X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-25 11:16:04 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Sat, 25 Jan 2003 18:33:10 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 143 Message-ID: References: <8u553v0jjsoncf7jh9mkbqgarmgk7dnell@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pc57.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1043522101 10185 213.76.58.57 (25 Jan 2003 19:15:01 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 25 Jan 2003 19:15:01 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 User-Agent: Hamster/1.3.23.4 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17087 On Sat, 25 Jan 2003 15:46:18 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >>> 1. Nie jestem jeszcze stary! > >> Tego nie mog� by� pewien, nadal nie wiem ile masz lat... ;) > >Ale wiesz, w jakim jestem wieku! C�, to wiem o wi�kszo�ci z nas... >>> 0. Czy imiona piszemy ma�ymi >>> literami? (p�ywa o topic) > >> No raczej nie, chyba, �e kto� sobie tego �yczy (hint: bug). >> Tak wi�c, przepraszam, m�j b��d. :) > >Prosz�. :) :) >>> Nie wierz�! W�a�nie sprawdzi�em i niemal >>> wszystkie porty telepatyczne s� sprawne! > >> Ale wiesz, �e u mnie s�abo z nadawaniem >> na "takich" cz�stotliwo�ciach... :) > >No... Jak u Ciebie z telepati� >�le -- to co ja mam pocz��/poczyni�? ;) Poczyni� - nie wiem, poczyna� - cho�by potomka. ;) >W�a�nie ogl�dam �mier� Gandalfa z tLotR... :) >Jedna chwila nieuwagi i taki Mag ginie... >Pewno�� siebie -- gubi... Gandalf prze�y�, trylogii nie czyta�e�? >>> Mo�e masz jaki� niegrzeczny program >>> pocztowy, skoro [on] nie chce? Moje >>> [programy pocztowe] chc� przyjmowa� >>> nadawane do mnie przesy�ki... > >Widzia�em nowego nietoperka... :) >Mo�e to ten wampirek z polszczyzny. ;) >1.62 -- chyba, bo nie przywi�za�em >do niego uwagi... (tak jako� szybko mi Mig-n��) :) Mam, ty� nic... :( >> Nie wiem, nie wiem, ale to ju� trzeci nie chce... :( > >Pisz na @dres z podw�jnym polem wewn�trz. ;) >Le�y najbli�ej mnie... ;) Poza tym -- wszystkie >moje @dresy pracuj� prawid�owo; co najwy�ej gdzie� >po drodze s� problemy... Jeszcze otworz� na Koti, >bo mam do Koti sentyment. :) (i mo�e jeszcze gdzie�) Na �aden nie chce dochodzi�. Na ten z podw�jnym te� nie. :( A do innych os�b mog� s�a� bez problemu, tak�e nie wiem... >>> Mnjijcz wszystkie s� sprawdzone i pewne! >>> Posiadam :) (jestem ju� posiadaczem?) ;) >>> sze�� @dresik�w ,,bezp�atnych" oraz trzy >>> p�atne i utrzymuj� uparcie, �e wszystkie >>> one pracuj� prawid�owo... :) P�atnych tu >>> nie podam (z przyczyn chyba :) wiadomych >>> ka�demu) ale te reklamami obarczone mog� >>> poda� ze trzy, mo�e cztery: > >> �okej... > >�ok -- to od chodzenia? ;) To od walkie-talkie... ;) >> Sprawdz� oba-trzy-cztery i dam zna�... Zreszt� sam zauwa�ysz, >> czy co� dotar�o do Twej skrzyneczki, czy mo�e aby nie... :) > >Dotar�o. :) Ale na plusneta. ;) >Powoli stara� si� b�d� opuszcza� >,,bezp�atne" konta, bo dra�ni� >mnie reklamami... :) Na kt�rego plusneta? Masz dwa... Zreszt� sam nie wiem... >>> Czy to wystarczy? >>> Zaraz albo za dwa ;) > >> Razy, tak? ;P > >Ju� ustatlali�my -- divy, nie razy. ;) :) >>> -- W nic! Przecie� Ci napisa�em, �e ludzie w nic nie wierz�... > >> Ja wierz� w mi�o�� i... > >A no w�a�nie... >0. Nie mi�o��, lecz Mi�o��. :) >1. Mia�em Ci� ju� pyta� o Twoje rotacje? > Imho to ju� ze 101 ;) powinno by�. ;) > (lubo i wi�cej) ;) > Jakie� problemy techniczne z dope�nieniem? ;) Ano jako�... Nadal to wacha si� pomi�dzy 97 a 99. ;) >> W co� jeszcze, ale zapomnia�em w co. > >W to, �e mi wisia�e� z�ot�wk� -- to nie wierzy�e�. ;) Bo to nie prawda... Przecie� z wszystkim wnioskami wi�cej si� tego du�o nazbiera�o... ;) >> Chyba w moj� siostr�... ;) > >No w�a�nie... >O tym pisa�em... >I co dalej? >Bo to raczej powa�na sprawa... >S�owo si� rzek�o -- trzeba wykona�... :) Przecie� w ni� wierz�... :) >> [...] > >>> No qurdeaux... Je�li to Oa, to... > >>> \\ // //\ \\ // >>> \\ \\// // //_\\ \\ // >>> \\ // // //---\\ \\ // _ - OA. ;) >>> \//\\// // \\ \\/ |_| > >> Dzi�ki. :) > >Prosz� -- ca�a po mojej. :) >I pozdr�w Monik� -- skoro ju� w Ni� uwierzy�e�. :) Wr�ci do domu (czyt. jutro), to pozdrowi�. :) b.