bo rozwi�zuj� > wiele, dr�cz�cych problem�w. :) Pieni�dze -- to co�, czym p�acisz tym [ludziom], kt�rych inaczej od siebie nie odczepisz. :) >> Bo �ycie ludzie ma warto�� najwy�sz�. :) > "ludzkie". Tak. :) >> Ja bym Ci podes�a� ,,drobniejsze", ale potrzebowa�em >> lepszych do testowania. :) Nie jestem z�odziejem, wi�c >> nie skopiowa�em tego, za co nie zap�aci�em. :) Oczywi�cie >> mogliby�my si� dogada� i m�g�bym otrzyma� tamte skany za >> mniejsz� op�at�, ale nie ja decydowa�em. :) Zwr�cono mi >> pieni�dze i zatrzymano p�yt� ze skanami. :) To si� chyba >> nazywa bezrobocie: > :))) > Ty to za pieni�dze robisz? Co? :) >> -- Mam sprz�t, ale Ci nie zrobi� za �adne pieni�dze!!! > To si� chyba nazywa egoizm i/lub wredota. :) Nie. :) Stres. :) Gdyby ci ludzie pomy�leli -- doszliby do wniosku, �e jednak warto mi poskanowa�. :) Mo�e za wy�sz� cen�? :) Skaner samoczynnie ci�gnie film, skanuje i zapisuje efekt na dysku... P�niej ciach na p�yt�... Pracy raczej ma�o... Zu�ycia itp. koszt�w nie znam, ale to przecie� do tego s�u�y. :) >> A co to jest '"patent"'? :) > Jeszcze nie pora, by to ujawnia�. :) ;) >> A potrzebujesz mego zdj�cia sprzed lat? >> Nie ukrywam si�. :) Je�li Ci potrzebne -- mog� wys�a�. :) > Nie, nie specjalnie. Te� tak my�l�. :) > Po prostu ja go nie otrzyma�em. :) >>>> 7000 d na 5000 d. :) (3200 dpi) >>> Hmm... :) >>> Du�o. >> Owszem -- ale tyle potrzebuj�. :) > Hmm... A w jakim celu? Poznawczo-hobby_stycznym... ;) LC. :)