X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d328b79fa9ded034 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-07-09 15:11:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: mam pytanko.. Date: Wed, 9 Jul 2003 22:11:49 +0000 (UTC) Organization: Jednoosobowa Organizacja Stforkow Zakochanych w Eowynie :) Lines: 74 Message-ID: References: <7643.00000e77.3f0c8429@newsgate.onet.pl> Reply-To: stforek@megapolis.pl NNTP-Posting-Host: px72.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1057788709 26830 217.99.7.72 (9 Jul 2003 22:11:49 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Jul 2003 22:11:49 +0000 (UTC) X-Love: Warkoczyki! X-Face: "cTy|lV#&+Pmz4xpA5<\3T`2:USG302yT\lqKzt{<77aL.7b6qN+e=QEVdzNz\cS^y*]X'w~HhbOY4rM)z~""0B^ X-Licznik: 10327 X-Useless: I need a place to blot my lipstick. Can I use your lips? User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:22961 ,/_ {.-' `) Good Morning oligo6@op.pl... \,_\_> If it is a good morning, which I doubt... : Przepraszam ,�e znowu zawracam ci g�owe. Nie zawracasz :) Gdyby mnie posty na tej grupie m�czy�y dawno bym sobie st�d poszed�. : Jak ustawi� czcionki by wasze prace sz�o odczyta� u mnie na kompie? A to zale�y jak czytasz newsy. Ale po sygnaturce, tj: -- Wys�ano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl widz�, ze z onetu, ze strony. W szkole przez jaki� czas te� w ten spos�b czyta�em. Musisz wklei� ca�y obrazek do notatnika i zmieni� czcionk� na nieproporcjonaln�, tj. Courier New albo Lucida Console (zale�y od gustu). Je�li si� nie po�ama�o, to powinna� widzie� te rysunki :) : Nie mam czcionki r�wnoleglej , w Nieproporcjonalnej. One wsz�dzie s�. Nazwy poda�em Ci wy�ej. :) : wi�c nawet tych w niusach, nie moge uj�e� takimi jakimi by�y stworzone)) : Wiem ,�e na pewno to gdzie� na tych stronkach jest...ale nie ma to jak : do�wiadczona osoba. [...] Niestety czytanie grup dyskusyjnych przez WWW jest zbyt m�cz�ce. Szczeg�lnie na niusy.onet.pl ... : Ania ( umiem to zrobic w wordzie ale tutaj nie- zielona nie tylko w twojej : dziedzinie) ;) Hmm... Spr�buj z tym notatnikiem :) I og�lnie przeczytaj FAQ naszej grupy dok�adnie. A je�li co� jest niejasne - pytaj. : (#) : (#)O(#) : _ I Spodoba�o mi sie. : _______________________(') (""\I/"") Skad wiadomo, czy juz kto� : ///////////////////////// I takiego kwiatka nie : narysowa�?( jest prosty) Kwiatek! :) Nigdy nie masz pewno�ci, �e taki obrazek ju� nie istnieje. Jak zaczyna�em rysowa� te� martwi�em si� o to, �eby mnie od najgorszych nie zwymy�lali, �e cudze arty kopiuj�. Ale nie martw si�, je�eli nawet stworzysz taki sam, to b�dzie on Tw�j i b�dziesz mog�a go spokojnie podpisa� swoim podpisem (przy okazji: najpierw przeczytaj FAQ grupy, a potem wymy�l sobie podpis w�asny :) PS. Dorysowa�em stonog� ;> PPS. FAQ grupy znajdziesz na stronie: http://www.ascii-art.joli.prv.pl (tu powinno by� nowe) albo na: http://www.ascii.art.pl (ale nie wiem czy Wilu j� uaktualnia�) M. -- j -,- "All to be the master of the wind..." ]"-.__ ; '._ -.- __ \ ""--.._ -.- /:L '-.._ _.-'\ ~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.~-"~-.