X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fe603532614a9b50 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 12:24:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!feed.news.nacamar.de!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Leszku, Leszku... Gdzie jeste?? ;) Date: Tue, 25 Mar 2003 20:15:15 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 312 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pg224.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048623848 8129 217.98.225.224 (25 Mar 2003 20:24:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Mar 2003 20:24:08 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19709 On Tue, 25 Mar 2003 01:13:06 +0100, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>>> Gorylice s� w tej chwili w Wi�le, na dnie - odpoczywaj�. ;) > >Wygeneruj� sobie nowe. ;) Marne kopie... Nie dor�wnaj� [nigdy do�wiadczonym] orygina�om. :) >>> Nie zm�cz� si�, gdy Ci dupsko zr�bi�!!! >> Nie, bo tego nie zrobi�. :) > >Ju� skopa�y? Bola�o mocno? ;) Nie skopa�y i nie skopi�. :) >> Gorylice s� na mojej li�cie p�ac, nie musz� si� ich l�ka�. :) > >To dobrze! :) >> Nie obra�am si� te�, bo po co i za co? :) > >Nie wiem -- ludzie i bugi s� dziwni. ;) By� mo�e. Jakie� dowody? ;) >>> Stara baba mnie strzyg�a! >>> W jej odczuciu -- to by�o >>> bajeranckie! :) Za ka�dym >>> razem, :) gdy mnie pytaj� >>> o to, jak �ci�� -- m�wi�, >>> �e porz�dnie i spokojnie, >>> bez ekstrawagancji itdtp. > >> :))) > >Jak mnie wcze�niej tam strzyg�a m�odsza, >to my�la�em, �e przyszed�em nie do >fryzjera, ale do ,,domu uciech" -- tak >mnie przepie�ci�a przy tym strzy�eniu. :) Ooo... To mo�e si� podziel na grupie adresem? ;) > Pomy�la�em, �e jej m�� i dzieci > maj� z ni� przyjemne �ycie. :) > (wiem, �e ma dzieci, bo > w mi�dzyczasie rozmawia�a > telefonicznie z kim�, kogo > nazywa�a c�rk�) ;) > >Ale w �yciu r�nie bywa... >Parafrazuj�c Ksi�dza Twardowskiego: > >Jak jest laseczkowata fryzjerka >-- musi by� i stara j�dza... ;) Tia... Taka prawid�owo��? ;) >> A ja nadal si� zastanawiam, >> czy sobie nie zrobi� RW na >> g�owie. ;) > >Niech zgadn�: > R -- to zagadka (tak Aniu?) ;) > W -- to po (niemiecku te�?) bia�y... ;) RW - fryz ala Robbie Williams. :) >Ludzie to maj� problemy. ;) >Ja stale kupuj� (od kilkunastu lat!) >takie same spodnie (na og� bez >przymierzania) takie same buty >od ponad pi�ciu lat (strach pomy�le�, co >b�dzie, gdy przestan� takie sprzedawa�, >bo pami�tam, �e poszukiwa�em tych >(w 1998 roku) przez wiele miesi�cy)... >Nawet mam te same k�piel�wki, kt�re mi >Mama (kto� tu kaza� si� s�ucha� Mamy, >czy starszych) kupi�a, gdy by�em >w podstaw�wce -- s� na mnie nadal dobre, Hmm... Daje do my�lenia. :) >je�d�� samochodem rok m�odszym od Asi >(i o�mielam si� stwierdzi�, �e jest >w dobrym stanie, cho� nie wiem, gdzie >mam teraz wywa�y� letnie ko�a, >bo w ca�ej okolicy nie ma stosownej >wywa�arki) pisz� z komputera, z kt�rego >(; unosi� si� ;) swego czasu dym >(spali�o si� zasilanie wiatrak�w, >wi�c teraz s� zasilane inaczej) >mam po�amane kolana, Masz, czy mia�e�? >prze�y�em >tak� depresj�, �e nikt w ni� nie >chce mi dzisiaj uwierzy� (i dobrze, >bo by mnie kazano zabi�) i tylko zdj�cia >zrobione w tamtym czasie pokazuj�, �e >nie k�ami�. :) Zdj�cia pokaza� mog� stan fizyczny, nie ducha. >Pisz� prawie od dw�ch >lat z pod�ogi, �piewam z rado�ci >i stale si� �miej�, cho� jestem >bezrobotny i odm�wiono mi przyj�cia >do pracy na uczelni, gdzie pracowa�em >w sumie w sze�ciu miejscach... :) :))) >(jednocze�nie w kilku -- bywa�o, >�e **jednocze�nie w czterech** >miejscach tej uczelni) :) >Etaty: > -- Katedra Fizyki, O�rodek Komputerowy > -- Zak�ad Teorii Poznania na Wydziale Humanistycznym Humanistyka i przedmiot �cis�y - ciekawa historia. >Umowy-zlecenia > -- Biblioteka G��wna > -- Teachers'(?) College of English-------------. > -- Wydzia� Ekonomiczny : > -- Pedagogika (tu s�/by�y �adne laseczki) : > : > (to znaczy takie, u kt�rych urody : > nie trzeba :) by�o wydobywa�) ;) : > : >(jeszcze niedawno wsiad�bym do samochodu : >i pojecha�bym tam, aby przeczyta� z szyldu, : >jak si� to naprawd� nazywa i napisa� poprawnie, : >bo mam w�tpliwo�ci)-----------------------------' :) >Przeje�d�a�em *bez zm�czenia* po trzysta i wi�cej >kilometr�w dziennie, zahaczaj�c o konie (kt�re :) >nale�a�o wyczy�ci�) i jeziora, pisa�em (��cznie) >na p� setki (sic!!!) grup dyskusyjnych. :):) Od 03/02/2003 pisa�em na 59 grup. P�niej wydobrza�em. Nie wyzdrowia�em. Od wczoraj jest ich 34. :) >W godzin� wykonywa�em prac�, kt�ra innym >zabiera�a sze�� godzin i nie m�czy�em si� tym! WOW! A jak? >A teraz �mier� g�odowa zagl�da mi w oczy... >Przez miesi�c nie przeje�d�am tylu kilometr�w, >ile przeje�d�a�em dziennie trzy lata temu -- bo >nie mam pieni�dzy -- proza �ycia tak zwana... A� tak �le? >Na dodatek jeden z moich palc�w >wygl�da tak, jakby by� z�amany. :) >(mo�e wybior� ;) si� z nim jutro >do lekarza) :) Mia�em kiedy� wybitego palca, mo�e to to? Nastawi�em sam - nic przyjemnego. :) >I mam to wszystko w dupie -- a pisz�c >to -- �miej� si� z rado�ci. :) :) > ***Duch drwi ze �wiata materii!!!*** > > =====A Ty tu bug o jakim� RW... ;)===== > >========================================= >|| Ale lubi� Was -- bo jak nie mia�em || >|| na nic si� -- to mog�em z Wami || >|| porozmawia�. :) Bo Wy -- nie || >|| zniech�cali�cie si� moj� || >|| obecno�ci� i nie dobijali�cie mnie! || >========================================= :))) >(: Jestem Delfinem i nale�y mi si� > z tego powodu drobny spadek, kt�rego > mo�e nie dostan� a kt�ry by� mo�e > jednak dostan�. :) Ja jestem B�a�ej, mi si� nic nie nale�y, ale i tak swoje dostan�. ;) >Zgadn�� trudno; z fus�w wr�y� si� nie da, >bo parz� herbatk� z torebek; z gwiazd >nie potrafi� (znam dziewczyn�, kt�ra to >potrafi, ale ani razu nie wywr�y�a :) >skutecznie notowania w TotoLotku, wi�c >wol� nie pr�bowa�) a poza tym gwiazdy >s� za daleko; ale je�li otrzymam te >(**nale�ne mi**) pieni�dze -- postawi� >Wam **najlepszy** serwer i op�ac� skuteczne >po��czenie/po��czenia, aby�cie mogli do >woli ASCII-artowa�. :) I zapewni� co�, >co pozwoli ASCII-artystom bawi� si� >ASCII-artami do woli tak�e po mojej >�mierci!!! Ale tej "�mierci" si� nie spodziewasz? To znaczy nie w najbli�szym czasie, prawda? > .-------------------------. >O�eni� si� z dziewczyn� w wieku wiadomym : >Wilowi i wy�miej� si� ze wszystkich tych, : >kt�rzy ,,wr�yli" mi, �e b�d� kloszardem! : > : >(z dziewczyn�, k�ra na moich---------------' >oczach st�ucze klepsydr�, aby >wysypa� z niej piasek) Robi�em kiedy� test kloszarda. > ***Duch drwi ze �wiata materii!!!*** > >A! I jeszcze poszukam na ulicy >jakiego� kota, kt�rego zabior� >do domu, by si� m�g� wylegiwa� >na czystych r�cznikach. :) > (tak jak kiedy�!!!) :) >I (by� mo�e -- je�li si� uda) >zaadoptuj� (: bez dokumentacji!! :) >dzieci, kt�re nie maj� rodzic�w >i kt�rym si� m�wi, �e �ycie jest >jakie jest i �e nic nie mo�na >na to poradzi�!!! I powiem im, >�e to nieprawda!!!!!!!!! Oczywi�cie, �e nie. Przewa�nie mamy jako-taki wp�yw na nasze �ycie. :) >I znowu -- tak jak kiedy� -- skocz� >do oczy tym, kt�rzy w nich maj� ogie�!!! >Skocz� z rado�ci, nie z zemsty, czy strachu, >albo (przecinek potrzebny) z bezradno�ci!!! "oczu". :) >Znam tylko kilka takich os�b. :):):) > >I mam nadziej�, �e umr� jak cz�owiek! >A na **skromnym** pomniku b�d� mia� >ASCII-artowe malunki!!! :):):) Mam nadziej�, �e zbyt szybko nie zamierzasz umiera�. >>>> A kogo narysowa�em? ;) > >>> Wiem, ale nie powiem!!! > >> No wi�c, co Ci po tej wiedzy? :P > >Nie wiem. :) >Ale narysowa�e� kogo� z moich znajomych. :) :))) Mam dar... ;) >>>>> 5. Przyja�niej patrz� na �wiat. :) > >>>> To tak, jak ja. :P > >>> To dlaczego narysowa�e� t� ma�p�?! > >> Przyja�niej, ale ironicznie. :P > >Minuta bez �miechu -- minut� stracon�! :))) >A ja -- o �wicie swym marz�, co nie jest ju� tylko mira�em!!! > >(wiem, �e plagiat, ale nie pami�tam z czego; >Mira� -- to taki du�y samolt francuski, kt�ren ;) >obrywa� po dupie od ma�ego angielskiego samolotu >pionowego stary, w czasie walk o Falklandy) LOL. :))) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718