X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,cffd9acf69a6c29c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-20 09:26:22 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Nie =?iso-8859-2?Q?=B6miej_si=EA?= dziadku... ;) Date: Thu, 20 Feb 2003 17:24:31 +0000 (UTC) Organization: Master of the Wind... Lines: 92 Message-ID: References: Reply-To: stforek@from.eternity NNTP-Posting-Host: pe43.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1045761871 29241 213.76.100.43 (20 Feb 2003 17:24:31 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 20 Feb 2003 17:24:31 +0000 (UTC) X-Song: Master of the Wind... X-Love: Warkoczyki! X-Licznik: 4993 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17916 ^@@^ .-()-. Il �tait une fois derriere sept collines et sept fleuves \)__(/ Leszek Eneuel Ciszewski elle/il a parl� avec la voix humaine: :>> Sp�dza -- to si� byd�o!! :>> Dni i czas -- si� wype�nia!!! : :> OK, zatem: : :> Jej... w�a�nie sobie u�wiadomi�em, �e jestem zdecydowanie :> samotny... pustelnik -- mo�na mnie nazwa�... Ci�gle w domu :> wype�niam dni, czasem tylko do szko�y je�li karz�... : .` : Wysokie s� u Ciebie grzywny?--------------------` Zdziwi�em si�, �e dopiero teraz to zobaczy�e� :) :>>> Czy�bym by� star� (?) j�dz�?! :( : :>> Zobaczymy... :>> Zadam Ci kilka pyta�: : :>> -- Czy jeste� kobiet�? : :> Hmm. Nie, nie jestem. : : No to nie jeste� star� j�dz�! Ale pami�taj, �e ja les jestem :) A to ju� drobna przewaga... :>> Je�li na kt�re� z powy�szych pyta� udzieli�e� :>> przecz�cej odpowiedzi -- to nie kwalifikujesz :>> si� do miana 'starej j�dzy'. :) : :> Nie ma nawet nagr�d pocieszenia? : : Nie ma. To nie_za_dobrze. :>>> _______________ Marcin Gli�ski :>>> / .---.:.-----.,`. http://www.stforek.boo.pl :>>> / / ||| ||\\\ ekg: 1259894 .-`"\ :>>> / F_____J|L_____JL_*.`. stforek(at)ascii.art.pl @@`. } :>>> / .-. | __ : `------. ___`./ `"`, :>>> :-. `-' |`=-' | .-. `. {#/--..!__ \ :>>> |=| | | ` F : _..--"" __.-; ; :>>> |-'.---. | | .---. `-| __..--"" ,+' \_/ :>>> _!_/.mMm.\__!___________!__/.mMm.\ _!__..--"" // .--"" :>>> !__! MMMMM !_______________! MMMMM !__! //`-.-' :>>> ______"YMP"___________________"YMP"________________________{{___/________fsc :>> :>> I znowu ciagniesz za zderzak!!! :>> Jak Ci nie wstyd!?! : :> Ten ci�gn�cy zderzak cz�owiek... to nie ja. :) : : Ale Ty go namalowa�e�! Ale nie narysowa�em tam siebie. OA:( From: "Krzysztof G. Baranowski") ( Date: Fri, 28 Aug 1998 10:48:33 +0200) _/\_ __/\__ ) . (_ _) .' ( `) '.( ) .' ( `-._\()/__(~` ()() / |`\ ) : ( `)_/` S. -- (' _, /| |\ ,_ `), Marcin Glinski ,/,\\,\\_//,//,\, __cD"`.__ 'stforek' ,//,\'\|/ \|/'/,\\, !_________! /// \,// o o \\,/ \\\ \_____/ /;' ,///\`---'/\\\, `;\ !___! __________________//// /!___!\ \\\\ | | | L_/ \_J. | | | http://www.stforek.boo.pl | _!_!_ | stforek(maup)ascii.art.pl | /_______\ !_________________________________! fsc