X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f79c3d9362bb2b7a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-17 12:14:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Runda druga :) Date: Mon, 17 Mar 2003 21:11:02 +0100 Organization: TORMAN Lines: 71 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <6b127v4a0o9oc1sjhvf2tjpsqkd08ljid5@4ax.com> <014b7v0tkddncgrlnod8ra5uesjg747mmd@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047932042 25239 212.33.84.28 (17 Mar 2003 20:14:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 17 Mar 2003 20:14:02 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18612 (`. news:014b7v0tkddncgrlnod8ra5uesjg747mmd@4ax.com ) ) Zdrowy �ebrak jest szcz�liwszy ni� chory kr�l. :) Artur Sehopenhauer. (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >> Poj�cia? Raczej mi wyja�nij r�nice pomi�dzy >> biustem, sutkami i piersiami. :) > Biust - sk�ada si� z dw�ch piersi, na kt�rych to s� sutki. ;) > Biust mo�e by� pi�kny, �adny i mniej �adny. ;))) Piersi -- to w�a�nie sutki, na kt�rych s� umieszczone brodawki sutkowe, mylnie nazywane sutkami. :) > Sutki - gruczo�y mleczne, brodawki, znajduj�ce si� na piersiach. > Sutki tak samo jak biust wyst�puj� w trzech rodzajach. ;) ?? > Piersi - biust rozdzielony na dwie cz�ci sk�adowe, lew� i praw� > pier�. ;) R�wnierz (�?) w trzech rodzajach. ;))) Mo�e jakie� posiadczki piersi sie wypowiedz�. :) >>>>>> Pono� ta dziewczyna ma dok�adnie symetryczne. :) >>>>> Nie wiem, kt�ra... :) Ale wspomnienia wracaj�. ;_( >>>> Pytasz stale o to samo! >>> A gdzie tam pytanie?? :) >> W postach. :) > Konkrety prosz�. :) To ta kotka, o kt�r� juz tyle razy pyta�e�. :) > Nie. Wystarczy mi jedna pi�kna, ta co z ni� ju� nie jestem. :( B�a�ej -- daj sobie spok�j z Juli�, skoro ona (; na Ciebie nie ma ;) ochoty. :) Spyta�em Ci� o kolczyki, bo gdyby� mia�/nosi� i ona by Ciebie nie chcia�a -- to bym rozumia�, a w takiej sytuacji -- daj sobie z ni� spok�j. :) > W skr�cie, o czym? :) O nurku. ;) >> Elf�w mam pod dostatkiem. :) >> I s� coraz nowsze. :) >> To zas�uga Arkantiasa. :) >> (tego Elta od zatrudnie�) :) > "Zatrudnie�"? Czyli ju� uwolni�e� Elfy i im p�acisz. Dobrze!! :) Elfy -- to duchy. :) Duchy drwi� ze �wiata materii! Duchy -- triumfuj� nad �wiatem materii. :) (; W pewnym sensie im p�ac�. ;) >> -- Chc� odt�d mie� spok�j i chc� nie spe�nia� marze� mi niemi�ych. :) >> (jako� tak) > A kto Ci jest niemi�y!? No kto!? ;) A nie wiem. :) Pomy�l�. :) LC. :)