X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,db54adf9e14f97c6 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-05 12:36:24 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.online.be!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: proba autoportretu ;) Date: Sun, 05 Jan 2003 20:36:55 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 56 Message-ID: <05012003.6CDA9D71@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pa217.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1041798879 965 213.76.48.217 (5 Jan 2003 20:34:39 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Jan 2003 20:34:39 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 38 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: James Bond 1.3.23.2 Cancel-Lock: sha1:ZUjVk67QLxoLY9q0d/FJe8D5yyQ= X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16782 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Sat, 4 Jan 2003 22:25:11 +0100 |/| `--. "Ania G�recka \(anya_g\)" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >Ania G�recka (anya_g) wrote: >> Wzorem kolegi Przemka postanowi?am sprobowac odzwierciedlic swoja >> powierzchownosc w ascii - ale mi zdanie dziwne wyszlo ;) >> W kazdym razie prosze o subiektywna ocene: Hmm ... brak mo�liwo�ci por�wnania z orygina�em ... Ale ca�kiem nie��y rysunek ... Oczywi�cie musia�em sobie troszk� z tym rysunkiem poeksperymentowa� i troszk� go zepsu�. .;'`'^'`';., .;' `'. .' '. .' ,., ,','.,', . ; ,' ' ', ' : ' '`, ; ' ; ',._' .---. .---. : ; ======\.O./ :\.O./=: ;o \ : 'oo .) : ; / ; :; `;,;' : ; `. ,' ag,' `-.....' Ech ... bez orygina�u to mog� sobie "gdyba�" :( >>> sugerowana czcionka Courier New 9 pkt Ten wpis baaaardzo mi si� podoba :) >Nie wiem czemu mi sie zrobila odpowiedz kiedy kliknelam nowa wiadomosc... :/ >W kazdym rzie czekam na ocene niecierpliwie :) Bo owszem. Wys�a�a� now� wiadomo��. Ale wpisa�a� ten sam tytu� posta co wpisa� Przemek Borys i dlatego wszelkie czytniki news'�w traktuj� to jako odpowied�. Gdyby� w tytule posta wpisa�a cho�by inn� literk� to by� mia�a nowy w�tek :) Ocena = �adne ... rysuj dalej :) Pozdrawiam Goldmoon -- . |\ |\ micha� 'Goldmoon' kwa�niewski |\ ____|\__|_________|\\___|___________|___|____________|\_|____________|__|__ ____|/__|________@__\|__|____O______|___|___@________|__|___|________|__|__ ___/|___|___|________|__|___|______@____|__|____@____|__|___|_______@___|__ __|_/_\_|___|_______@___|___|___________|__|___|____@___|___|___________|__ ___\|/__|___|___________|___|___________|__|___|________|__O____________|__ ._/ O http://www.brak.strony.prv.pl | "Czy kto widzia�, �eby si� glista za�amywa�a?" [Anonim]