X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a6dc44493bf4afbf X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-03 10:06:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?ISO-8859-2?Q?Re:_[Artyku=B3]_strikes_back?= Date: Fri, 03 Jan 2003 14:25:27 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 69 Message-ID: <03012003.538215A0@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pi31.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1041617103 510 213.76.53.31 (3 Jan 2003 18:05:03 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 3 Jan 2003 18:05:03 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 19 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: James Bond 1.3.23.2 Cancel-Lock: sha1:Y6jcC3VwXsM9xkEYA0vfpWc2u9I= X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16761 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 3 Jan 2003 07:43:39 +0100 |/| `--. "Pawe� H. Franzke" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >[...] Tako? wiem, jak korzysta si? z www.ascii.art.pl, ale tam za choler? >nie dogrzebi? si? jakowego? spisu najwi?kszych ?wiatowych tw�rc�w (bo >polskich jako?e znam). Przyczepiam si? tako? to Was i porsze o podanie >owych. Moja stronka ... dzia� [niedoko�czony] z sygnaturkami. >Za jak?? skondensowan? histori? (bo og�lne zarysy znam) tez by?bym >wdzi?czny. Wytrzymasz do poniedzialku? Publicznie sie zobowiazuje do wstawienia "Historii ASCII" na swojej stronie. Niestety ... po angielsku. Mo�e p�niej kto� by si� zabra� za przet�umaczenie? >By?bym r�wnie? wdzi?czny, a?eby ktos z Was (najlepiej kilku/kilkoro/kilka:) >nawet) zg?osi?o si? ze swoj? histori? zwi?zan? z AA na shardac@ascii.art.pl. Eee? Nieee ... Zdecydownie nie. Historie ludzi pisze si� po ich �mierci ;)p Historie pisz� inni. Nie Ci kt�rych ona dotyczy. Tylko prosz� mi tu nie pisa� i� ka�dy z nas tworzy historie. Nie b�d� nic pisa� na sw�j temat i basta. >Z g�ry dzi?kuje i publikuj? ma?ego asci arta, co by si? grupowy Stforek nie >czepia?: To ja si� doczepie ... kodowanie ... argh ... >|||| >| | >\ / > || > || > ||shar > "" >Co to jest? NIe, na pewno nie widelec:) >Ostatnio, podpowiem, moje g?�wne pole zainteresowa?:) Tulipan? ;) ___ ___ `>z/\ . . /\z<' `>z z/\ ) ( /\\zz<' `>z z//\ ((\___/)) /\\z z<' `>z z//\( @) (@ ) /\\z z<' `>zz z//\) \ / ( /\\z zz<' `>z z zz(_o_^_o_)z z z z<' `>>z z z<<< ) )>>z z z<<' `>z z z<'( ( `>z z z<' >z z z<' \ \ `>z z z<' `>z z z<' ) ) `>z z z<' `>z z<' ( ( `>z z<' `>zz<' \ \ `>zz<' `><' ) ) `><' _________________________________( ( /vs____________________________________) Violet Stymacks Pozdrawiam Goldmoon -- O< O O O O O micha� 'Goldmoon' kwa�niewski _(\__/)_/)_/)_/)_/)_____ Email: goldmoon@ascii.art.pl ~~~~~(____/__/__/__/__/___.-'~~~~~~~~~~~ Phone: /+48/ 0609101372 ~~~~~~~~/~~/~~/~~/~~/~~~~~~~~~~~~~~ http://www.brak.strony.prv.pl "Nic nie jest niemo�liwe dla kogo�, kto nie musi zrobi� tego sam." [Anonim]