X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-25 06:14:02 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!proxad.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Sat, 25 Jan 2003 15:01:43 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 101 Message-ID: <8u553v0jjsoncf7jh9mkbqgarmgk7dnell@4ax.com> References: NNTP-Posting-Host: pc56.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1043503967 16734 213.76.58.56 (25 Jan 2003 14:12:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 25 Jan 2003 14:12:47 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 User-Agent: Hamster/1.3.23.4 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17070 On Fri, 24 Jan 2003 20:52:07 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >> Wybacz stary, > >1. Nie jestem jeszcze stary! Tego nie mog� by� pewien, nadal nie wiem ile masz lat... ;) >0. Czy imiona piszemy ma�ymi > literami? (p�ywa o topic) No raczej nie, chyba, �e kto� sobie tego �yczy (hint: bug). Tak wi�c, przepraszam, m�j b��d. :) >> ale w inny spos�b nie mog� si� >> z Tob� skontaktowa�, > >Nie wierz�! W�a�nie sprawdzi�em i niemal >wszystkie porty telepatyczne s� sprawne! Ale wiesz, �e u mnie s�abo z nadawaniem na "takich" cz�sto- tliwo�ciach... :) >> bo poczty mi nie chce do Ciebie >> jako� wysy�a�... > >Mo�e masz jaki� niegrzeczny program >pocztowy, skoro [on] nie chce? Moje >[programy pocztowe] chc� przyjmowa� >nadawane do mnie przesy�ki... Nie wiem, nie wiem, ale to ju� trzeci nie chce... :( >> Pode�lij mi prosz� na priv jaki� >> sprawdzony i pewny z Twoich adres�w... :) > >Mnjijcz wszystkie s� sprawdzone i pewne! >Posiadam :) (jestem ju� posiadaczem?) ;) >sze�� @dresik�w ,,bezp�atnych" oraz trzy >p�atne i utrzymuj� uparcie, �e wszystkie >one pracuj� prawid�owo... :) P�atnych tu >nie podam (z przyczyn chyba :) wiadomych >ka�demu) ale te reklamami obarczone mog� >poda� ze trzy, mo�e cztery: �okej... > -- leszekc@box43.pl > -- leszekc@alpha.net.pl > -- elt@box43.pl > -- eulia@box43.pl Sprawdz� oba-trzy-cztery i dam zna�... Zreszt� sam zauwa�ysz, czy co� dotar�o do Twej skrzyneczki, czy mo�e aby nie... :) >Czy to wystarczy? >Zaraz albo za dwa ;) Razy, tak? ;P >sprawdz�, czy nie >ma z nimi proble- >m�w technikalnych >i -- je�li b�dzie >ok z ka�dym -- to >b�d� milcza�, jak >owca z Milczenia, >a je�li O! > -- Nie pisz tak, bo znowu pomy�l�, �e jeste� pijany. > -- No co Ty?! Przecie� im napisa�em, �e jestem abstynentem! > -- Ale to ludzie! Nie znasz ich mentalno�ci?! > -- ?? > -- Ludzie!!! To s� ludzie, a ludzie w nic nie wierz�!!! > -- Nie wierz� w to, co pisz�?! > -- Nie!!! > -- To w co Oni wierz�? > -- W nic! Przecie� Ci napisa�em, �e ludzie w nic nie wierz�... Ja wierz� w mi�o�� i... W co� jeszcze, ale zapomnia�em w co. Chyba w moj� siostr�... ;) [...] >No qurdeaux... Je�li to Oa, to... > > > > >\\ // //\ \\ // > \\ \\// // //_\\ \\ // > \\ // // //---\\ \\ // _ - OA. ;) > \//\\// // \\ \\/ |_| Dzi�ki. :) b.