X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,1cf960ec5b40db23 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-15 23:39:31 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.vectranet.pl!news.bsk.vectranet.pl!not-for-mail From: "Jola B." <_NOSPAM_jola@arkom.pl> Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ pl.rec.ascii-art wer.1.3.0 (11.06.2003) Date: Sun, 15 Jun 2003 23:19:16 +0200 Organization: VectraNet.pl Lines: 67 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 10.1.2.43 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: bialystok.bsk.vectranet.pl 1055711948 14728 10.1.2.43 (15 Jun 2003 21:19:08 GMT) X-Complaints-To: admin@bsk.vectranet.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 15 Jun 2003 21:19:08 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22527 U�ytkownik "Marcin Glinski" napisa� w wiadomo�ci news:slrnbef5ke.1h6.stforek@from.eternity... > > .-----------------. .---------------. > ! Lucida Console! ! ! Curier New! ! > '---.-------------'-----. '------.--------' > ! | Neep Alt! | ! > \o/o/ '\/` o// o/ `----,------' \o/ \o \o \\o o| > / /| / |) /- ? | |' |\ || /\ > /\ |\ o\\ /\, /\ _@" / \ /_\ /| /\ |\ jb > > > Hmm... Mo�na to zmieni� na tak� posta� jak wy�ej? Hmm.. no nie wiem, g��wnie walka na oszczepy idzie mi�dzy Curierem a Lucid�... > [...] > : nale�y jednak ograniczy� d�ugo�� podpisu do maksymalnie 4 znak�w. Optymalna > : d�ugo�� to 2-3 znaki. > > :))) To ja mo�e w ramach Ob-ASCII co� wklej� ;) Tylko nie krzycze�, �e > du�e. Tak BTW tych podpis�w ma�ych ;) > [...] > IP dP' `Yb YI > 8' d8' Normand `8b `8 > 8 I8 Veilleux 8I 8 > 8, I8, ,8I ,8 [...] Ok. To jak mam zaznaczy�, �e jednak te d�ugie podpisy s� strasznie niewygodne??? > Apropo... A co z cytowaniem du�ego artu je�li chce si� go tylko > skomentowa�? Bo ja nie mam sumienia do wycinania, szczeg�lnie jak mi > si� podoba... Mo�e grupa si� wypowie?????????????????????????????????????????????????????????? Mi osobi�cie to nie przeszadza, ale ja mam do�� dobry dost�p do Inetu, ale je�li ka�dy du�y art by�by komentowany przez 10 os�b i ka�da by go zacytowa�a, to nie wiem, czy nie mialabym do nich �alu ... bo przecie� tyle jest r�wnie� ciekawych art�w do ogl�dania ... > Tak mnie natchn�o po przeczytaniu samego pocz�tku... mo�e by doda� > info co to jest ANSI i od czego pochodzi skr�t? Dobry pomys�. Ma kto� �adn� definicj� ?? :) > :(( Ju�? Ehh... kr�tkie to FAQ. ;) Przyjemno�ci zawsze szybko si� > ko�cz�... :))))))))))))) > Jeszcze co�. Nina uaktualnia dalej swoj� kolekcj�? Bo je�li nie ma > czasu czy co�... to mo�na by jej jako� pom�c ;) Moim zdaniem to Nina chyba nie ma czasu, bo jej nie "wida�" ostatnio ... -- ()(),~~,. .. ___; ) Jola =`= (_. jb http://www.ascii-art-joli.prv.pl/ FAQ pl.rec.ascii-art: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html (jeszcze old)