X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b988356569cd2b8b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-25 05:25:17 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!priapus.visi.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.atman.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ pl.rec.ascii-art - wersja : 1.3.1 (23.06.2003) Date: Wed, 25 Jun 2003 12:15:37 +0000 (UTC) Organization: Jednoosobowa Organizacja Stforkow Zakochanych w Eowynie :) Lines: 82 Message-ID: References: Reply-To: stforek@megapolis.pl NNTP-Posting-Host: ph237.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1056543337 23695 213.76.103.237 (25 Jun 2003 12:15:37 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 25 Jun 2003 12:15:37 +0000 (UTC) X-Love: Warkoczyki! X-Face: "cTy|lV#&+Pmz4xpA5<\3T`2:USG302yT\lqKzt{<77aL.7b6qN+e=QEVdzNz\cS^y*]X'w~HhbOY4rM)z~""0B^ X-Licznik: 9600 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22761 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Jola B. przem�wi�(a) ludzkim g�osem: : ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ : hihi fakt, czasem jeszcze rechocz� :) :)) : Odpowiadam: to jest �.. ups!, to jest lec�cy motylek :) : || z przodu ma czu�ki, potem s� skrzyde�ka akurat z�o�one razem, : \/ a potem kawa�ek odw�oka. Przecie� to jaaaasne :)))))) : :> Co to jest? :> | :> V :> : /)) :> : .== ,/_)o" =================== Ma�o tego! ==============================. Ja szuka�em w tym raczej czego� l�dowego... /)) to uszy, a o to jedno oko. I w�a�nie to 'o' mnie zmyli�o cholerne ;) [...] :> A co powiesz o takiej zamianie? : : �adnie. Wprowadzi�am :) : Tak samo zmieni�am adres Niny. Dzi�ki za info. :) :> : | To ju� jest koniec FAQ'a grupy pl.rec.ascii-art. | :> [...] :> :> Zn�w... :( ATSD, nied�ugo zmieniam serwer, adres (po zmianie ju�) :> podrzuci� tu na grupie, czy na priv? : : Zn�w koniec? Nie m�w, �e tak si� fajnie czyta :)))) Zawsze to jakie� ciekawsze zaj�cie :) : Adres prosz� r�wnie� na priv. Teraz nie zmienia�am, bo masz dwie r�ne : strony o aa i nie wiem, kt�ra zostanie ... Zostanie ta nowa, ale narazie oficjalnie nie ma jej. Siedzi sobie u mnie na dysku i czeka cierpliwie. Dziwne to, ale wa�no�� konta na boo min�� jakie� 2 tyg temu... Wprawdzie poczty ju� nie mam, ale strona ci�gle dzia�a :) OA: Co� jakby pingwin ;) .-. /o_o\ /_.-._\ ,'|`-'-'|`. \/`\ /`\/ \__)-(__/ fsc M. -- |>>> | _ _|_ _ |;|_|;|_|;| \\. . / __/|__________________________|\__ \\: . / \_ _/ ||: | | Marcin `stforek` Gli�ski | ||:. | | Szukam Servera na WWW... | ||: .| _| ekg: #1259894 LRU: #250035 |_ ||: | \,/ /_ __________________________ _\ ||: , | /`\ \| |/ ||: | ||: . | ____ ___. ||_ | ____--`` '--``__ __ ----` ``---,___|_. [no_sig] -`--` `---__,--`' `____________