X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-25 11:57:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!216.65.3.53.MISMATCH!news-out.spamkiller.net!propagator2-maxim!propagator3-maxim!news-in.superfeed.net!news.supermedia.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Tue, 25 Mar 2003 20:54:32 +0100 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 109 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <5jto7vstqu5icitfc6ftm384l1i7drccct@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1048622212 10905 212.33.84.28 (25 Mar 2003 19:56:52 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 25 Mar 2003 19:56:52 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:19701 (`. news:b5p97k$jt7$2@nemesis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl: >> Na wszelki wypadek -- to nie >> ja jestem tym uczniem. :) > R�wnie� normalne. > Wszystko co dobre szko�a przypisuje sobie. > A jak co� z�ego, to wina otoczenia/koleg�w/itp. Jako� tak. :) -- No, niestety -- przegra� Pan... Strasznie mi przykro... -- Wygrali�my, prosz� Pana!!! Na gorycz popytu, na zdrad� ceny nie ma. :) (to z Kaczmarskiego, a u Niego mo�e jeszcze z kogo�) >>> Oczywi�cie nauczyciel ten nie mia� racji :) >> A nie wiem, nie wiem. :) >> Obiektywne badania (typu mierzenie >> wsp�czynnika inteligencji) m�wi�y, >> �e nie mia�, ale czy tym wynikom >> mo�na wierzy�? ;) > A czy nauczycielowi mo�na wierzy�? Powa�nie? :) Jestem jaki� taki uspokojony... Nie chc� rzuca� brzydkich s��w... K�ama� -- te� nie chc�... ;) Chcia� mnie uwik�a� w kradzie� klucza/kluczy i w temu podobne sprawy, bo zrobi�em (udawa�em, �e robi�) mu zdj�cie w czasie, gdy d�uba� w nosie... P�niej powiedzia� co�, czego nie s�ucha�em, ale zrozumia�em, �e narzeka� :) na to, i� mnie nie mo�na tak wrobi�... Jak niby chcia� to uczyni�, skoro da�em mu cybaxa? :) Jego s�owa sp�ywa�y po mnie jak woda po t�ustej szybie. :) Co� szele�ci�o, co� niby s�ysza�em, ale my�lami by�em daleko... :) W�a�ciwie to zrozumia�em ca�� afer� dzi�ki relacjom innych os�b. :) >> Tak jak z tym, po co zanurkowa�em. :) >> Jakie to szcz�cie, �e Kr�lewna mnie >> poca�uje i od�yj�. :) W �yciu ceni�em >> wysoko to, co przychodzi�o bez trudu. :) >> Je�li o co� musia�em walczy� -- walczy�em >> i odrzuca�em, gdy� stawa�o si� dla mnie >> niepotrzebne. :) > Jak czego� nie mamy, to chcemy to mie�. > Jak co� mamy jest to niepotrzebne. :) > Z �ycia Nie. Troch� inaczej. :) Chc� co� mie�, aby nie traci� przyja�ni... P�niej si� okazuje, �e to nie jest takie proste, wi�c narasta ch�� osi�gni�cia tego, ale te� ro�nie �wiadomo��, �e przyja�� (czymkolwiek by by�a) ust�pi�a miejsca rozs�dkowi... Wi�c to co� si� zdobywa i wypluwa. :) Zdobywa ,,dla sportu", wypluwa jako nie tyle niepo��dane, co ,,pochwycone si��"... (; gwa�tem? ;) Inaczej cieszy poca�unek ofiarowany za darmo, w prezencie, a inaczej ,,wymuszony"... :):) Cho�by to nawet mia�oby by� wymuszenie przepi�kne... Nie chce mi si� tego t�umaczy�... Nie wystarczy zje��... Mo�na zje�� co� smacznego, z czystego talerza, czystymi sztu�cami, w mi�ej atmosferze, przy �wiecach i mi�ej muzyce... Efekt niby ten sam -- pe�en �o��dek -- ale jednak wol� ten ostatni wariant. :) Zdobyczy si� nie kocha. :) Zdobycz si� wykorzystuje. :) >> Ja jem -- aby �y�. :) >> Tak�e s�odycze. :) >> Nie odczuwam g�odu i m�g�bym spokojnie >> umrze� przy stole zastawionym smako�ykami, >> gdybym z jakiego� powodu zapomnia� o jedzeniu. :) > Zapomnie� o jedzeniu!? > To niemo�liwe! :) :) Ale prawdziwe. :) LC. :)