X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,3f9233d040b6534a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-05 12:11:03 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!lnewspeer00.lnd.ops.eu.uu.net!emea.uu.net!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Kotek. Date: Thu, 5 Jun 2003 19:11:12 +0000 (UTC) Organization: Jednoosobowa Organizacja Stforkow Zakochanych w Eowynie :) Lines: 64 Message-ID: References: Reply-To: stforek@megapolis.pl NNTP-Posting-Host: rx144.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1054840272 2956 213.77.234.144 (5 Jun 2003 19:11:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 5 Jun 2003 19:11:12 +0000 (UTC) X-Love: Warkoczyki! X-Face: "cTy|lV#&+Pmz4xpA5<\3T`2:USG302yT\lqKzt{<77aL.7b6qN+e=QEVdzNz\cS^y*]X'w~HhbOY4rM)z~""0B^ X-Licznik: 9056 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22413 Potw�r [zwany "Przemek Borys"] wymachuj�c lapskami rzekl w te oto slowa: : ATSD, od razu OA, milutki kotek w sam raz do jakiejs sygnaturki ;) : 1 _ _ : 2 \6"6/``-. : 3 `=^='.'_)) : 4 " " "'(/ pb Tak nieskromnie milutki ;) Zuzia si� go boi... [sig naprawd� przypadkowy :)] :> ATSD, spr�bowa�em pobawi� si� w rysowanie na kartce. Zacz��em od �abek, :> bo mi arty nie wychodzi�y i na polskim j�zyku ;) Zarysowa�em ca�� :> stron� �abkami... �atwiej si� je potem rysuje [wystukuje] ~:) : : I jak idzie?:) Ci�ko, tzn na kartce �rednio wychodzi mi to co w g�owie si� pokazuje... Nie wiem czemu ale chce smoka jakowego� narysowa�. Ale nie bardzo... : Ja jak zaczynalem na kartce rysowac, mialem ogromne problemy z wyczuciem : proporcjii--umiem dobrze narysowac szczegol, ale jak to poskladac w calosc, : wychodzilo kiepsko. Potem zaczalem uzywac techniki "poprawianej" (bez [...] Nie starczy�o mi tyle zawci�cia... a mo�e gumka si� sko�czy�a poprostu ;) Bo przesta��m rysowa� na kartce. A szkoda... Ta kolekcj� kotk�w z j�z. polskiego to ja kiedy� na www zamieszcz� :) Tylko niech net w domu odzyskam... :> Tylko sk�d tu skaner wzi��... : Znajomi? Szkola? ;) Znajomi. Mam ju� ofiar� ;) [na szko�� to nie ma co liczy�... w dodatku sko�czy�em ju� j� :)] Toby si� teraz jaki� OA przyda�... Hmm: OA: _ |\'/-..--. / _ _ , ; `~=`Y'~_<._./ <`-....__.' fsc Kolejny �pi�cy kotek... Nawet nie wiem czy nie taki sam wyszed�. -- _ _ / `, ,' \ }` |_.._| '{ \ .-' `-. / ,`/ _ _ \`. / ; / | | \ ; \ ______________________________ | \ \O/ \O/ / | | | ; | __ | ; | Marcin `stforek` Gli�ski | \"~~== \/ ===~~/ | http://www.stforek.boo.pl/ | fsc ---"""`.__.'"""--- | mail: stforek@megapolis.pl | `/ | \';\;. |_ ekg: #1259894 LRU: #250035 | ____________`,\|/_V_\|/,' `\;,/;'`~~==--..____________________|___