X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f4b169063afc49ee X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-01-29 13:20:09 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: Przemek Borys Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: jeszcze jedna kobita ;) Date: 29 Jan 2003 22:16:53 +0100 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 38 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: zeus.polsl.gliwice.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit User-Agent: tin/pre-1.4-981225 ("Volcane") (UNIX) (HP-UX/B.10.20 (9000/800)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17263 Jola B. <_NOSPAM_jola@arkom.pl> wrote: >> To moze Jola dla odmiany narysuje faceta? :) >> Zawsze mnie ciekawilo na co kobiety zwracaja uwage ;))) > Hyyyymmmm.... my�lisz, �e to takie proste?? ;) To na co zwracaja uwage? :) No wiem, ze kobiety inaczej patrza nieco na urode--to na mezczyzne napedowo dziala obraz. :) Ale chodzilo mi o to, na co zwracaja uwage w wygladzie:) Nie da sie ukryc, ze ja w moich rysunkach kobiet szczegolnie dbalem o wszelkie wypuklosci :))) OA. Paker na dobry poczatek ;) ,-----. /' `\ ; ----,---- ; | `o- |`o- | | |_ | | _____, | \_ _/ | `-----' | __.-; ;-.__ _,-' ; : ; ; `-._ _,' `. ,`-,_____ \ : : / ____,-'-, /' ```----. .----''' `\ / \_/ \ | | | | , | , | | | | | | | \ | / | \ /\ o | o /\ / / | |`\ / \ /'| | \ | | | `------' `------' | | | | | \ _.--'|`--._ / | | \ | | __|--'|`--|__ | | / | | | __|--'|`--|__pb | | |