X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,62693c1eee27dfeb X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-11 07:19:21 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!easynet-quince!easynet.net!teaser.fr!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: User Friendly by Illiad - 19971119 Date: Sat, 11 Jan 2003 16:10:31 +0100 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 119 Message-ID: <11012003.54BAA6A8@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: <06122002.3D791E2F@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <09012003.6DDA3B52@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> <10012003.4A982989@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pc81.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1042298334 589 213.76.50.81 (11 Jan 2003 15:18:54 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 11 Jan 2003 15:18:54 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Counter: 95 X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 X-Love: Kocham Cie kochanie moje User-Agent: James Bond 1.3.23.2 Cancel-Lock: sha1:ZPujFHA7pQvAWzQbm20OLKPgio8= X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:16859 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Fri, 10 Jan 2003 19:31:21 +0100 |/| `--. "Asia Mazur [Asik]" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ >> [ciach] >> Cierpliwo�ci to mi raczej nie zabraknie. >> Pytanie tylko jak b�d� wygl�da� z czasem ich tworzenia? >e, czas to sie zawsze znajdzie :P praaawda? co tam sesja :> Akurat sesja mi nie grozi ... Ani inne egzaminy szkolne ;) [...] >> [ciach] >> A co do okular�w ... No nie wiem ... Teraz nie wida� jakie to grube okularki >> Steff nosi ... Zastanawia�em si� nad takimi rozwi�zaniem: > > [ciach 2 x Steff] > [...] >a co powiesz na.. > > ,d8888. > 88888888888. > _`788888 > n/__)___`8 > U, ; /_\| > C`-' ,"|| > '`. \_/| > ._,' / > / | > '-----|_|' > ,'_|_ > ,8',' `. > 88 | | > 8' | | > ,8 | | >mam nadziej�, �e nie wygl�daj� jak kapsu�ka od jajka-niespodzianki :D Nie. Nie wygl�daj� :) W akcie desperacji "przetrenowa�em" na tych okularkach wszystkie dost�pne znaki i ... nie wiem ... �aden uk�ad mi nie odpowiada. Mam do wyboru albo zmieni� skal� rysunk�w tak, by mo�na by�o te okulary lepiej odwzorowa�. Albo nie zmienia� nic i liczy� na wyobra�ni� czytaj�cych t� grup�. A tej chyba im nie zabraknie? ;) >> Mam nadzieje, �e dobrze zrekonsytuowa�em? Zastanawiaj� mnie jego >> okulary ... Co z nimi zrobi�a�? ;) > >hmhm. chcia�am go ca�ego wykrzywi� i okularom sie niechc�cy oberwa�o :D Baba ch�opa bije! ;) >> Ej no ... chwila ... Przypatrz si� uwa�nie oryginalnemu komiksowi. >> Przecie� tam wyra�nie wida� dwa palce lewej d�oni i 2,5 ;) d�oni >> prawej. > >,,==" s� ciemniejsze i jak na m�j gust wygl�daj� na zawini�te palce bardziej >ni� przerwa mi�dzy nimi; i wychodzi, �e Szef siedzi przy biurku w r�kawicach >bokserskich.. no ale mo�e sie czepiam :D Po pierwsze to ja zawsze mia�em problemy z odwzorowaniem d�oni. Po drugie ... Szef zawsze musi by� got�w do walki z podw�adnymi i st�d te bokserskie r�kawice ;) >> No to prosz� bardzo. Zadanie domowe. Narysowa� Dusty Puppet i Crud Puppet >> w taki spos�b by mo�na je by�o rozr�ni� oraz by nie mia�y gigantycznych >> rozmiar�w ;) > >pom�czy�am troch� kurzow� kukie�k�, ale nie por�wnywa�am proporcji z Twoim odwzorowaniem > > ,;;. > \##/_ > .)##- > #####- > ,`"||` > "---' >ufff. taki zarys >dalsz� edycj� pozostawiam Tobie ;D >i toto drugie to jeszcze nie pojawi�o si� BINGO!!! M�wi�em Ci, �e jeste� genialna? Wyjdziesz za mnie? ;) Zobaczymy jeszcze jak wyjdzie nam oddawanie emocji DP, ale najtrudniejszy jest zawsze pocz�tek :) Jeszcze tylko Crud Puupy ... Ale na niego mam ju� pomys� :) >> Daleko nie musisz szuka�. Dusty powinien pojawi� si� za jakie� czterna�cie >> [polskich] pask�w : > >zakr�ci�am si� i polsk� wersj� znalaz�am:> i pad�am ze �miechu gdy pojawi�a >si� w�a�nie DP! :D >fenomenalne ;D Przypuszczam i� polsk� wersj� czytasz na http://www.userfriendly.pl/ , tak? Na stronie http://uf.7thguard.net/ tak�e mo�na znale�� kilka[na�cie-dziesi�t] pask�w tego komiksu. >> Uciek�a? ;) > >nie, sygnaturkowiec mi fika a ja nie umiem naprawi� :< Znaczy z czym si� buntuje? Mo�e uda mi si� pom�c? Sam tak�e go u�ywam. >pozdawiam, >Asik Pozdrawiam Goldmoon -- .-. .-""`""-. |(@ @) micha� 'Goldmoon' kwa�niewski _/`oOoOoOoOo`\_ \ \-/ Email: goldmoon@ascii.art.pl '.-=-=-=-=-=-=-.' \/ \ Phone: /+48/ 0609101372 jgs `-=.=-.-=.=-' \ /\ http://www.brak.strony.prv.pl ^ ^ ^ _H_ \ UIN: 35513419 GG: 2659 "Wierno�� oznacza, �e nic nie zrobi�, nic nie powiem i niczego nie zaplanuj� nie my�l�c o moim ma��onku; wiadomo, �e zawsze wszystko robimy, omawiamy i planujemy razem." [Theodor Bovet]