X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c972691a85ab4ace X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-21 08:41:41 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Eneuel Date: Sat, 21 Jun 2003 17:41:29 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 243 Sender: leszekc@dhcp100.tkb.net.pl Message-ID: References: <7w3vn6s2o5ab.dxklnn4l7pw3$.dlg@40tude.net> <1q4b9gw8l90pa$.1rmoyesfwoib7.dlg@40tude.net> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: dhcp100.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1056210099 22357 212.33.84.100 (21 Jun 2003 15:41:39 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 21 Jun 2003 15:41:39 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22668 "bug" email@email.com; pl.rec.ascii-art; Saturday, June 21, 2003 4:06 PM; Re: Eneuel news:1q4b9gw8l90pa$.1rmoyesfwoib7.dlg@40tude.net... > >> Rozumiem, �e mog� Ci kaza� kultywowa� > >> swoje marzenia, ale co z Twoimi!? ;) > > Ka�� mi kultywowa� moje. :) > > My�l�, �e bez tych marze� nie potrafi�bym �y�. :) > > A ja -- mam te marzenia w dupie, obok kilku bank�w. :) > To im to powiedz. Marzeniom? :) > No spadku, to bym w dupie nie mia�. W szczeg�lno�ci > w chwili, gdy mi pieni�dzy brak. Poniek�d masz racj�. :) Gdybym ten spadek otrzyma� na czas -- by�bym wdzi�czny. :) Teraz -- ma to w xupie. (coby nie nara�a� delikatnych czytelnik�w) Dobra pomoc -- to pomoc przychodz�ca na czas. :) > > Jak to by�o? :) > > kt�rych tak�e ma w dupie > Zdrowy ten Eneuel i "pojemny". ;) Nie w swojej. :) (ju� to kiedy� t�umaczy�em) > > nie do ko�ca (przynajmniej Elfim zdaniem) zrozumieli tragizm jego > > sytuacji i zrezygnuje ju� na zawsze z przeprowadzania podobnych > > eksperyment�w... > Uczy si� na b��dach, dobrze. :) Szkoda, �e tak powoli. :) > > W nagrod� (a mo�e za kar�) otrzyma od Kr�la wszystko, o co poprosi > > i przez reszt� swego istnienia �y� b�dzie w cieniu Jego �aski... > Czy tak si� sta�o? Ma si� sta�. :) > > To nie �adna sekretarka, ale w�a�cicielka zak�adu optycznego. :) > Ma piecz�tk�? Raczej tak. :) Piecz�tka przecie� nie kosztuje du�o. :) > > te ciemno�ci nie przeszkadza�y) :) Dwa lata p�niej > > poprosi�em j� o wstawienie raz jeszcze takich samych. :):):) > > (bo stare by�y ju� ,,lekko" przetarte i porysowane. :) > > Pono� 80 procent zaciemnienia. :):):):):):) Na dodatek > > zmienia�y barwy, ale ja je lubi�em. :):):) (do czasu, > > a� zamontowa�em porz�dniejsze, po kt�rych ju� nie mam > > ochoty na ,,cuda" z Jeleniej G�ry) :) > :) > A jak by�o z �wiat�ami na skrzy�owaniach? Z kt�rymi, bo jako� nie �api�? :) > >>> Nie mam. Mo�e rozbie� Ani� albo Asi�. :) > >>> (i zmaluj, i postaw na grupie) > >> Hmm... Mo�e. > >> Nie dzisiaj, nie jutro, ani pojutrze. Mam poprawk� egzaminu. Wilka zmalowa�e� w pi�� minut, to i z Ani� Ci szybko p�jdzie. :) , ,'| ( ; ,\ _..-'';,'._,',' ,-' ,-. //,-,:\'. _ ,' _ `-'// >',',-.\ / \ ,' (_) //,',' `-' : /`-'\ /,-. //',' _ | : _ : : `-' _//,' (_) | |\/ \/| : (//') _ ; || || `._.,-. `-' _ (_) / || || ,','/;. (_) ,' || || `-' // \ _.' ||SSt|| // `-..-'' SSt `' Gorzej z Asi�, bo ma grabki... ;) ,-. / \ `. __..-,O : \ --''_..-'.' | . .-' `. '. : . .`.' \ `. / .. \ `. ' . `, `. \ ,|,`. `-.\ '.|| ``-...__..-` | | |__| /||\ //||\\ // || \\ __//__||__\\__ '--------------' SSt A, nie... To antena... Grabki wygl�daj� inaczej... ;) > > Ale ze mnie �winia... Tak obgadywa� ludzi... :) > > (a raczej opisywa� prawd�) > > > > ___ > > ',_`""\ .---, > > \ :-""``/` | > > `;' //`\ / > > / __ | ('. > > |_ ./O)\ \ `) \ > > _/-. ` `"` |`-. > > .-=; ` / `-. > > /o o \ ,_, . '. > > L._._;_.-' . `'-. > > `'-.` ' `'-. > > `. ' `-._ > > '-._. -' '. > > \ `\ > > | \ > > | | ; _. > > \ | | |-.(( > > ;. \ / / |-.`\) > > | '. ; / | |(_) ) > > | \ \ /` | ;'--' > > \ '.\ /` | / > > | /`| ; \ / > > | | | |-._ '. .' > > / | | |__.`'---"_;'-. .-' > > //__/ / | .-'`` _.-'` > > jgs //__/ //___.--''` > > > Hmm... Zmieni�e� si� od czasu, gdy Twoje ostatnie zdj�cie > ogl�da�em... ;))) A tamto te� by�o z profilu? ;) > >>> W razie k�opot�w -- nale�y przela� > >>> pieni�dze na inne konto i to zamkn��. :) > >>> (otworzenie nie kosztuje nic; przelew -- z�ot�wk�; > >>> pobranie w kasie nie jest mo�liwe w moim mie�cie) Jak si� ma kart� -- mo�na dola� do pe�nych 100 z� i pobra� t� kwotk� w bankomacie. :) (i konto ola� zupe�nie) > Jak kiedy� z ciekawo�ci pozaznacza�em te "opcje" z > por�wnaniami, to po paru sekundach maile by�y. Ale por�wny- > wali tylko to, na czym lepiej wychodzili, wi�c... ;) W�a�nie czyta�em o e-bankach. :) Rankingi i opisy... Ciekawe, �e w �yciu jest inaczej. :) (na przyk�ad s� rozbie�no�ci w prowizajach; Inteligo dopiero zamierza si� sta� cz�ci� PKO BP SA, a w PKO panienka twierdzi, �e Inteligo jest ju� cz�ci� PKO; �l�ski -- pono� dopiero startuje z us�ugami interne- towymi, a przecie� ja z tego korzystam :) od (chyba) dw�cha lat... :) (nie reklamuj� wcale tego banku) :) > 10PLN i nic co miesi�c. Na ile jest wa�ana? Na rok, czy na dwa lata? Mo�e na d�u�ej? Czy to jedyna op�ata za rachunek? > M�wi� o VISA Electron i Maestro. > VISA Classic kosztuje bodaj�e 35PLN rocznie, mog� si� myli�. No tak -- tr�jwymiarowe s� dla ,,wy�szych" sfer. ;) > Za darmo we wszystkich LUKASa i WBK, z prowizj� na ca�ym �wiecie. W Bia�ymstoku nie ma bankomat�w Lukasa. :) > > Pos�u�y�em sie do tego cud-edytorem: :) Scilab 2.7 > Ee... Szto to? Edytor. :) .-"T"---___ .-" | ""--__ .-" | ""--_ .' .-"| | ""-._ .' .' J J | _ ""-_ .' .' L L | F ""-._ "-_ / .' _|_| | J "-_ "-_ .' / \ _-.'.' /"-_ | / "-_ / .' \_- / / / ". -._ / -_ / /`. .'.' / / ""-._ "-._ / - / / | / / /_ / "-._ " .'| / / | / / |."-_/ "-_ .' J / / | .'.' J `-"._ "-_ .' L / `-. |/ / _ / LF-._ "-._ J .' | / `-./ .' "-./ || "-._ "-._ | .' | / / /\ ' "-._ "-_ F_ .' | J / / \ "-_ "-_ J "-_.' J F / / / \ "-_ 7 | J / / / o/ / 77 J | J J_ / / o/ ' | | F "-._/ / / | F J J """--' F J | F /-._ J___________ | F________________J "-._"-._ "--------J F J "-_ "-_ .-"" "-._| ._ | J | "-_ "-._ / ". .' ""-F | F "-_ o _.-" "--._ L J .' J F J "-_ _.-" o /F ,, \ F .' F J | "-_ JJ || "-.___.' /.' / F | "-._ FF FF T"--< `. J F \ ""-.__ /J-._JJ_ /J__o `. `. F / ". ] F F ""-._ J L """"`. `. / J ". F/ / ""-.L..|.._____`. `/ F ". JJ J /""-._ / J "-_ FF F /__ sy ""L |""""\ / / "-_ J/ ""-L ""-.__| J| --: L/ / "-_ U J__ J__||_____J / "-_ JF \ ""-.__ / LL / / ""-__/ "--.__.' J /L .' ""--___ L____/ J / hs """---______ ___\.' """---"" (jestem dzi� pkojowo nastawiony) ;) E. :)