X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c972691a85ab4ace X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-06-23 09:47:32 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!ngpeer.news.aol.com!newsfeed1!bredband!uio.no!feed.news.nacamar.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Eneuel Date: Mon, 23 Jun 2003 18:31:14 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 79 Message-ID: References: <7w3vn6s2o5ab.dxklnn4l7pw3$.dlg@40tude.net> <1q4b9gw8l90pa$.1rmoyesfwoib7.dlg@40tude.net> <17d0qz8ofzvrd.s4xcwsgjodqe$.dlg@40tude.net> NNTP-Posting-Host: pc147.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1056386888 16964 213.76.58.147 (23 Jun 2003 16:48:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 23 Jun 2003 16:48:08 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.5.1 Hamster/2.0.0.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22726 On Mon, 23 Jun 2003 13:37:01 +0200, Eneuel Leszek wrote: >>> Na razie -- to Ty mi nakazujesz. ;) > >> Ca�kiem dobrze czuj� si� w tej roli. > > Wiele os�b w tej roli czu�oby si� dobrze. :) Ale mi przychodzi to naturalnie. ;) >> Tu b��du nigdy nie robi�em.-----------------. > `. >> Nie mo�na mie� wszystkiego (na raz). :) : > `._______________; > >> Hmm... Chciej pracy, pieni�dzy i �wi�tego spokoju. ;) > -----------------------------------------------------^ Och, ciapn�� mi sie ni etem znaczek.... :) >>> I to pi�kno przeszkadza w malowaniu? :) > >> Nie, ale wyklucza szybkie rysunki. > > Ciekawe. Nie chc� trzaska� gniot�w. >> Hmm... Dobrze, �e mi t� z�ot�wk�, co Ci kiedy� >> krewny by�em, darowa�e�. :) > > Sta� Ci� na niepotrzebne prowizje, :) > za� na sp�at� (kilka razy mniejszego) > zobowi�zania -- nie. Wida� jestem zak�amany lub g�upi. ;) >>> Mo�e. :) Powinien otrzyma� nagrod� ;) za >>> nieoczekiwane wprowadzanie :):) op�at za >>> przelewy. Znienacka masa ludzi dowiaduje >>> si�, �e poczynione w ubm. przelewy -- s� >>> p�atne. :) Za dwa miesi�ce przelewy zno- >>> wu b�d� bezp�atne, :) i znowu (po jakim� >>> czasie) wprowadz� bez ostrze�enia op�aty >>> za przelewy. :) > >> Hmm... To pewnie jaka� strategia, co nikt jej nie >> rozumie. :) > > Strategia jest prosta: > -- Przelewy internetowe s� �atwe: wiele os�b > z nich korzysta, s�dz�c, �e s� bezp�atne. > -- Pewnego dnia ile�tamdzisi�t tysi�cy ludzi > dowiaduje si�, �e w ubieg�ym miesi�cu ju� > te przelewy by�y p�atne, ale nikt nie b�dzie > si� awanturowa� o kilka/kilkana�cie z�otych. > -- Kilka/-na�cie/-dziesi�t tysi�cy os�b razy > kilka/-na�cie z�otych -- daje chwilowy :) > ca�kiem pokoa�ny przyp�yw got�wki. :) > > T� metod� �l�ski ju� kilkakrotnie zastosowa�. > (w moim odczuciu -- to nie jest uczciwe) :) W odczuciu zdrowego na umy�le konsumenta te�. :) Jest taki urz�d co si� tym zajmuje... >>> Fajny program �ci�gn��em. :) >>> Min. 256 MB RAMu (zalecane 384 MB) > >> Jaki? (Spe�niam minimum) :) > > Bajer do pulpitu 3d. Konkretniej? Mo�e jaki� link? b. -- blazej_kozlowski@hotmail.com - no attachments, no SPAM!!