X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f4b169063afc49ee X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-28 14:00:13 PST From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: [OT] Re: jeszcze jedna kobita ;) Date: Tue, 28 Jan 2003 21:59:31 +0000 (UTC) Organization: Organizacja Sympatykow Chomika Boo :) Lines: 58 Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity NNTP-Posting-Host: pf63.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1043791171 28436 213.76.101.63 (28 Jan 2003 21:59:31 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 28 Jan 2003 21:59:31 +0000 (UTC) X-Pozeracz: Manowar! ;) X-Licznik: 3956 X-Odpowiedz: No wlasnie teraz odpowiadam:) User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news3.cnt.ru!news.rosprint.net!news-out.nuthinbutnews.com!propagator2-sterling!news-in-sterling.newsfeed.com!fr.usenet-edu.net!usenet-edu.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17214 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Przemek Borys przem�wi�(a) ludzkim g�osem: :> Bez narzekania zaraz j� wykorzystam :D :> Mo�e... tak? : : ,ss,. ,\ : $$$$$$ pb __ //`; Marcin 'StfoReK' Gli�ski : ,$$a `$$\----..__/' `-._ /'/ http://www.stforek.boo.pl/ : $\ \=_,-' _ ` /---._,\ ekg: 1259894 LRU: 250035 : \__.---._/--'''^"'------'--------\ : : No spoko :) : W miedzyczasie jeszcze troche ja "dopiescilem" i wyszla jw. :) : Ktora Ci bardziej pasuje to sobie wybierz ;) To ja mam takie pytanie OT do publiczno�ci ;) Uruchamiam sobie w tle takie dwa cosie: $ signify --fifo=/home/stforek/sygnaturki/signature_four_lines --input=/home/stforek/sygnaturki/signify_four_lines & $ signify --fifo=/home/stforek/sygnaturki/signature_ascii-art --input=/home/stforek/sygnaturki/signnify_ascii-art & �ebym m�g� normalnie u�ywa� sygnaturek wielkich na p.r.a-a i a.a-a a do wszystkich innych grup 4-linijkowych... Problem w tym, �e $ cat /home/stforek/sygnaturki/signature_four_lines (albo tego drugiego pliku) po 4-6 razach przestaje wyrzuca� sygnaturk� i jest cisza... Przez to mi slrn si� zatrzymuje i czeka na t� sygnaturk� kt�ra nigdy nie dojdzie :/ Wie kto� jak rozwi�za� ten problem? Bo na pcol'u mnie zjedz� pewnie :D OA: Zgrywus. .-"\Y/_ .-""-, _.>--""-._ {__ \ [_.||-;";J ;`"o`._ ;} ; || L.j'\_J=__@F"`* :_!!__;F_._, / { \/>- P-, '._/`T-- / `--' fsc S. -- o_| _stforek@ascii.art.pl_ ekg: 1259894 |_o ____________/>'!__http://www.stforek.boo.pl lu: 250035__!'<\____________ | Je�eli przewidzia�e� cztery mo�liwe awarie i zabezpieczy�e� si� | | przed nimi, to natychmiast wydarzy si� pi�ta, na kt�r� kompletnie | nie by�e� przygotowany.