X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f79c3d9362bb2b7a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-18 18:59:56 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Runda druga :) Date: Wed, 19 Mar 2003 03:58:34 +0100 Organization: TORMAN Lines: 111 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <6b127v4a0o9oc1sjhvf2tjpsqkd08ljid5@4ax.com> <014b7v0tkddncgrlnod8ra5uesjg747mmd@4ax.com> <1vte7vssi9m6n47nmmf8127it0gna4pvr5@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048042762 12479 212.33.84.28 (19 Mar 2003 02:59:22 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 19 Mar 2003 02:59:22 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18727 (`. news:1vte7vssi9m6n47nmmf8127it0gna4pvr5@4ax.com ) ) Zdrowy �ebrak jest szcz�liwszy ni� chory kr�l. :) Artur Sehopenhauer. (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >>>>> Piersi - biust rozdzielony na dwie cz�ci sk�adowe, lew� i praw� >>>>> pier�. ;) R�wnierz (�?) w trzech rodzajach. ;))) >> � :) Od r�wnowagi. :) (r�wnowagi ;) piersiowej?) > :) Zapami�tam... Chyba. ;) :) >>>> To ta kotka, o kt�r� juz tyle razy pyta�e�. :) >>> Aaa... To ja ju� nie wiem nic. :P >> No, a o kt�ra pyta�e� i od czego zacz�o si� >> z map�, pograniczem ;) i kotem, kt�ren nie >> chce siedzie�/miaucze� po s�usznej (czyli >> niemieckiej) stronie? :) > Ach... Kotka z pude�ka, co nie wiadomo > czy jest, czy jej nie ma!? :) Wie!! Doskonale wie, ale szuka usprawiedliwienia! Ta kotka, kt�rej ciocia siedzi obok mnie na zdj�ciu. :) Ta ciocia, kt�ra pisa�a o prawos�awiu. :) news:b3otmn$2oj$1@flis.man.torun.pl s�owo kluczowe 'pogranicza' news:b3sn56$esj$1@korweta.task.gda.pl s�owo kluczowe 'pogranicza' Gdzie owa ciocia siedzi -- pisa�em tu: news:ashh2v$t50$1@flis.man.torun.pl s�owo kluczowe '"leszka ciszewskiego"' Znowu plagiaty: Jak wiadomo -- pl.rec.ASCII-art :) jest grup� Niny Liedtke :) z piek�a ;);) -- o czym mo�na si� przekona�, uwa�nie przegl�daj�c oficjaln� stron� Grupy :) -- czyli stron�* Wila. :) Mamy wi�c piek�o. :) Plagiaty z mojej ,,tw�rczo�ci". :) Nina ma s�owo 'hell' w nazwie swego m@ila. :) Pora na Niebo. :) Wstukujesz >>"Leszka Ciszewskiego"<< do googli i masz Niebo. :) Gdzie jest na tych fotkach :) autor Elf�w (w tym Elt�w -- cz�ciowo zerroro- wanych, czyli Ert�w) tego :) Ci nie zdradz�... Sama mo�esz zgadn��. :) To tak�e plagiat z mojej ,,tw�rczo�ci". :) (z tego samego zreszt� postu) Co to niebo -- ka�den wie. :) Co prawda buty nie s� niebieskie, lecz nie b�d�my a� tak drobiazgowi... >>> Jakim nurku!? Znowu nurek... :) >> Chyba naprawd� musz� tego Nurka rzuci�... > Rzu�. :) Rzuci�em. :) >>>> Elfy -- to duchy. :) >>>> Duchy drwi� ze �wiata materii! >>>> Duchy -- triumfuj� nad �wiatem materii. :) >>>> (; W pewnym sensie im p�ac�. ;) Chyba za ma�o, bo znowu oberwa�em... Nic to... Jak si� Kr�lewna dowie -- przywr�ci mi �ycie. :) >>> :))) Czyli jednak... Duchowo? :) >> No. :) > Te� zap�ata. :) Wi�c uczciwy�. :) Trudno zgadn��. :) Ojcu Chrzestnemu nie zap�aci�em -- bo mi przys�ano z�� godzin� Drogi Krzy�owej... Gdyby nie przys�ali -- sam bym sprawdzi� i pewnie by by�o oll korrekt... Nic to!! Ty nawet nie wiesz, co to jest Droga Krzy�owa... > A wiesz co? > Podoba� mi si� Nurek. :) To fajnie. :) Tyle tylko, �e to ja jestem tym nurkiem/giermkiem... Ca�e szcz�cie, �e ,,przewidzia�em", i� Kr�lewna mnie dzisiaj poca�uje i przywr�ci do �ycia... Na staro�� cz�owiek nawet nie jest samowystarczakny... :( Nie m�wi�c ju� o tym, �e nie jest nawet nie�miertelnym... Mo�e wprowadz� pewne zmiany w swoim �yciu... ;) LC. Obligatoryjne postscriptum: Pos�a� inne ballady Fryderyka? :) (jak sobie/innym/komu� po�lesz -- tak se poczytasz)