X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,878b934d7f11caff X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-07-09 06:25:43 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.ipartners.pl!not-for-mail From: ignac Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: =?ISO-8859-2?Q?=A3ybka=2E?= Date: Wed, 09 Jul 2003 15:25:42 +0200 Organization: Internet Partners Lines: 97 Message-ID: References: Reply-To: ignac@w.pl NNTP-Posting-Host: ip2.sintercom.3.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: news2.ipartners.pl 1057755970 5617 217.8.191.66 (9 Jul 2003 13:06:10 GMT) X-Complaints-To: abuse@ipartners.pl NNTP-Posting-Date: 9 Jul 2003 13:06:10 GMT User-Agent: KNode/0.7.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22945 Marcin Glinski napapla�?: > ,/_ > {.-' `) Good Morning ignac... > \,_\_> If it is a good morning, which I doubt... > > : Marcin Glinski napisa�, a ja odpowiadam: > > MG napapla�. Za cz�sto to robi. Inni musz� potem sprz�ta�. > Brzydki MG. Niegrzeczny. Czemu od razu napapla�? Dobrze napisa�, prawd� napisa�. Nawet na tego posta nie odpisa� nikt prawie. Wszyscy si� poobra�ali albo powyje�d�ali... > :> SF: Nie wiem. Nie sprwadza�em. > : Co to jest SF? > > Science-fiction? ;) To jest skr�t pochodz�cy od wyraz�w: Sugerowana > Czcionka, a dok�adniej Suggested Font. Bug mnie tym zarazi� kiedy�, > ale przesz�o mi. Teraz zn�w choroba powraca... No tak, nie wpad�em na to. Ale po co napisa�e� "SF:", skoro i tak nie sprawdza�e�? > :> Albo mam wra�enie, albo wszyscy si� wyprowadzili... > : > : Ja si� nie wyprowadzi�em. Ja jestem, ale > : nie wiem, co pisa�, a tym bardziej -- co > : rysowa�. Rysowanie mi nie wychodzi, a na > : pisanie nie mam pomys��w. A nawet jakbym > : mia� pomys� na pisanie -- musia�bym mie� > : i na rysowanie, bo trzeba dodawa� OA... > > A nie mo�na dodawa� wyszukanych, rzadko spotykanych OA w galeriach > cudzych? :) Kilka os�b tak robi� zacz�o... To ja te� zaczn�. Niestety nie chce mi si� te� szuka�. Ale ze mnie le� ostatnio... ale wyj�- tek mo�na zrobi�. Zaraz czego� poszukam. > : Teraz jednak nie dodam ObAscii, poniewa� > : jak zwykle nic nie wpada mi do g�owy. Ot > : co. Mnie niestety nie wychodzi, ale Wam > : �ycz� mi�ego, jak najmilszego rysowania. > > A mi si� najnormalniej nie chce rysowa�, gdy grupa tak pusta. > i w ramach prostestu r�wnie� OA brak[1] E-e, wcale nie brak -- wstawi- �e� przecie� OA. Co z tego, �e wklejone -- wa�ne, �e jest. Ja te� zaraz co� wklej�... > M. > [1] ale pracuje nad czym� wi�kszym ;) Mo�e obudzisz tym grup�? > OA: Wrota Baldura (wklejony): > > ________ > / ______ \ > || _ _ || > ||| || ||| > |||_||_||| > || _ _o|| (o) > ||| || ||| > |||_||_||| ^~^ , > ||______|| ('Y') ) > /__________\ / \/ > ________|__________|__ (\|||/) _________ > hjw /____________\ > `97 |____________| Pi�kne. A kot najpi�kniejszy. OA (wklejony): ____ (. \ \ | \ |___(\--/) __/ ( . . ) "'._. '-.O.' '-. \ "|\ '.,,/'.,,mrf -- [ /\_/\ | ignac GG#2280468 ] [ = o.o = | Ignacy Jaros�aw Soko�owski ] [ > ' < | ignac[at]w.pl ]