X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c972691a85ab4ace X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-20 07:18:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!38.144.126.75.MISMATCH!feed1.newsreader.com!newsreader.com!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Eneuel Date: Fri, 20 Jun 2003 16:17:55 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 220 Sender: leszekc@dhcp100.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: dhcp100.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1056118682 26250 212.33.84.100 (20 Jun 2003 14:18:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 20 Jun 2003 14:18:02 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22638 Osoba: "bug" Gdzie: pl.rec.ascii-art Kiedy: Friday, June 20, 2003 2:36 PM Temat: Re: Eneuel > > -- temu kto ma -- do�o�y� (wi�c dok�adali) > > -- temu kto nie ma -- zabra� i to, co my�li, �e ma. (wi�c pozabierali) > Marzenia te� odebrali/odbieraj�? Nie. Wr�cz przeciwnie -- ,,bli�ni" ka�� mi ,,kultywowa�" marzenia i �y� przesz�o�ci�. :) > > Swoj� drog�... Mo�e nale�a�oby utrzymywa�, �e si� zarabia > > krocie, to w�wczas by zatrudniali i p�acili coraz wi�cej. :) > W zaistnia�ej sytuacji nie masz nic do stracenia. > Poinformuj o wynikach tej pr�by! :) Chyba nie podejm� tej pr�by. :) Szkoda mi �ycia. :) > > I ju� wi�cej do niej nie zamierzam i��. > > Na dobr� spraw� -- to chyba j� nale�a�oby > > leczy� ,,na g�ow�", bo m�wi�a od rzeczy. > Ciekawe, ale coraz wi�cej ludzi "przy piecz�tce" <---------. > zaczyna tak m�wi�. Zadziwiaj�ce jak posiadanie zwyk�ej ) > piecz�tki w�a�nie, wyzwala w ludziach poczucie w�adzy... , ; Co to znaczy?----------------------------------------------' T�umaczy�a, �e nie ma poj�cia jakie/czyjego_producenta mam wmontowane soczewki (cho� ja utrzymywa�em, �e ZEISSa) i �e na pewno ,,tamten" optyk mi wmontowa� z Jeleniej G�ry (cho� ona dok�adnie zna jeleniog�rskie i wie na pewno, �e to nie s� jeleniog�rskie) ale policzy� za ZEISSowskie. Czyli w skr�cie: -- to na pewno nie s� jeleniog�rskie -- to s� jeleniog�rskie > No, chyba, �e masz jak�� interesuj�c� propozycj�? ;) Nie mam. Mo�e rozbie� Ani� albo Asi�. :) (i zmaluj, i postaw na grupie) > >> C�, facet chcia� dobrze wypa�� przed klientem - w tym > >> wypadku Tob�. Ale tak cz�sto jest. > > Wypad�yby, gdyby po prostu zadzwoni�, > > zam�wi�, odebra�, wstawi� i zainkasowa� > > reszt� pieni�dzy, ale najwyra�niej nie > > mia� na to ochoty. > Mo�e dla niego jeden klient w t�, jeden w tamt�, nie > stanowi r�nicy? Mo�e. Dlatego m�wi� -- �e bezrobocie. Tylko po co wzi�� zaliczk�? :) (skoro nie chcia� tego robi�?) (BTW -- mi�o, �e odda�) > >> LOL. :))) No tak, z nie jednym si� zmaga�e�. :) > > Owszem. I ten akurat zaliczam do najgorszych, > > cho� i najta�szych, o ile wszystko si� dobrze > > uk�ada, bo w razie k�opot�w -- koszt utrzymania > > konta mo�e wzrosn��... > Id�c tokiem rozumowania Murphyego i jego praw, tak musi si� sta� > pr�dzej czy p�niej, w najmniej spodziewanym momencie. ;) W razie k�opot�w -- nale�y przela� pieni�dze na inne konto i to zamkn��. :) (otworzenie nie kosztuje nic; przelew -- z�ot�wk�; pobranie w kasie nie jest mo�liwe w moim mie�cie) > Hmm... Utrzymanie mojego konta to bagatela 0,50PLN/msc. :) 0. Jakie to konto? 1. W jakim banku? 2. Ile kosztuje przelew? 3. Ile kosztuje karta? 4. Gdzie mo�na pobra� na t� kart� pieni�dze? > > To te� nie obrazuje konta. ;) > Ale "zdrow�" kobiet� tak! :) Owszem. :) (Rafa� pewnie by mia� odmenne zdanie) > > Niekt�re bankomaty przypominaj� niesprz�tane > > szalety publiczne, inne domu uciech, za� domY > > jeszcze inne wygl�daj� porz�dnie. :) > Tak, to si� wydaje logiczne. :) To tak, jak z niekt�rymi > bramami w Szczecinie. ;) Inna sprawa, �e te porz�dne mog� by� dro�sze. :) > > Budka telefoniczna, ale mo�na przerobi� na bankomat. ;) > Podejmiesz si�? Tak. :) __________________ |_____BAMKOMAT_____| |.----------. | || | ::: | || ERROR | ::: | || | === | |`----------' | | [-----] | |__________________| /____________________\ | | (AniG) | | | | | | | | | | | | |__________________| + + + + + + + + + +++++++++++++++++++++++++++++++ + + + + + + + + + + ___________________________ | ________________________ | | | || | | || | | .*`. || | |____ / | || | | | / | || | | | `O.__,. || | | | _//------. || | | |/ \ \ || | | / '-------' || | |____\ ) || | | | '---/ , || | | | / | | || | | | / ` , || | | ._. ' ' || | | ( , || ----- | |------- ( ; ----- ||------ | | ( ; || | | (___, || | | ( ( ) || | | {( ) || | ------------------------ | | mb | |___________________________| ___________________________ | ________________________ | | | || | | __________________ || | | |_____BAMKOMAT_____| || | | |.----------. | || | | || | ::: | || | | || ERROR | ::: | || | | || | === | || | | |`----------' | || | | | [-----] | || | | |__________________| || | | /____________________\ || | | | | || | | | | || | | | | || | | | | || ----- | | | | ||------ | | | | || | | | | || | | |__________________| || | | || | ------------------------ | | mb | mb/AniaG |___________________________| -- E. :)