X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cb2ae92cee47e10c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-29 13:20:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.online.be!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: kartunki po raz pierwszy. [OT] Date: Wed, 29 Jan 2003 13:45:47 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 83 Message-ID: <29012003.5B0E72C4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <25012003.648E71A4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pa210.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1043875161 21807 213.76.48.210 (29 Jan 2003 21:19:21 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 29 Jan 2003 21:19:21 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 286 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: James Bond 1.3.23.2 Cancel-Lock: sha1:dRvkFaQ6GtUmfh8ke6MYZ90zREY= X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17260 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Sun, 26 Jan 2003 17:44:24 +0100 |/| `--. ".:: peejay ::." wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >8< >> Mo?e Ci? zaskocz?, ale ja do rysowania cz?sto u?ywam ... TheBat! ... kt�ry >> jest przecie? programem pocztowym a nie notatnikiem :) I chwal? go sobie. >> Mo?liwo?? umieszczenia kursora tam gdzie ma si? na to ochot? lub gdzie >> jest potrzebny rzeczywi?cie jest BARDZO przydatna :) >8< >mi jakos w oe sie niewygodnie asciiartuje :) Nie dziwie si� ;) >nietoperka probowalem, no i niewatpliwie ma doskonale funkcje (zwlaszcza >jezeli chodzi o rozne szablony), ale potrzebuje czegos z "tozsamosciami", >tak jak oe - mojego mailera uzywa kilka osob, a to w jaki sposob jest to >rozwiazane w thebat! mnie niestety nie urzadza (ale to juz temat chyba >zupelnie ot). Mo�e rzeczywi�cie off topic, ale ... Przecie� to da si� zrobi�?! Ka�dy ma swoje konta, prawda? No to co za problem zahas�owa� je? je�li tylko filtracja b�dzie ustawiona prawid�owo to nie widz� problemu by u�ywa�o go kilka os�b. [...] >> OB-Ascii ... >> ..ooooox. >> ..ooo@@@XXX%xx.. >> ..oo@@XXX&x&xxx... >> .o@XX%%xx.. ... >> o@X%x. ..oXXXoooo. >> .@X%x. ..o@^^ ^^@X. >> .ooo@@@@@@@ooo.. ..o@@^ @X% >> o@@^^^ ^^^@@@ooo.oo@@^ * %x. >> .o@ * ^. . .%^ >> .o. .o@o o@. .. oox. .X%. >> .@x . %xxX@@ @o. ^^Xxxx@@@^ >> .@ .xxx .o@@^ ^@%%o.. .XX@@^ >> .@@XX% .x%@ . @xxo^.. >> ^XX%%^ .@@X % XXx @@^x%.. >> .o@@XX%xx.. ^^XX%%xx... >> .oXXxx... >> .ooX@@@xxoo.. >> .x%. .xxx.@Xx.. >> .x^ ^X^ .o@Xx. >> ^ ' .o@x >> ' ^. [no_sig] >> >hmmm. czy tu jakis orzel zrobil na mnie zla mine? ;) >bo tak to widze. Hmm ... Nie bardzo ... Mo�e gdyby� obejrza� "to" na ciemnym tle to by� �atwiej to rozpozna�? Ptak to na pewno nie jest ... To jest co� bardziej ... hmm ... "ludzkiego" ;) >skoro ptaszki, to... > >oa: lecaca np. czapla (spojrzenie na podwozie (podptasie?)) ;) OB-Ascii ... //-n-\\ _____---=======---_____ ====____\ /.. ..\ /____==== // ---\__O__/--- \\ Enterprise... Surrender or we'll \_\ /_/ send back your *&^$% tribbles !! [no_sig] >pozdro > pj Pozdrawiam Goldmoon -- //\\ ___ micha� 'Goldmoon' kwa�niewski _ _ Y \\/_/=| Email: goldmoon@ascii.art.pl _ ___L_|_\ _L ((|_L_| UIN: 35513419 GG: 2659 L_|_____|__] cjr (/\)(__(____) http://www.brak.strony.prv.pl (_(_) (_) "W sprawie gehenny zwierz�t nie wystarczy bi� na alarm, trzeba bi� po g�bie." [Anonim]