X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 12:23:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!216.170.153.135.MISMATCH!tdsnet-transit!newspeer.tds.net!enews.sgi.com!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Top�r Date: Tue, 25 Mar 2003 20:27:47 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 148 Message-ID: References: <3t9n7vobfp4snv3l91ufed20n5l3edmiqd@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pg224.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1048623792 8129 217.98.225.224 (25 Mar 2003 20:23:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Mar 2003 20:23:12 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19703 On Tue, 25 Mar 2003 11:06:25 +0100, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>>> A dlaczeg� to nastraja Ci� ona optymizmem? :) > >>> Wierz�, �e pewnego dnia b�d� pi� to wino. :) > >> :) > >> W wyj�tkowej chwili z wyj�tkow� osob�. :) > >:) Wiedzia�em. :) >>> Mam tylko jeden chodz�cy nap�d DVD. :) >>> Gdyby by�o inaczej -- m�g�bym dos�ownie >>> ogl�da� pi�� jednocze�nie. :) Normalnie >>> ogl�dam w ten spos�b kilka film�w/program�w TV. :) > >W�a�nie w tej chwili tak czyni�. :) >(i jednocze�nie przegl�dam grupy >oraz ko�cz� pewn� ,,prac�") Prac�? Hmm... Brzmi interesuj�co. B�d� szczeg�y? ;) >Wilu -- 800 KB w jenym kawa�ku. :) ?? >> Normalnie nie ogl�dam w og�le TV. :) > >Ja te�. :) >Ale teraz mi si� nudzi, >wi�c co� chc� jeszcze robi�. :) :) Ja obejrz� sobie dzi� pewnie zn�w "Thomas Crown Affair". :) >>> BTW... Mo�e si� ju� zdecydowa�e� na kupno dysku? >>> Mam rozpatrzy� wniosek? >>> Dysk (po znajomo�ci) mog� Ci sprzeda� >>> za *dos�ownie* symboliczn� cen�. :) > >> :))) > >Wi�c jak? >U mnie le�y niepotrzebnie. :) >Co� pisa�e� o braku HDD. :) >Z dysku ogie� i dym si� nie wydowbywa�. >(zbyt cz�sto) Ja mam. Kto� inny nie. Taki ten Tw�j HD troch�... Hmm... Dziwny... ;) >> M�wi�em, dysk ma nie by� dla mnie, a dla znajomego, kt�ry >> go bardziej potrzebuje (w�a�ciwie nie on, a jego ojciec) ode mnie. > >To Ojcu tez mog� sprzeda�. :) Domy�lam si�. Za ile? >> No, chyba, �e ju� takowy zakupi�, wtedy mo�e ja bym chcia� >> go... Ale ju� nie wiem. :) > >Nie podbijaj ceny -- to nie�adnie. :) >Dysk -- (; po rozpatrzeniu wniosku ;) > -- chc� praktycznie odda� za darmo. Ach... 200PLN plus upust... ;) >>>>>> To pode�lij zdj�cie. :) >Dobrze, �e przypomnia�e�. :) >Id� z tym ,,po�amanym" palcem >i by� mo�e co� uczyni� z tym zdj�ciem... :) Mo�e id� najpierw do chirurga? >Dobrze, �e to lewa d�o�, ale mimio >to -- szkoda by by�o utraci�. :) D�o�, palca? Wszystko! >>> Dot�d wierzy�e�. :) >>> (ja Tobie te�, poza tym �e nie wierzy�em >>> w istnienie Twojej siostry Moniki) > >> To nie tak. > >A jak? Po prostu za m�oda. :) >Ile teraz ma lat? 13? :) Chyba tak... ;) >> Czasem fajnie jest pozna� uzasadnienie/dowody. :) > >(; Pozna� -- piszemy wielk� literk�. ;) Z pod�wiadomego rozp�du tak mi si� napisa�o. :) >>> Wydaje mi si�, �e Pawe� Chiberski pisa� >>> o konieczno�ci wi�zania �ez ze �miechem. :) >>> Paw�owi chyba mo�emy wierzy�. :) > >> To mo�e niech pop�acze za ten u�miech, co ja go postawi�em? ;) > >Jestem zaj�ty -- wi�c nie zg�aszam sprzeciwu. ;) :))) >>> (: BTW pozna�em kogo�, kto >>> si� nazywa Pawe� Chyba. :) > >> Ja znam Paw��w paru i niestety [na pewno] >> o jednego, konkret nego, za du�o... ;_( > >Bywa. :) Nom. :) >>>>> Integrator ma urlop, wi�c Narrator robi, co chce. :) > >>>> Rozbestwi� si� skurczybyk jeden... ;) > >>> Ani on skurczony, ani byk. :) > >> Ale si� rozbestwi� - cho� tyle. :) > >Ani On bestia. :) >Po prostu Elt. :) Elt... A Elt to co, nie mo�e by�... Inny? ;) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718