X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-24 11:52:51 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!fr.usenet-edu.net!usenet-edu.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Fri, 24 Jan 2003 20:52:07 +0100 Organization: TORMAN Lines: 118 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1043437957 14246 212.33.84.28 (24 Jan 2003 19:52:37 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 24 Jan 2003 19:52:37 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17057 (`. news:f1o03vsvb1ph12i1b1an4q72thbpans3ti@4ax.com ) ) bug (.` email@email.com > Hi! Lo! > Wybacz stary, 1. Nie jestem jeszcze stary! 0. Czy imiona piszemy ma�ymi literami? (p�ywa o topic) > ale w inny spos�b nie mog� si� > z Tob� skontaktowa�, Nie wierz�! W�a�nie sprawdzi�em i niemal wszystkie porty telepatyczne s� sprawne! > bo poczty mi nie chce do Ciebie > jako� wysy�a�... Mo�e masz jaki� niegrzeczny program pocztowy, skoro [on] nie chce? Moje [programy pocztowe] chc� przyjmowa� nadawane do mnie przesy�ki... > Pode�lij mi prosz� na priv jaki� > sprawdzony i pewny z Twoich adres�w... :) Mnjijcz wszystkie s� sprawdzone i pewne! Posiadam :) (jestem ju� posiadaczem?) ;) sze�� @dresik�w ,,bezp�atnych" oraz trzy p�atne i utrzymuj� uparcie, �e wszystkie one pracuj� prawid�owo... :) P�atnych tu nie podam (z przyczyn chyba :) wiadomych ka�demu) ale te reklamami obarczone mog� poda� ze trzy, mo�e cztery: -- leszekc@box43.pl -- leszekc@alpha.net.pl -- elt@box43.pl -- eulia@box43.pl Czy to wystarczy? Zaraz albo za dwa ;) sprawdz�, czy nie ma z nimi proble- m�w technikalnych i -- je�li b�dzie ok z ka�dym -- to b�d� milcza�, jak owca z Milczenia, a je�li -- Nie pisz tak, bo znowu pomy�l�, �e jeste� pijany. -- No co Ty?! Przecie� im napisa�em, �e jestem abstynentem! -- Ale to ludzie! Nie znasz ich mentalno�ci?! -- ?? -- Ludzie!!! To s� ludzie, a ludzie w nic nie wierz�!!! -- Nie wierz� w to, co pisz�?! -- Nie!!! -- To w co Oni wierz�? -- W nic! Przecie� Ci napisa�em, �e ludzie w nic nie wierz�... > b. > OBascii: [284] Kole� w czapeczce... Wybaczcie > jako�� rysunku, ale dawno nie rysowa�em i kapk� z > wprawy wyszed�em... :) > _.-"-. > .-" `. > .' \ > / ; > :---._ : > ; ""--..__ ; > :___ ""-: > \ oj"--..__ ; > / ""j": > : :"\ ; > "; ; `; > :=- : > \ .-" ; `. > """ \ / .-""-. > _.--""; .' .-" `. > .' : ; "--" .' .- "-. > : \ ; : / .' \ > ; ;: : / ; > : :; ; : : > ; ; : : : ; .' ; > : : ; ; : ; : / .-" : > ; \; : : ;/.' : > : ; ; ; ;/ : > bug ; : ; ; ; : / ; > : -. ; ; : ; : / .' / : > .--; \ : : \ : \/_.-" ./ ; > / .-""j-.L_\;\ `.\_.'""-. .' : > : / .' " :`"---""" _. ` .' ; > Y / `. \ --"" .' : No qurdeaux... Je�li to Oa, to... \\ // //\ \\ // \\ \\// // //_\\ \\ // \\ // // //---\\ \\ // _ - OA. ;) \//\\// // \\ \\/ |_| -- Lc. :) Postscriptum: To jak z tym moim nowym sigiem? :)