X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,62693c1eee27dfeb X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-10 03:36:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: User Friendly by Illiad - 19971119 Date: Fri, 10 Jan 2003 11:26:12 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 201 Message-ID: <10012003.4A982989@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <06122002.3D791E2F@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <09012003.6DDA3B52@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pa114.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1042198545 4623 213.76.48.114 (10 Jan 2003 11:35:45 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 10 Jan 2003 11:35:45 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 84 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: James Bond 1.3.23.2 Cancel-Lock: sha1:wSmuGhoM6Bwnp1nyEjujVF+R9aU= X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16840 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Thu, 9 Jan 2003 11:28:04 +0100 |/| `--. "Asik" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >cze��:) No cze�� : >> Ej no ... Co jest? �adnych komentarzy? Bo zaczn� was szanta�owa� ... >> Nie b�dzie kolejnych odcink�w bez cho�by jednego komentarza. Mo�e by� >> przeciw. Byle by� ;)P >here comes the commentary ;P >bo z ciekawo�ci zaw�drowa�am na ars.userfriendly.org i poszpera�am w archiwum; >b�dziesz rysowa� po kolei? �ycz� wytrwania w cierpliwo�ci, bo z tego, >co widz�, to ogromniaste to archiwum jest :D P�ki co poprzestan� tylko na Polskich wersjach pask�w tego komiksu. Ich jest p�ki co zaledwie 929 ... Przynajmniej tyle mam na dysku ... Kilka jeszcze czeka na lepsze czasy by je �ci�gn�� :) Cierpliwo�ci to mi raczej nie zabraknie. Pytanie tylko jak b�d� wygl�da� z czasem ich tworzenia? >> | Szefie, musisz co� zrobi�. ,d8888. | >> | Greg i reszta technicznych marnuj� 88888888888. | >> | czas pracy na granie _`788888 | >> | po sieci. `. ||/_`____`8 | >> | `. ||, ; /_\| | >> | _._ `. C`-' ,"|| | >> | _.-""-. `-. ____ '`. \_/| | >> | ,' `-.,' __`. ._,' / | >> | `-. `-. `,-.: / | | >> | ``-._ , ; *: '-----|_|' | >> | `-.-",-. `._,'-. ,'_|_ | >> | ( G ,e,' ,8',' `. | >> | `| ,8P"`. 88 | | | >> | | "' ,' 8' | | | >> | | ,' ,8 | | | by mGk >mam dwie uwagi - oczy szefa i okulary Steffa; w og�le nie wida� tego osentacyjnego znudzenia >pierwszego; a u drugiego wygl�da, jakby mia� s�omk� na nosie :/ >> | Szefie, musisz co� zrobi�. ,d8888. | >> | Greg i reszta technicznych marnuj� 88888888888. | >> | czas pracy na granie _`788888 | >> | po sieci. `. [/__)___`8 | >> | `. [, ; /_\| | >> | _._ `. C`-' ,"|| | >> | _.-""-. `-. ____ '`. \_/| | >> | ,' `-.,' __`. ._,' / | >> | `-. `-. `,-.: / | | >> | ``-._ , ; /*: '-----|_|' | >> | `-.-",-. `/_,'-. ,'_|_ | >> | ( G ,e,' ,8',' `. | >> | `| ,8P"`. 88 | | | >> | | "' ,' 8' | | | >> | | ,' ,8 | | | by Asik O w�a�nie! Jeste� genialna. Kombinowa�em z oczyma Szefa niemo�ebnie i nic mi nie wychodzi�o :) Teraz wida� to znu�enie :) A co do okular�w ... No nie wiem ... Teraz nie wida� jakie to grube okularki Steff nosi ... Zastanawia�em si� nad takimi rozwi�zaniem: ,d8888. 88888888888. _`788888 [/__)___`8 [, ; /_\| C`-' ,"|| '`. \_/| ._,' / / | '-----|_|' ,'_|_ ,8',' `. 88 | | 8' | | ,8 | | ,d8888. 88888888888. _`788888 I/__)___`8 I, ; /_\| C`-' ,"|| '`. \_/| ._,' / / | '-----|_|' ,'_|_ ,8',' `. 88 | | 8' | | ,8 | | Zawsze w takich przypadkach stwierdzam, �e klawiatura ma zdecydowanie za ma�o dostepnych znak�w ;) >i w ostatniej scenie pozwoli�am sobie podidlowa� przy minie Steffa: >> _ ___ >> / \|\| | ,d88888b._ >> \_/| |_|_ ,d8888888888. >> _ _____ ___ _ ___ | ,""""788888888 >> / \(_ _/| ||/ | | ||_|| | | / `7888. >> \_/__)/__|_||\ _|_|^|| ||___|_ o ,-. 8888 >> ,' `-. }x {,-._`8' >> ; _ ` / ;`}x { ) _.-. >> ,' `. /_, ,' .' ! >> ; :' `; / _ >> `:-' / ,' ` >> ___/`--'| >> ,-' ;8b.' `---...__ Mam nadzieje, �e dobrze zrekonsytuowa�em? Zastanawiaj� mnie jego okulary ... Co z nimi zrobi�a�? ;) >> Te kreski przy g�owie Steffa [to ten po prawej] mia�y zaakcentowa� >> krzyk/zdenerwowanie. Nie wiem czy wysz�o tak jak powinno :( >troszke je odsun�am; ale na pierwszy rzut oka wydawa�o mi si�, �e to >tryskaj�ce �zy :> >tak czy owak, efekt osi�gni�ty - czytacz [ogl�dacz?] komiksu wie, �e w >tym momencie nast�puje wybuch emocji :> No i o to chodzi�o :) >> �e nie wspomne ju� o d�oniach Szefa :( > >hmm w�a�nie. w komiksie widac dwa palce zawini�te, sk�d u Ciebie trzy? :> Ej no ... chwila ... Przypatrz si� uwa�nie oryginalnemu komiksowi. Przecie� tam wyra�nie wida� dwa palce lewej d�oni i 2,5 ;) d�oni prawej. >> | | | , 8`. ,' >> | | | \ 8|____..,_.-._ ,' >> | | | \ 8|__.-"`.`. ,=`) ,' >> | | |, ;""""' ;_; `==) /""""\ >> | | | \ __.-`XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX >> | | | \ _..-""| ____ | | >> | | `""""""""""""". `| | >> | | | | | >> | | |-. | | >> | | | | | | >> | `.___________________| | | | >> |____________|____|_______|__|____________________________ | | | | , 8`._________ _.-. ,' | | | \ 8| _..-' `==) ,' | | | \ 8|__.-"`.`. ,==) ,' | | |, ;""""' ;_;. `==) /""""\ | | | \ __.-`XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX | | | \ _..-""| ____ | | | | `""""""""""""". `| | | | | | | | | |-. | | | | | | | | | `.___________________| | | | |____________|____|_______|__|____________________________ | Czyli tak czy siak w mojej wersji gubie jeden palec ;) >ajej. u mnie w OE widz� rozjechane. ciekawe, czy dotrze ca�e :/ Niestety nie :( >> �e nie wspomn� i� b�dzie coraz gorzej :( > >ee, nie m�w:> b�dziemy czuwa� ca�a grup� i jak b�dzie co� trudnego to >pomo�emy :D co nie? No to prosz� bardzo. Zadanie domowe. Narysowa� Dusty Puppet i Crud Puppet w taki spos�b by mo�na je by�o rozr�ni� oraz by nie mia�y gigantycznych rozmiar�w ;) >> �e nie wspomn� ju�, �e nie wiem co zrobi� jak pojawi si� Dust Puppy :( > >hmhm; a to id� d�uba� w tym archiwum :D Daleko nie musisz szuka�. Dusty powinien pojawi� si� za jakie� czterna�cie [polskich] pask�w : >pozdrawiam, >Asik >bez sygnaturki Uciek�a? ;) Pozdrawiam Goldmoon -- ___ ___ __________________ ___ ___ ____/ _ \__/ _ \_____ (------------------) _____/ _ \__/ _ \____ ( _| / \/ \/ \ |_ ) \ 'Goldmoon' / ( _| / \/ \/ \ |_ ) \( \| ) ( |/ ) (___) __________ (___) ( \| ) ( |/ )/ ` ` \`'/ ' (_________) (_________) ` \`'/ ' ' || http://www.brak.strony.prv.pl || `' goldmoon@ascii.art.pl `' >> Czym si� r�ni pl.hum.x-muza od pl.rec.film? > jestesmy bardziej nadeci I mamy �adniejsze kobiety. [2late & W.Orlinski & M.Olszewski pl.hum.x-muza]