X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cf71d471b1ae0650 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-03-11 16:48:32 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Hmm... Date: Wed, 12 Mar 2003 01:47:29 +0100 Organization: TORMAN Lines: 93 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <9bdr6vkks3u81ki0ur6lrgol1us52v7hfh@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1047430108 28140 212.33.84.28 (12 Mar 2003 00:48:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 12 Mar 2003 00:48:28 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18392 (`. news:hf9s6v012397oo7d4igcko8l4rftau9iqq@4ax.com ) ) Kto my�li o sobie -- traci z oczu �wiat. :) Karel Capek. :) (.` bug (kt�rego ka�den :) zna) chwali si� znajomo�ci� z wiru�nic� z�o�liw�... > Najlepiej wpu�� im w�glika... W sieci, powiedzmy, wentylacyjne. :P W wentylacyjne te� powpuszczam! >> _ >> -=======:_: OA -- takie co� do wpuszczenia wirusa > Wiru�nica - przedmiot do wpuszczania wirusa. :) No tak. :) Wida�, �e znasz si� na rzeczy! >>> Ps. Tylko nie zu�yj na to zbyt wielu pieni��k�w, >>> bo musisz pami�ta�, �e obieca�e� przy ich (pieni�dzy) >>> nadmiarze, przkaza� cz�� na moje skromne konto. ;) >> 0. Skromno�� -- to cnota. > Och... To dobrze, bo skromny jeste�, z tego, co pami�tam. :P To masz dobr� pami��!! Jestem skromnym :) i nawet nie lubi� o tym m�wi�! Po prostu szkoda! m�wienia na co� tak wa�nego! :) O tym mo�na jedynie pisa�! >> 1. Mo�esz za�o�y� nieskromne konto. > Mog�? Dzi�ki... Jeste� super. :P Poda� Ci kilka propozycji? BTW... Pami�tasz dedykacj� i ch�� powieszenia si�?... Obawiam si�, �e kogo� mo�e zabrakn�� na tej ,,g�rnej" li�cie... :) Chyba Nie mu- sz� Ci pisa� kogo [by� mo- �e] tam :) zabraknie... :) >> 2. P�aci przegrywaj�cy. (czyli nie ja) > Czyli... Jak najbardziej Ty. :P Ja? Pierwszy Pieniacz Bia�egostoku?!? Nigdy! No... Chyba, �e B�g tak postanowi. :) >> 3. Jak dot�d -- w �yciu nie mia�em nadmiaru pieni�dzy. :) > Zawsze jest ten pierwszy raz. :) Ano... Raz mia�em... By�o to bardzo dawno. :) Zobaczy�em na wyci�gu sto milion�w (tamtejszych) z�otych i uzna�em, �e chyba mnie pieni�dze nie ci�gn�. :) Zarobi�em je niemal w jednej chwili. :) By�a to r�wnowarto�� oko�o 40 m^2 mieszkania w Bia�ymstoku. :) (mo�e 50 -- nie pami�tam ju� dok�adnie) Pan B�g mo�e da� nam w jednej chwili dos�ownie wszystko, ale daje nam to, co dla nas najlepsze -- m�wi Ksi�dz, kt�ry mnie uczy� religii; B�g potrafi da� nam w jednej chwili dos�ownie wszystko, ale daje nam to, co dla nas najlepsze -- m�wi Ksi�dz, kt�ry mnie uczy� religii; Tak by�oby r�wniej. (::) (to fragment d�u�szej ca�o�ci) >> 4. Gromadzenie nadmiaru == kradzie�. :) > Buwahahaaa... Dlatego, jakby co, to przeka�esz mi. :) No w�a�nie... (gromadzenie nadmiaru == kradzie�) chyba �e oddajemy �w nadmiar tym, kt�rym ,,troch�" brakuje :) -- _ _____ _ _ | | _ ____ | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| |_____)|____/ \_)|_||___\_) (:eulia@box43.pl 607635935:)